I'TS EASY TO FORGIVE, BUT HARD TO FORGET

Gissa vad jag gör? Haha, bra gissat.. Sitter på jobbet och har jobbat sen halv 12. Har alltså inte varit så händelserik dag idag, men får i alla fall sluta vid 1 och imorgon är jag ledig!!!

Igår på kvällen åkte jag hem till Cilla och hängde med henne och Amanda. Sen åkte jag förbi Johan en snabbis också.

Jaaaa, nu längtar jag till imorgon, ska bli så skönt med en lugn dag. Och imorgon ska vi ut och käka planka med familjen, woooho


DON'T KNOW HOW MUCH TIME IS LEFT

Igår efter jobbet åkte jag hem till Lisa där Emma, Amanda, Erika och Hanna var. Det var jättemysigt och roligt att träffa alla dom igen.

Idag gick jag upp runt 11 och vid halv 1 hämtade jag upp Cilla på Haga och vi åkte ner till stan och käkade! Var sjukt gott med mat haha, sen döda vi tid (jag shoppa lite) och sen åkte vi till Fanny. Efter det hängde jag med Fanny till frisören (så jävla snyggt blev det!!!!) och nu är jag hemma och har käkat!


DOES SHE WATCH YOUR FAVORITE MOVIE

Igår fick jag jobba över till 10 och då blev det för sent för Fanny. Så bestämde med Mallan att följa med henne ut! Förfesta med hennes jobbarkompisar och det var riktigt roligt! Lyckad utgång också.

Imorse gick jag upp tidigt och fick frukost av mamma, sen somna jag om till halv 2 och då blev det lagom att käka igen. Efter det så träffade jag Fanny en snabbis innan jobbet och nu slutar jag om 20min. Då ska jag träffa Lisa och Emma en snabbis!


HOPING FOR A MIRACLE

Körde kvällspasset igår och det gick bra. Gick och hade lite ångest men hoppas på det bästa (som överskriften, på ett mirakel) efter jobbet åkte jag förbi Johan en snabbis och vi kollade en film och sen åkte jag hem.

Nu ska jag komma upp ur sängen, börjar vid 11 och jobbar kort pass till 17 bara. Ikväll ska jag träffa Fanny!!


I CAN'T REMEMBER

Jobb i torsdags som vanligt, i fredags så luncha jag med Fanny och sen jobbade jag kväll, kom ifrån jobbet jävligt sent och började 8 på lördagen. Jobbade till 6 och sen fixade jag mig lite snabbt och sen blev det taco hos Amanda och utgång på det, riktigt lyckad utgång faktiskt!! Klagar verkligen inte. I söndags blev det jobb från 11 till halv 4 och efter det åkte jag hem till Johan och kolla fotboll med honom och budda, alltid lika roligt och hänga med dom. Idag så chillade jag jäääävligt länge och sen åkte jag och gymma med Cilla, fått henne att skaffa gymkort på WC, så jävla nice!! Och nu på kvällen träffade jag Oliver som jag inte träffat på år och dar, så himla bra han är!!

Nu ska jag sova, imorgon (idag) väntar jobb!


I'VE WAIT FOR SO LONG

I måndags jobbade jag mellan halv 12 och 10. Det var väldigt lugnt på jobbet så Fanny och Cissi kom upp och hängde med mig i ett par timmar, vi bestämde en hel del och i måndags började jag mitt nya liv. Mamma och pappa kom också förbi på kvällen och spelade lite bowling.
 
I tisdags var jag ledig, så solade, städade och kollade serier hela dagen. På kvällen träffade jag Emma, vi åkte och fikade på fräcka först. Sen fick vi massa krångel med att komma hem för att en bil hade parkerat i röven på Emmas bil, haha men det löste sig när Emmas mamma kom. Vi kollade på lite serier och hängde, sen när jag skjutsade hem henne vid halv 1 typ så gjorde vi en ganska rolig sak. Det blev ett bra avslut helt enkelt, haha. 
 
Idag har jag haft världens skönaste dag typ, vaknade 12 och åkte med mamma, Amanda och alla hennes kompisar och lunchade på maxi. Vid 3 åkte jag och massera mig hos Maria och det var hur skönt som helst. Efter det när jag kom hem vid 5 typ så har jag legat i soffan hela kvällen, så jävla skönt. Ska gå och lägga mig innan 12 idag tänkte jag också... haha får se om det lyckas!
 
