AND IF YOU WANT ME TO BE REAL DEAP

I onsdags förra veckan blev det Freddies land på kvällen, vi lagade mat söp och hade roligt. Alla var skapligt pigga på torsdagen så den dagen gjorde vi absolut ingenting. 

Annars jobbade jag mördarhelg, på söndag efter jobbet var min släkt här och senare åkte jag till Johan.

Igår blev det jobb och det blir det idag också. 




SAY IT SO, I WILL NOT GO

Alltsååå skulle kunna sitta och ösa hur mycket som helst om London!!! Det var så jävla nice så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hann med lite shopping på söndagen så jag är så nöjd med helgen. 

Igår jobbade jag eftermiddag och efter det åkte jag hem till Johan och fick äggmacka, sån kung<333

Idag har jag varit ledig och varit hemma hela dagen och ska fortsätta med det, så jäääävla skönt! 



SO GIVE IT ALL

Hela veckan har bestått av jobb typ. I fredags lunchade jag med Emma, Erica och Simon. På kvällen sov jag hos Fanny eftersom vi skulle till London på lördagsmorgonen!!!!!

Så igår åkte vi till London, orkar inte skriva med all otur vi har haft meeeen Warped tour uk kan ha varit det roligaste jag har gjort på så sjukt länge!!! Det var så härlig stämning och rise against var så jävla grymma! 

Nu är vi helt slut men ska pallra med att shoppa lite idag. Ikväll åker vi hem igen.




THATS WHAT MAKE US WHO WE ARE

I söndagskväll åkte jag hem till Johan och hängde med honom, Freddie, pikon och Viktor. Var ju nykter i lördags så var ju tvungen att berätta allt pinsamt dom hade gjort :):) 

Igår jobbade jag mellan 9-10 så var helt slut på kvällen. Emma kom förbi och hängde med mig tills min tvättmaskin var klar, vilken broder!

Idag så har jag jobbat hela dagen och sen åkte jag förbi Johan en snabbis, de var treeeevlans




I SAY EVERYDAY SHE BE GIVING IT UP

Jobbdagen i fredags blev lyckad, kvällen rullade trots att det är det mesta vi har haft på hur länge som helst. Hände lite saker mot slutet av jobbdagen så åkte hem till Johan och fick lite tröst.

Jobbade lördagen mellan 10-1. Det var riktigt segt igår och fanns inte mycket att göra. Efter jobbet drog jag ut, haha var rätt roligt att vara ute nykter trots allt skjutsade hem Johan och hamnade där över natten.

Idag kl 12 gjorde jag iordning mina naglar och nu ska jag ta det jäääävligt lugnt. Är helt slut!




VART DU VILL

I tisdags jobbade jag hela eftermiddagen och Emma kom förbi mig efter jobbet. 

I onsdags efter jobbet var jag med Fanny hela kvällen. 

Igår hade jag en stressig dag, först var jag hos frisören där jag klippte och slingade. Sen hem och handla och börja förbereda för kvällen. Tog en paus och åkte till gymmet med Cilla, sen hem och började laga mat. Jag skulle alltså ha halv 8 hos mig med Emma Erica och Lisa plus alla grabbarna. Maten blev lyckad och alla verkade nöjda!!

Idag jobbar jag 14-1. Det kommer vara sjukt mycket att göra, så är stressad redan nu. Men det blir bra! 

Borde ha middag oftare, fina kompisar som kom med blommor och vin!!!

BACK DOWN

Okej nu var det så länge sen jag skrev så minns inte vad som har hänt typ. Halloween blev svinlyckat, även om utgången kanske var sådär. Sen har jag jobbat mycket och hängt med grabbarna och alla andra rätt mycket. 

Insåg dock idag att det är mindre än två veckor kvar tills jag befinner mig i London och ser mitt favorit band!!!! Aaaaaa är så taggad. 





RSS 2.0