MALTA

Just nu befinner jag och Johan oss på Malta! Det är supermysigt här och så jäkla skönt det semester. Idag var vi vid blue lagoon och det va riktigt coolt, bara att det sög med solplatser så vi åkte tillbaka igen! Annars äger allt, suger att komma tillbaka till verkligheten snart igen. 




JA VISST SKA HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR

Idag fyller jag 20!!!!! Shit vad tiden går fort. Helgen har i alla fall blivit supermys. Blev firad av Johan i fredags efter jobbet, av alla mysisar igår då vi va ute och käkade på Texas och avslutade hemma hos Albin med lite öl. 

Idag blev det lunch med familjen och Johan! Sen började jag jobba vid 3 och sover natten inatt. Dom boende uppskatta min tårta i alla fall och jag fick likör av dom!! Är hur nöjd med allt som helst i alla fall.

Min fina pojkvän, stört hur mycket jag älskar honom!! 

OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJ

Magaluf var riktigt härligt (om man bortser att jag låg sjuk halva veckan :P) dock härligt att komma hem igen med tanke på att jag var sjuk. Inte blivit frisk än och fått ögoninflammation meeeen jag kämpar på jobbet ändå. 

I helgen fyller jag 20 och det känns superkonstigt. Men ska bli riktigt roligt och nästa vecka åker jag och Johan till Malta! 






RSS 2.0