Blev staden idag igen

Jag och Elin möttes upp på samma ställe as usual.. Tog 3an till stan, så gick vi runt massa. Och va inne på gina i över en timma :O kändes det som i alla fall, Elin skulle hitta något nice. Sen efter det köpte jag ett halsband, det va lite små gulligt. Elin drog till Emil lite senare, då träffade jag Pett. Gick runt på stan med honom ist, så kom alla andra boys också. Vi fikade i kupolen, eller dom rättare sagt. Jag snyltade som vanligt.. haha. Sen gick vi och skulle vänta på 2an i 20min, men det gick också.. fast man frös arslet av sig. Så drog jag och grabbarna hem till mig och kollade på film.. sen kom olwaaaaaaan också.
Och nu snart hade jag FAKTISKT tänkt sova, måste ju vara pigg till imorgon.


tjarå puss

 

olwan är bara bra på och ta suddiga bilder som ni ser...

jag är lite bättre i alla fall


This is me

Okej.. tänkte berätta om min dag lite kort :) vaknade runt halv 12, då fixade jag mig, målade naglarna och sen käkade. Efter allt det tog jag spårvagnen till södertull och mötte upp Freddie, så gick vi hem till honom. Där kollade vi på bästa camp rock hehe, sen typ bara myste. Sjukt mys, hihi :)

DET VAR MIN DAG FUCKERS.

sen tänkte jag bara lägga in två låtar.. första låten jag lägger in är den underbara låten från camp rock this is me. Sen min nya favoritlåt ;) jag säger bara lyssna och njuuut..


Pett är hur underbar som helst!










se&njut, väldigt nya bilder som ni ser! men jag älskar min Pett och kommer göra nästa år också, du är en underbar vän (L)

Okej ..

.. det blev ändå inte som jag tänkt mig. Fick världens huvudvärk så hängde inte med bort till Emil.. Så gick ner till mamma och pappa och softade vid tv:n. Senare sen kom amanda och tha gang hem till oss, självklart skulle dom spela spel och behövde en spelare till. Fick va med Emil och vi sög tillsammans, kan jag lova! haha, kom sist.. Hatar och förlora.. Lika ont i huvudet fortfarande, men nu har jag i alla fall tagit en tablett och ska sova, goodnight.


en bra och väldigt old låt får ni på köpet:

Stora staden

Elin ringde och väckte mig vid 11 imorse, gick typ upp då och fixade mig lite sådär. Sen vid halv 1 gick jag ut och mötte Thina sen mötte vi Elin.. drog till stan, och då drog Thina.
Kan lova att jag Elin hade en trevlig dag ;) haha! Hon hittade några fina saker, även jag.. ett par leggins och en söt tröja från monki. Haha, bästa jag och Elin föressten, vi köpte champange glas till nyår :D sen har jag ju min "champange"(pommac), allt blir helt perfekt!
aja, nu ska jag och Elin ut och skrämma Emil&Tette :D:D ha en bra kväll !!

True lies

Gick till emil vid 8 och chillade med han, Elin och Tette. Haha.. man har det för roligt hos honom. Det var min kväll, kollar på film nu sen blir det sovdags. PUSS

Idag?

Ingen aning om vad jag ska göra, ska bort till solariet och sola ialf .. Hihi, sen film och mys säkert :* PUSS

My dirty little secret

Fyfan.. Påminner mig allt för mycket om förra vintern. DET SAKNAS.

jag ville.. inte längre
jag gjorde.. inte längre
för ett år sen.. inte nu
jo kanske
det vet du redan
nej .. det är försent nu
jag måste säga detsamma
det är du som är problemet



Billy Talent_Fallen leaves

Okej grappar, min lördag blev ändå rätt lungn. Käkade lite gott med mamma, sen blev det röra sig mot Selve.. Vi satt mest och snacka och hade det trevligt. Sen kom Cissi&Jimmi, då satte vi på en film. Haha den va riktigt bra faktiskt =) Efter det lyssnade vi på lite musik och chillade. Jag och Selve följde Cissi&Jimmi hem och sen följde Sevle mig. Bästa han. I alla fall det var min kväll, godnatt. (TYP)






Vet sena bilder, men här får ni några från julafton


Amanda och Ella


Farmor och Amanda


Jag och Ella


Mmm.. gott med öl


.. och med whisky


Jag och min "lilla" kusin Anton


Peter och Algot


Där sa Pelle hejdå.. Skulle till kiosken och köpa tidning


Där sa tomten hej.. Kan det vara Pelle .. eller?


