MOTHERFUCKING ANIMALS

Blev dubbeljobb i fredags och efter Texas åkte jag hem till David och fick med mig Johan hem. 

Igår efter jobbet blev det utgång med tjejerna! Rolig kväll, men hade haft roligare full, haha idag ska jag ut och spela golf senare!





I TRY TO CALL

Förra veckan var det påsklov på skolan så blev lunch på Texas hela veckan. Skärtorsdagen blev det dubbeljobb och sen utgång. Fredagen blev en jobbig dag på sjukhuset. Så min helg blev förstörd men den nyktra utgången i lördags blev rolig i alla fall! Söndagen var supermysig med familjen plus Johan och Macke! 

Denna vecka har bestått av jobb på skolan och så har jag hängt med tjejerna plus att jag har hunnit med min första golfrunda på flera år! I helgen nu blir det jobb på Texas.






DEN VA ALDRIG INNE

Förra helgen så gjorde jag högskoleprovet på lördagen, det gick åt helvete. På kvällen så var hela min familj på magnus uggla! 

På söndagen blev det jobb hela dagen och på kvällen var det krogbowling, riktigt rolig kväll! 

Sen har hela veckan bestått av jobb på skolan, och nu i helgen på Texas som vanligt. I fredags efter jobbet firade vi Amanda som har fyllt 22 och igår kom Johan efter jobbet. 

Idag ska jag inte göra någonting och det ska bli så jävla skönt!! 







TO SHOW

En vecka senare igen..

Onsdagen förra veckan blev perfekt. Började mitt vikariat på klockartorpskolan där jag stortrivs och på kvällen gick jag och Johan ut och åt, efter det fick han sin födelsedagspresent och så sov han här. Hade en hur mysig kväll som helst. 

Torsdag och fredag blev det dubbeljobb på skolan och Texas, men på torsdagskväll fira vi våran chef på Texas som fyllt år. I lördags var jag ledig och då firade vi Johan. 

Både i söndags och igår mådde jag inget vidare alls. Men gick till jobbet igår i alla fall, idag fick jag vara hemma men satsar på att gå imorgon ändå. 









RSS 2.0