 

AND YOU'RE OKEY

I lördags kom Amanda och Cilla till mitt jobb vid 11 typ, dom chillade med mig till stängning och sen drog vi hem till mig och kolla film. Sen var jag fyllechafför till Johan och Viktor.

Igår vaknade jag runt 12 halv 1 och vid 1 blev jag medtvingad till maxi med Johan, Viktor och buddah, dom käkade så hängde vi lite. Senare blev det maxi igen fast med Emma och Lisa och då kom grabbarna förbi också. Senare på kvällen hängde jag hos Fanny!


AND I'M PRETTY MUCH THE SAME

Sitter på jobbet som vanligt. I torsdags efter jobbet träffade jag Fanny en snabbis, myspys. Igår började jag jobba klockan 6, men sov bort halva dagen typ. Emma kom upp vid 12 och jag slutade 1, då drog vi hem till mig så kom Johan och Viktor och dom stanna till 4 typ. Såååå jag var skapligt trött när jag gick upp vid halv 10 imorse, började jobba 11 och jobbar till 1. Hoppas på en snabbis ner på stan sen också! 

 


HE'S ALL I WANT

I tisdags fick jag jobba över till 10 och efter det åkte jag hem till Felicia där Fanny va och kollade en svin bra film! Igår slingade jag håret och på kvällen blev det förfest hos Fanny och kvällen avslutades på Hugo. Hade en svin rolig kväll igår verkligen!!

Idag var det tungt att gå upp till jobbet och det känns nästan värre nu. Sköna homiez man skaffade på krogen igår som gled förbi och lira bowling förut! Haha, ikväll efter jag slutar vid 10 ska jag ner och kolla läget på stan!


WERE WE BELONG

Igår var jag och mamma och fixade nya reggplåtar eftersom någon har snott våra, haha så hoppas inte det rullar in massa fortkörningsböter och p-böter nu bara. På kvällen blev jag inringd till jobbet ett par timmar och efter det åkte jag hem till Fanny och chillade med henne och Cilla. Blev jävligt sent igår så var skapligt seg när jag gick upp imorse, men nu är jag på jobbet i alla fall och jobbar till 8 ikväll.


EVEN THE BEST

Blev jobb både tisdags och onsdags. I torsdags blev det först jobb, sen hem till Therese och fixade naglarna. Efter det drog jag hem till Amanda, trodde att jag skulle chilla där och sen dra hem till Fanny och träffa henne och Emma. Men efter ett tag tar Amanda och Marcus med mig ner, så står mamma och pappa och väntar så åkte vi till papa grapa! Hade inte en aning, sen va Fanny och Emma där och skulle äta med oss, blev en supermysig kväll!!
Hela fredagen bestod av jobb, men igår va jag ledig. Kunde inte önskat mig en bättre födelsedag!! Allt blev som jag ville och jag hade så jävla roligt med alla tjejerna!! Idag har varit en aning segt, men träffade Cilla och Fanny nu på kvällen i alla fall.


ANOTHER PIECE OF MINE

Okej det där var den värsta influensan jag har varit med om.. låg i 39 graders feber från onsdag till lördag och igår hade jag bara 38..... mår dock bra idag så det är skönt. Bara huvudet och halsen som spökar, men det blir säkert bra snart. 
 
Annars då, ja skrev på mitt vikariat för det här året i onsdags och hade min första löneförhandlning (wooho). Så imorgon börjar verkligheten och börja jobba heltid. Känns faktiskt väldigt bra trots allt. Igår var vi ute på mina kusiners land för att fira mig och henne. Fick pengar av släkten men mammas och pappas paket får jag på min födelsedag som är på löööördag, är så grymt taggad!! 
 
 

AND HELD YOUR HAND

Haha tur att jag inte gick ut igår eller gick någonstans överhuvudtaget. Gick hem tidigare från jobbet och det visade sig att jag hade 39 i feber. Blev en jobbig natt och har varit en jävligt pissig dag, mår inte alls bättre så inget jobb för mig imorgon. Nu ska jag försöka få lite sömn, goodnight!


RSS 2.0