Lite lullig bild på mig och pappsen, och den får även avsluta.
Jag hade en trevlig jul helt enkelt.

Ojdå

Inte uppdaterat på jättelänge. Vet inte själv varför, men har inte haft någon lust och sitta vid datan helt enkelt. Men tänkte börja med att berätta att min jul blev lyckad sen i alla fall :) hade faktiskt det riktigt mysigt. Fick fina saker också ! Haha, och pappa var jättesnäll också måste jag tillägga. Tänkte lägga upp lite bilder snart. Aja, igår firade vi jul också, men med mammas sida. Trevlans det också. På kvällen sen gick jag upp till emil och va med honom, elin och tette. Även cissi kom sen :) Det var nog mina dagar!

Idag var jag på stan, hittade inte alls mycket. Tyckte rean var skit :P men fick med mig ett par örhängen och en skjorta hem.. mums. Ska nog ner någon mer dag, men idag var det alldeles för mycket folk för mig. Hehe.. Träffa malin en snabbis också. Skriver mer ikväll .. Hejdå

Julafton..

.. vilket skämt.

GOD JUL

• Fick 500 väntat av farfar, mormor var glad som väntat, det ända oväntade var en sjukt full tant eller får jag säga kärring i vårt vardagsrum? sjuk kväll.



Jul idag, börjar känna mig taggad!

Är riktigt glad just nu :D

Åhh, blev skit glad för cissi&elins julklappar :D fick en halsduk av elin och ett armband och typ nagelgrejjer av cissi :D sjukt nice!

Aja nu sitter vi och fixar våra naglar, hejdå :)

Lill-jul förfan

Idag gick jag upp halv 9 och sen vid 9 var jag vid vårdcentralen, tog 5min hos tandläkaren, jävligt onödigt. Menmen, gick hem och somna om i alla fall. Vid 12 smsa elin mig och då gick jag upp ..

Så kom dårå elin till mig, och nu väntar vi på cissi.. Så ska vi käka och byta julklappar :) mys!

Efter det blir det "jul" hos farfar, sen fira min mormor för hon fyller år. PUSS

Fyrhjuling, alltid nice

Vid 9 drog jag ut och mötte bella, vi hade värsta planerna på pulka åkning.. Men sen hamna vi hos oliver i alla fall. Men klaga ska jag inte göra, för jag hade fan i mig kul idag :) . Grabbsen körde med fyrhjuling och snowracer i hoppet och sen bilen. Haha nice och kolla på, men jesper va elak och jag fick inte åka med pulka efter. Nu fryser jag som F-A-N i alla fall. Och ska typ sova va? Så godnatt
oh shit, en till gullig bild @me

2 dagar till jul! ;o

Hejsan :) idag ringde elin och väckte mig vid 11, så fixade jag mig och åt frukost. Sen kom emil och hämta mig och skjutsa ner oss till stan. Blev stan hela dagen för mig, köpte julklapp till cissi, och en töjning till mig själv hehe :) Fick skjuts hem av emil också, sen nu har jag bara softat. Men håller på och lagar mat just nu ialf, och ska duka och så.. Mamma och pappa kommer snart så ska vi käka :)


söt bild sen imorse, haha

Vill ha, skulle också vilja ha lite pengar va

(klicka för större bilder)


Music by Yellowcard

_ Yellowcard - Emty Apartment
_ Yellowcard - Inside out
_ Yellowcard - Way away

..och min absoluta favorit låt..

_ Yellowcard - Everywhere




Hejsan!

Idag vaknade jag med stess klockan 10, trodde jag hade tid på ungdomsmottagningen kl 9. Men när jag kollade upp det var det visst kl 1 (a) .. Så jag hoppade in i duschen och sen satte jag mig på en spårvagn, skulle egentligen bara förlängt mina p-piller, men blev massa ändringar så jag ska sätta in p-stav i januari istället. Jaa.. efter det hände inte mycket alls. Har kollat tv och käkat ungefär.. Jag och mamma åkte till maxi en snabbis och jag köpte en julklapp till elin, sen hem och hit. Har haft en tråkig kväll och dag för den delen. Lär väl fortsätta med det också. HEJS

Fjärde advent

Igår så träffade jag dårå bella fannie och grabbsen. Det var riktigt längesen jag va med dom, känns det som i alla fall. Kul var det också! Vi var först hos jonas, sen hos oskar.. mys! Det var typ min kväll ..

