SEN NÅT ANNAT EFTER DET

Tänkte dra min helg lite snabbt, i fredags så jobbade jag mellan 15-01. Gick och var ledsen och klagade för att jag skulle missa de vet du. Sen säger världens bästa chef att jag kan åka när klockan är 12, så jag missa dom inte<3333 blev en rolig kväll, är så jävla glad att jag fick se dom!
 
I lördags blev det jobb mellan 9-15 och efter det så åkte jag hem till Therese för hon skulle prova att fixa mitt hår och smink till balen. Blev mycket nöjd och ser fram emot baldagen! När jag var klar var det bara att åka hem och byta om och så kom min släkt för vi firade mamma och Amanda. Blev en trevlig kväll som sen avslutades på puls med Gabbi, Amandorna och Rebecca! Braaaaa kväll
 
Igår var jag helt förstörd när jag vaknade, men pallrade mig upp till jobbet ändå. (vill bara berätta att jag är helt förstörd idag också, mår skit) Men ska upp till jobbet om en timma och jobba i en timma. Haha vad fel det där lät, men true story!
 

@ WORK

Sitter på jobbet och pluggar till nationella imorgon. Är inte så värst taggad, är också ledsen för jag missar de vet du imorgon. Men men livet går väl vidare.
 
Fick dock reda på en rolig sak nyss, ska vara volontär i sommar på bråvalla!!!!! Så får gå på festivalen trots allt, är supertaggad och studsar upp och ner här på jobbet! GLÄDJE PÅ HÖG NIVÅ
 
 

ONSDAG

Idag var jag på brandutbildning hela dagen och det var till förvåning riktigt roligt. Vi fick prova släcka en brand, släcka en människa som brann och släcka en brand i ett hus. Riktigt roligt faktiskt. Sen var det massa teori också men det var roligt! Igår var jag hyffsat effektiv när det gällde pluggandet och ska fortsätta så idag. Sökte även volontärjobb till bråvalla nyss, eftersom ingen vill gå med mig så hoppas jag så jävla mycket på att få det!! 
 
Snigga guzzar

MÅNDAG

Hej hej, haha jaaaa min förra vecka bestod av plugg. Kändes som att allt löste sig hyffsat bra (bara att jag har massa den här veckan också, men snart så är jag ledig föralltid). Jobbade hela helgen, både fredag, lördag och söndag så hann inte med så mycket mer än att jobba. Idag hade jag faktiskt helt andra planer än att sitta i min soffa och plugga, men men, ska i alla fall fortsätta med det. 
 

AND THERE'S SOMETHING HAVE TO GIVE

Skola idag igen, orkar inte mer snart. Men har varit hyffsat effektiv sen jag kom hem och ska fortsätta med det nu. Är klar med ca. en och en halv sak av fyra, #kämpafrida. Jaaaa, kollade lite bilder på datorn och blev glad, mår bra av dom här bilderna. Jajaaaaaa, måste fortsätta nu
 
Söt kyckling, när jag gick modell för Make up store & Irland
 

I HAVE NEVER FELT SO FUCKING GREAT

Idag är det måndag, rätt så skön dag ändå. Började skolan vid 10 och pluggade matte. Efter det fick jag reda på att jag hade inställda lektioner, skrev i alla fall klart mitt PM. Åkte hemåt vid 1 och vid halv 2 åkte jag till stan för att jag skulle prova min balklänning. Ååååh den är så fin, men inte riktigt klar än. Efter det åkte jag hem, släppte en kommentar att jag behövde en ny vindjacka (ja, vi bor ju trots allt i ett land där det regnar en hel del) då hade pappa redan bestämt vilken jag skulle köpa, den var väldigt fin och jag är mycket nöjd. Nu ska jag fortsätta plugga och äta mat.
 

WE GIVE IT ALL

Söndag igen - ja jag suger på det här. Jobbade efter skolan varje dag den här veckan förutom torsdags. Då fyllde Amanda 21år så vi käkade mat och umgicks helt enkelt. Gled hem till Fanny efter det och sov. I fredags var det skola, sen jobb till stängning. På lördag var jag LEDIG, så himla skönt. Vaknade vid halv 2 typ, sen så gjorde jag mig i ordning och sen åkte jag hem till Fanny där Josef också var. Sen kom tjejerna och Josefs kompisar och det blev en lyckad kväll med lite sömn (fyra i en bäddsoffa är inget att rekomendera). Idag har vi haft bakishäng med pizza och chill i solen. Var på personalmöte förut också, känns rätt så overkligt att man har heltidsjobb till efter studenten... ÅH längtar. Nu ska jag plugga sen sova, natti
 

SÖNDAG

I torsdags jobbade jag ett 8-16 pass sen spelade jag lite bowling. Efter det så åkte jag till maxi och shoppade lite. Ett linne, ett par jeans, ett halsband och en väska, mycket nöjd!
I fredags blev det jobb 12-01, blev jätteglad under dagen för först kom mamma och pappa och hälsade på. Sen senare kom Madde, Alice, Cilla och alla grabbar!
Igår jobbade jag 14-01, segt men roligt. Träffade Madde en snabbis efter jobbet!

Idag ska jag inte göra NÅGONTING, ska bli så in i helvete skönt. Jag fick ju en dags lov i alla fall hehe


ONSDAG

Dålig uppdatering, men vad gör det om tusen år. I lördags kom Marcus familj hit i alla fall, vilken var jättetrevligt! Amandas kommentar var ju lite rolig "sätt Frida och Jesper bredvid varandra, dom pratar ändå hål i huvudet på varandra" så sant som det var sagt. Men en bra kväll!
Söndagen jobbade jag hela dagen, segt pass från 8-19. Sen åkte jag hem och chillade, efter jag hade tröttnat på det blev det en spontantrip till Fanny vilken slutade med lite kaos (tack calleeeee, världens snällaste du!) hamnade i alla fall där över natten. 
I måndags chillade vi bara, städade och umgicks, åkte hem mot eftermiddagen. Sen gick hela min familj en gosig promenad och på kvällen var jag med Mallan. Åååh, längtar tills sommaren nu i alla fall!!
Igår så jobbade jag mellan 9-16, sen åkte jag hem och fixade mig sen blev det att åka in till stan för att träffa Madde! Det blev även en mysig lunch (fika, kvällsmat, eller vad man vill kalla det) på brödernas. 
Idag jobbade jag mellan 8-16, sen så har jag bara varit hemma, SÅ JÄVLA VÄLBEHÖVLIGT. Hann med en snabbis till hela människan där jag fynade ett skärp för en tia! Nu ska jag plugga sen äta, sen kolla film och äta mer. Haha låter riktigt värt om du frågar mig, hööööörs
 
(min studentmössa har kommit, YYYYEEEEEAAAH)

RSS 2.0