Trött tjej

Klockan är verkligen dags att nu, ska ha fotografisk bild sen några tråk lektioner. Ikväll ska jag hem till Philip på middag och det ska bli mys! Ha en bra dag alla!

Goodnight

Nu är klockan 10 och lilla fridisen är trött.. Ska sova efter en riktigt mysig dag. Hade skola och fick sluta tidigare idag igen, väääldigt skönt! Efter skolan åkte jag med Philip och Rikard till IKEA och dom köpte nya grejer till älsklingens rum. Sen käkade vi mat som var väldigt gotti gott. Älskar min pojke mest av allt!

I'm falling to pieces

Drog till stan en snabbis förut, skulle köpa hårfärg och nagellackborttagning men köpte inte hårfärg. För dyrt köper den på maxi istället. Så nu har jag fixat iordning så mina naglar är lite finare och det är ju alltid skönt! Nu blir det lite ansiktsvård sen sova, ha en fin kväll för det ska jag.
Hihi vacker cambild på mina naglar!

26/9

Väldigt skönt med halvstudiedag idag! Väl behövt.. Igår gjorde jag klart svenska rapporten och är verkligen överlycklig för det!! Nu är det inte liiika mycket framför mig haha. När mamma slutar ska jag ut och övningsköra sen blir det plugg efter det.
En nostalgi låt:

It's friday

Sitter i konferansrummet på haga och ska snart börja fotografisk bild! Så jävla skönt med fredag, inget mer att säga!!

Final destination 5

I fredags umgicks jag med Kajsa och Cissi, mysig kväll med trevligt sällskap. Igår va jag och mamma på IKEA, älskar det verkligen, hihi. Fick med mig två lampor och ett nagellack från ikanohuset. På kvällen va jag och Philip på bio, sen sov jag hos honom. Idag va jag, mamma och Kajsa på visualiseringscentret och fick en guidad tur av min kusin. Efter det har jag och mamma bara chillat hela dagen!
Söt pojkvän!

Grattis Ingalill!

Okej.. jag säger att jag ska blogga men gör det aldrig i alla fall? Så illa, fast bloggar ju enbart för min egen skull så kan ju göra det så mycket jag vill. Haft rätt mycket på sistonde både när det gäller skola och my friends. Igår målade jag Elins naglar och det blev jättesnyggt enligt mig haha :) Nu måste jag göra mig iordning för vi ska till Philips land för hans farmor fyller 75år, grattis!
Fin bild på Nisse!

RSS 2.0