Idag vaknade jag med världens jävla huvudvärk.. Pappa kom upp med en tablett, sen somna jag om. När det var lunch käka vi, sen fixade jag mig lite snabbt. Så åkte vi iväg till familjen svensson i kneipen, och där va resten av släkten. Vi käkade och så .. Sen vid 8 drog vi hem, nu väntar jag på calle&anton som ska komma hit, sen blir det sova.. Tjaarååå

When I close my eyes, it's you I see

Kom hem från bowlinghallen nu, haha. Jag och pappa körde ju tävling, och det gick faktiskt hyffsat. För att vara jag dårå. Vi fick 2226 på dom där 12serierna, men jag är fan ganska nöjd.

Nu snackade jag precis med bella lite på msn, vi har nog en del planer för kvällen. Skriver lite mer sen, ska hoppa in i duschen nu, hejdå! :)

Första dagen på lovet och 5 dagar kvar till julafton

Skrev ingenting igår kväll, men min dag såg ut ungefär såhär.. Elin kom in med 5 bussen tror jag. Sen när hon kom fixade jag mig lite snabbt och sen ut och va med cissi och jimmi. Sen satt vi i hans trappuppgång i en och en halv timme.. och då fick det vara nog! :P haha så vi drog till mc i haga, och efter det skulle vi egentligen upp till eneby. Men vi mötte sara, alicia, calle, elias, andy och keny och hänka dom till stan. Efter det skulle vi egentligen till sara men vi kunde inte hänga med så jag drog hem.. Och sov. Haha det var min dag i korta drag..


Nu om en halvtimme ska jag och pappa upp till bowlinghallen för vi ska tävla. Haha önska oss lycka till ;) det behöver jag ..

Skolan är slut, och nu är det 3 härliga veckor framför mig

Va på skolan redan vid 8 imorse och träffa kajsa och började sminka mig som kille! ;) hehe.. Jaa, ner i idrottsalen och kolla på d2 tjejerna när dom öva, sen öva jag och kajsa. Efter det kom alla klasser in i salen och jag och kajsa smet ut hihi. När annika sa det är två killar vars namn jag inte vet ska sjunga kom vi fram och gjorde succé haha needå. Men det gick väl typ som jag trodde :D roligt hade jag i alla fall. Så kollade vi lite musikvideos, lyssna på rektorn.. Och sen va det d2 tjejernas tur och göra succé, dö bra gick det för tjejerna!! Sen va skolavslutningen slut, så då drog vi upp och fick betygen.. kan väl inte påstå att jag har speciellt bra betyg, 6vg resten g. Nöjd är jag väl i alla fall. Efter allt lekte jag och elin ett tag, sen följde hon med mig till tandläkaren och sen drog hon. Nu ska jag nog dra bort och sola, sen duscha och sen börja fixa mig! Elin kommer in sen, och vi ska nog hitta på något kul! :) Skriver sen!!..

Nu får nu lite bilder, plus en video på mig och kajsa..




Sista skoldagen avklarad, det känns underbart

Började skolan kvart i 10, med bowling. Sjukt kul var det, hehe :) vann ju nästan över mattisen ;) .. Efter det fick jag skjuts av stefan tillbaka till skolan, och då käka jag gröt med grabbarna. Sen blev det film "into the blue" mys hehe :D .. Efter skolan drog jag hem och chilla, senare drog jag och träna bowling, mycket bowling idag! Men det är ju så sjukt kul.
Ska sova nu ialf, gooodnatt! Önska mig lycka till på avslutningen imorgon ;)

Underbar låt, underbart band

Yellowcard - Words, Hands, Hearts


The whole world is different now men have died
They can just sense this feeling in our eyes
Like no one's hands are big enough
To hold onto this fear
And no one's hands are strong enough to fix what happened here



Tråkig onsdags kväll

Idag var skolan ovanligt soft! Inget mer och säga om det, förutom att jag och kajsa kommer göra succé på skolavslutning. Imorgon börjar jag kvart i 10 med bowling, sjukt soft. Så längtar tills imorgon då! Nu snart börjar paradise hotel sen ska jag sova efter det.. Ha en bra kväll, för det ska jag. PUSS

Borde jag göra en operation... ?




