YOU'RE NOT ALONE

Hela helgen bestod av jobb. Alla grabbarna kom upp och bowlade i fredags och hängde med lilla mig som hade tråkigt på jobbet. 

Blev jobb hela lördagen, men eftersom Cilla har börjat jobba uppe på eurobowl så har man faktiskt riktigt roligt!!!! Wiiie. Fanny med co. kom upp och bowlade så det gjorde min helg. 

I söndags tog jag det bara lugnt, sen blev det standard film i min källare med alla grabbar + Emma, Erica och Lisa. 

Idag blev det gym på morgonen, sen jobb! Nu ska jag sova 




ÅH INGET KAN STOPPA OSS

Jaaa en vecka senare sådär bara. Har inte hänt mycket alls, jobbat, hängt med massa goa homiez och bara chillat. 

Idag har jag varit i Stockholm hela dagen med Emma och Erica, nu väntar vi på bussen och sen blir det hemgång mot norrpan! Fick med mig ett och annat fint idag faktiskt!! 




I JUST WANT YOU TO KNOW

Fredagskvällen blev jättemysig. Vi käkade taco hos Fanny, snackade om livet och hann med en fika på fräcka.

Jobbade mellan 8-6 på lördagen och på kvällen så hängde jag med alla grabbarna hos Johan.

I söndags så gick jag på stan hela dagen med mamma och Amanda, sen var jag på yogan med Cilla. På kvällen kom Erica och Emma hit och vi chillade i min källare! 

Igår så jobbade jag hela dagen, så mer spännande än så blev det inte! Idag är jag ledig och ska bara ta det lugnt, ska till Maria och få massage sen!!! Ska bli svinskönt





DON'T WORRY

I tisdags blev det jobb på eftermiddagen och sen förbi Johan på kvällen. Onsdag jobbade jag mellan 8-10 så det blev inte mycket annat än jobb den dagen. 

Igår så gick jag upp skapligt och gjorde lunch till mig och Cilla. Sen åkte vi och gymmade! Sen blev det en långpromenad med mamma och Amanda. På kvällen åkte jag och käkade med Emma och Erica, sen blev det filmkväll i min källare med dom två alla grabbarna och Lisa! 

Idag har jag också varit ledig så har tagit det lugnt, var förbi farmor förut... Tänk att ett år går så fort <3 ikväll ska jag ha tacokväll med Cilla och Fanny! 




RSS 2.0