I NEVER SEEN NOTHING LIKE A GALWAY-GIRL

I söndagskväll hängde jag med Johan, vi lira tekken och kollande film och så hamnade jag där över natten. I måndags blev det jobb på kvällen och likadant igår. Sen hämta jag mami&papi hos Anki&Lasse på kvällen och hamna där en timma.

Idag blev det tidig uppgång för att vara jag. Började nämligen kvart i 12 på Ensjöholm och än så länge har vi käkat lunch. Dom vilar nu och sen blir det lite fika på det. Vid halv 5 börjar jag jobba på eurobowl och kör kvällen och efter det ska jag till Johan. 




DO YOU FEEL LIKE A MAN?

Köttig dag på jobbet igår, chefen borta och skulle ha ansvar. Gick bra men stressigt som fan. Efter jobbet blev det en nykter utgång, hahaha alltsååååå fan vad jag älskar att gå ut!! Roligaste är nog att dansa så äckligt och fult man kan! Fick kommentaren av Nicke "du är nykter va? Annars skulle du aldrig dansa sådär fult" hahhaha dog typ.

Idag är jag jääääävligt sliten om jag får säga det själv. Och det får jag ju? Haha loool




I THINK I KNOW

Hela den här veckan har bestått av typ jobb. I onsdags var jag ledig och hade en heldag med mina tjejer, och då bokade vi en resa till magaluf i sommar!!! Åh är galet taggad!!! Träffade Johan på kvällen och kollade hunger games 2 och hade det chill.

Annars har jag mest jobbat typ, jobb idag med mellan 4-1 men tänkte dra en utgång efter jobbet (det är ju trots allt lönehelg haha) 




THAT PARTY LAST NIGHT

Fick världens bästa hemsläp i fredags aka Emma, blev snack halva natten i min källare. 

Gårkvällen blev i alla fall hur lyckad som helst och kommer sakna Lisa supermycket!! Utgången blev också lyckad även om det var as lite folk ute haha. Hamnade hos Johan och idag käkade vi pizza och hängde, förövrigt ska jag inte röra mig från sängen nu, sjukt sliten!!




DU HAR INGEN CHANS

I onsdags åkte jag ner på stan för att köpa lite smink, hamna på make up store och fick en sminkning också. På kvällen blev det jobb och efter det sov jag hos Johan. Igår jobbade jag eftermiddag också och sen åkte jag förbi Fanny efter jobbet.

Idag jobbar jag 13-1 och sen tar jag helg!!!! Ska bli så jävla skönt, och imorgon har Lisa sin avskedsfest och är grymt taggad! 




HAN KOMMER HEM, JAG SMYGER UT

Blev en supermysig kväll i fredags med tjejerna. I lördags jobbade jag 16h och fick konstigt nog utgångssug, blev en utgång efter jobbet, det va helt ok ändå. I söndags var jag hos mina kusiner sen sov jag hos Johan. 

Igår blev det jobb på kvällen och sen häng hos Fanny. Idag har jag jobbat och nu ligger jag och väntar på att Emma ska komma så blir det ph och häng!! 




HE HAD SEEN ALL TO BE SEEN

Jobbdagen igår rulla, har ju faktiskt bästa jobbarkompisen så när han jobbar leker livet. Efter jobbet mötte jag upp tjejerna och vi satte oss på max i typ 2 timmar o diskutera livet. 

Idag jobbar jag 3-10 sen ska jag nog till Johan tror jag. Imorgon är jag ledig och ska få massage av Maria!!! Sen på kvällen blir det mys med tjejerna.




THE FANTASTIC FOUR

Hade några osköna dagar efter nyår. Åkte på att bli sjuk, så blev hemma från jobb fredag och lördag. Jobbade heldag på söndagen och sen myste jag och Emma på fräcka på kvällen. Samma kväll blev det att träffa Johan och Viktor, och säga hejdå till virreboy.... Fan va jag kommer sakna honom!!! I måndags hängde jag med Johan och igår började verkligheten med jobb som vanligt igen. Ikväll ska nog tjejerna mysa på enjoy, jag jobbar men kommer ner sen!! 




I JUST WANNA FEEL THIS MOMENT

Jobbade hela helgen men igår var jag ledig för det var nyårsafton!! Åkte hem till Emma och blev bjuden på oxfilé, sen fixade vi oss och åkte in till Cilla. Där blev vi bjudna på tre-rätters och sen började vi föra och det var riktigt roligt. Vidare till en mindre rolig lokalfest och sluta på en fest med Johan och grabbarna. Nyåret slutade och började riktigt bra!!! 






RSS 2.0