En helt vanlig tisdag, men med SNÖ ute

Skolan var helt okej idag, haha vi gör ju ingenting .. soft. Och eftersom det är snö hade jag ställt in mig på och bli söndermulad och så vidare. Men klarade mig riktigt bra! :D haha, fick bara en och annan snöboll på mig. Men allra roligast var det efter skolan när vi stanna kvar och kasta på fjorackerna, sjukt nice. SÅNT GILLAS (y). Efter skolan drog jag och mallan hem till henne. Sen vid 5 hämta pappa mig och vi drog till bowlingen, gick sjukt dåligt. Blir fan arg. Efter det åkte vi hem och käka mackor, och nu laddar jag ner den där filmen malin sa att jag skulle ladda ner. Hoppas den är bra ;) .. Men ha det bra! PUSS



min bästa elin.


Hos dennis just för tillfället

Skolan idag var ju lagom soft va, film hela dagen och sen träna till skolavslutningen ;)
Efter skolan joina elin mig hem och vi käka mackor <3 sen lekte vi.
He he he he, sen drog vi neråt till dennisplace och alla drog men jag är i alla fall kvar :D:D:D akikiki, han fyller också år. GRATTIS. Vi kör nintendo wii , jag äger. är
P-R-O helt enkelt , not. hahaha :D Men jag vann faktiskt en gång, tror vi?
Aja ska hem nu, tv, sen sova! PUSS


Kanal 6

Kommer vara bänkad framför tv:n nu, eller egentligen är det inte så mycket bra. Förutom bästa paradise hotel, och ska kolla tills det börjar :)


Och sen får ni tre bra låtar på köpet också..
- Billy Talent_Red flag
- Rise Against_Behind closed doors
- Yellowcard_Fighting

Julgranen



Sjukt mys är den =) och redan några klappar under granen!
hihi

Tredje advent

Idag väckte mamma mig vid 11.. usch var jättetrött men kom upp ganska fort. Hoppade in i duschen och fixade mig lite snabbt. Så åkte hela familjen ner på stan, vi handlade julklappar. Ååh nu vet jag att jag kommer få ett par av dom skorna jag vill!! Hihi, sen käkade vi kyckligkebab, sjukt gott, ätit skräpmat hela helgen. Efter det drog vi oss hemåt! Ska sätta upp julgranen snart och slå in massa paket, sen blir det äta gott och se någon film. Imorgon är det skola igen, men känner inte att det kommer bli jobbigt. Vi kommer nog bara softa den här veckan i alla fall :)
PUSS

Yellowcard - Everywhere


Ny design som ni ser!

Den blev väl helt okej, inte helt nöjd, menmen ..


Idag har min dag sett ut ungefär såhär:
Gick upp och käkade frukost. Softade fram till lunch, sen upp till ica och köpte godis.
Sen till min kusin som jag fick två par klackskor av! Tack Jill!
Sen hem och käkade kvällsmat.. McDonalds blev det, underbart <3
Sen datan och styrt med bloggen.. min dag och min fortsättning.
Kanske tar mig ett bad snart, får se :)
PUSS

Gårdagen

Hur kan man säga att den var? Lite upp och ner, kul vissa stunder andra inte.

Hade i alla fall kul med elin och cissi först när vi hälsade på elin's syster! Sen blev allt fail.. synd det. Vidare till henke och där va det helt okej, och när jag säger vidare gick vi från stan till beckershov.. med klackar! Ont i fötterna nu kan jag lova. Menmen.. drog från henke till oliver och sen hem. Innan jag gick in blev det snack med kajsa jullan filip kenny och richard ;D hihi. Gick in och somna direkt, snacka om sjukt trött.

 



Torsdagen 10/12

Hur kan man säga att min dag har varit idag då, började kl 8 med bild. Träffade cissi en stund innan, hihi. I alla fall, blev sjukt glad på bilden kommer få VG i det ;)! Efter det svenska, och sen spanksa. Då redovisa jag en grej, och hon tyckte jag var bra, blev fan glad. Hade inte direkt förväntat mig det. Sen lunch sjukt gott fan haha, efter det heltid, sen heltid igen hehe.. säger bara STACKARS EDVIN.. aja, hem och käka. Efter det med pappa till bowlingen, gick inget vidare för mig!

Men nu ska jag glo tv hela kvällen, ciiao!


snyggaste jag och mallan... puss på hennes rooompa.




En helt vanlig onsdags eftermidag, men fridis är sjuk..

Sjuk, åksjuk, sjuk, åksjuk .. vem vet? Ingen vet.


Är fortfarande sjuk, men måste till skolan imorgon.

Vill ha fredag nu ialf, skulle verkligen inte sitta fel!

och sen alla som inte har sett "om en pojke" borde se
den, jättebra tyckte jag faktiskt.. fällde en tår ;)

Aja, ciiaao



Spicy hot..

.. kommer mamma hem med snart! Är för en gångs skull jävligt sugen på det. Annars är det alltid så att mamma och pappa vill vara jättegulliga och komma hem med det, fast då är jag aldrig sugen, haha. Men det ska bli så sjukt gott nu, längtar fan tills dom kommer. Nudlar och någon stark kycklig, finns inget bättre <3 Eller finns finns det ju men idag kommer det vara det bästa som finns!



Sjuk ännu en gång

Helt sjukt att man kan va sjuk så mycket.
uuh fick till det där med sjukt, haha

Inte gjort något alls idag, umgåts med amanda :)

här får ni ju en "söt" bild på sjuklingen också..




Det står högst upp på önskelistan..


nya converse, mina är helt förstörda


och dom här snygga skorna också !

Är glad idag ovanligt, nae!

Min dag har varit som alla
andra sega måndagar.
Men har dock varit på bra
humör.
Idrott,engelska,musik,svenska,heltid..
helt okej dag :)

Efter skolan blev det ica i en timma!
gick hem med mamma, gjorde spanskan
sen drog hela min familj nyss på massa
saker :( .. passa då på och (dj) lol


ÄR SJUKT TRÖTT MED, SÅ SKA SOVA NU :O





American pie - The book of love

Måste faktiskt säga att filmen var bra :D
Först tyckte jag den va seg, men när man
väl kom in i den lite va den rolig ;)
haha.. så nu förstår ni min kväll
ska sova! GODNATT





högst upp på min önskelista

står det att jag vill ha DIG


Seg söndag



Allt är allmänt segt, och elin är allmänt bäst.
Nu blir det tjocka och film!! HEj dÅ.



Gårdagen

Den var helt okej, varit med om roligare kvällar

men schyst av fannie att vi fick komma till dig :)

McDonalds innan vi drog hem till elin och det var gott <3

yes, men sov dock inte mycket inatt haha..

men allt jag säger är P-R-O yes.

 


 

mattisen och jag, (snygg man är i nisses mössa då)

 


 




Tonight's gonna be a good night

Än så länge har inte mycket hänt,

fixat mig och lite bara :)

Elin kommer snart till

eneby och så ska jag träffa

henne och cissi.

Nice! Vi får se vart kvällen leder

hejdå ;)

 



Fredag

Först var det skola dårå, lite halv tråkigt sådär..
Sen efter ner till ica och fixa sen hem!
somna lite och det var riktigt jävla skönt kan jag lova
Senare kom elin och ännu senare cissi.
Då blevre martin och de va drag där ju ;D haha

ska i alla fall sova nu, godnatt!



Torsdag

Skola - Calle&Kenny - Hem - Bowling - Plugg - Sola ..

.. nu sova !





P-R-O



Här har vi ju musikvideon! :D bästa oss

Me <3 plugga

Skolan kan jag ju inte påstå att det hände så mycket

haha, bästa jag och jonte! Vi var P-R-O på att baka pepparkakor.

Dom blev ju fan goda hehe..

Efter skolan drog jag och mimmi och hämta korvarna hos mi!

Sjuk goo korv kan jag lova :D

Men ska plugga nu, det bästa som finns?

haha jo men visst

 


 

 



Mina grabbar




(ser du freddie, jag är inte så jätteblek!!!!)


Bästa dom grabbarna!

View from heaven




seriösa bilder gillas starkt.

okej..inget intressant hände idag i skolan..

cissi och jag drog till ungdomsmottagningen efter skolan

eller ungdomshälsan som det så fint heter nu.

Fick våra tider sen hem, sen bowling.

Sen nu måste jag plugga, fyfan.



Down on my head


RSS 2.0