TELL ME NOW YOU KNOW

Ska ta bilen upp till jobbet nu och så blir det jobb till 10 ikväll (jaa, jag längtar tills vi öppnar som vanligt, orkar inte med dom här cp timmarna). Igår var jag hemma hela dagen, mådde piss, mitt jävla huvud spökar som vanligt. Känns väl lite bättre nu, men det är väldigt lite. Trots det är jag sugen på att gå ut? Haha, lite weird.. får se vad som händer efter jobbet!
 
 

MÅNDAG

Blev en supermysig dag igår, jag, Fanny, Cilla och Brady gick till o'learys och käkade och satt där tills stängning. Sen åkte vi hem till Fanny och hade allsång och myste fram tills typ 2.

Idag vaknade jag sent och blev bjuden på lunch av Fanny. Cilla och Brady kom förbi en snabbis också. Nu är jag hemma och har käkat och ikväll ska jag och Fanny ta en pw, kan vi nog behöva.


NÄR LIVET FÅR VÄNDNING

Jobb hela fredagen, slutade vid 12 och då åkte jag hem och sov. Idag började jag jobba klockan 2 så fick lite sovmorgon i alla fall. Jaaa va ska jag säga om denna dag, lugn typ, men några har en privat fest här nu så verkar bli en sen kväll.... Orkar inte

Imorgon ska jag i alla fall ut och käka med tjejerna!


OCH JAG KÄNNER MIG SOM RENA RAMA

Ligger i min säng för tillfället och ska dra mig uppåt, börjar jobba om någon timma.

I tisdags fixade jag en liten överraskning åt Calle, sen gjorde jag mina naglar och efter det hängde jag med Cilla och Amanda hela kvällen.

I onsdags blev det först jobb sen party hos Cilla som fyllde 19!! Riktigt roligt och en utgång på det. Sov hos Calle sen.

Igår va hela hans familj plus jag och Josef ute och paddla kanot hela dagen! Jobbigt men riktigt roligt! På kvällen myste jag och mamma.


LETS GO

Igår lunchade jag med Moa och planerade våran 19 års dag! Lite repris sen förra året och det kommer bli sjukt roligt!

På kvällen käkade jag, Fanny, Josef och Calle glass på smultronstället och sen var vi hos tummen och ullis. Sov hos Calle och fick skjuts hem av hans mamma idag.

Nu tänkte jag dra mig ner mot stan och fixa lite grejer.


AND I WILL TRY TO FIX YOU

Sitter i en kyrka i Stockholm just nu. Ella konfirmerar sig så vi är uppe hela familjen för att kolla. När det här är klart (hoppas på snart) så blir det käk sen hemgång.

Gårkvällen blev i alla fall hur lyckad som helst. Calle hade sin avskedsfest med tema USA. Det va så sjukt roligt och hade nog ärligt inte tråkigt under hela kvällen!! Så glad för Calle också att allt gick som han ville


GOTTA GET DOWN ON FRIDAY

Det blev en utgång i onsdags och det var roligt! Med tanke på hur länge sen jag var ute så kändes det riktigt värt! Blev skapligt tidig hemgång med Fanny och sov där. Igår så var jag hos mina kusiner i skärgården med familjen, även Calle var med också. Sov hos honom på kvällen och idag är det jobb som gäller hela dagen och kvällen.


ONSDAG

Haha på jobbet igen för ovanlighetens skull. Det va jättemysigt på Calles land, vi grilla, bada och hade det allmänt mysigt. Igår på kvällen gick jag och Fanny en promenad och idag är det jobb som gäller hela dagen! Ikväll ska jag och Fanny nog dra ut som det ser ut, är galet taggad på att hitta på något!!


YOU HAD ME @ HELLO

Sitter återigen på jobbet, mår illa och är as trött och vet inte vad det är med mig. Har haft en bana igång på 8 timmar, har 4 timmar kvar av passet och vill bara försvinna under jorden typ.

Efter jobbet ska jag ner till stan och möta upp Cilla och Fanny, tror dom skulle sätta sig och dricka drinkar! Och imorgon ska jag ut till Calles land för ett par dagar.


I FINALLY FOUND YOU

På jobbet igen (hehe). Gick faktiskt ut och sprang efter jobbet i onsdags, kände mig fett duktig. Åkte hem till Calle runt 12 och sov där. Igår spenderade jag min dag med mamma och pappa, sen åkte jag hem till Cilla på kvällen och myste med henne, Fanny och kungen. Idag har jobbet inte känts så jättetungt, för Fanny har varit här i typ 4 timmar och drog precis nyss! Slutar 12 idag och går på ett 12 timmars pass imorgon också.


I WILL WAIT FOR YOU

Sitter på jobbet och käkar just nu, har faktiskt varit lite drag här uppe idag, rooooligt. Vet inte vad som har hänt med mig dock, har världens träningssug, kanske går ut och springer efter jobbet om jag är lika taggad då (troligt). Saknar dock mina tjejer även fast jag träffa dom igår, saknar alla när det är tråkigt på jobbet<333


WE ARE UP ALL NIGHT

Efter jobbet i lördags åkte jag in till akuten med Calle (haha låter lite värre än va det va) sen var jag fyllechafför till Robin! I söndags chillade jag med mamma och Amanda hela dagen, vi åkte och bada och myste. Igår så var jag, Calle, Fanny, Josef, Stina och hennes kompis ute med deras båt och åkte wakeboard hela dagen! Sen avslutades den med hemmagjorda hamburgare och mys hos calles underbara familj!!

Nu ska jag fixa mig, sen blir det grill hos Cilla ikväll!! Myspys


KÄNNER DU LYCKAN GENOM SORGEN

Efter jobbet i onsdags så hade Calle fixat käk, så kom Cilla och Fanny förbi också. På torsdagen tog vi det bara lugnt, sen blev det käk i sörping och minigolf. Igår jobbade jag hela dagen och efter jobbet blev det en snabbis förbi Felicia där Fanny var.

Idag har jag jobbat hela dagen och gör det fortfarande!


IF I FAR FROM HOME

Sitter på jobbet just nu och tar det allmänt lugnt (haft typ 1 bana igång idag, vääääärldens drag ju) och igår blev jättelyckad med mat och gos med Fanny, cola är inte det bästa för oss då vi fucka ur och flumma as mycket!! Haha. Vid 12 kom Calle hem så då åkte vi och hämta upp Josef och åkte hem till Calle. Ååååååh så himla mysigt att han är hemma igen!!

Ikväll efter jobbet så ska jag träffa Calle igen och bara mysa.


TO YOUNG TO KNOW ABOUT FOREVER

Lördagskvällen blev lyckad, efter att stammisarna hade varit på jobbet och livat upp stämningen blev jag taggad på fest. Var kvar hos Olwan till halv 5 och kom hem samtidigt som mamma skulle upp till jobbet haha. På söndagen fixade jag mina naglar på morgonen, sen började jag jobba på Ensjöholm klockan 3 och sov natten! Det gick bra, men tycker fortfarande det är lite läskigt. Igår umgicks jag med mamma och pappa för att dom ska åka utomlands, jag åkte också förbi Emma och sa hejdå (ha det bra nu och gör allt jag skulle ha gjort). På kvällen chillade jag hos Fanny med Cilla också, vi käkade grönsaker och dipp och hade det mysigt helt enkelt.

Idag ska jag och Fanny mysa och laga mat hos mig. Sen inatt ska jag (tror jag) hem till Calle som kommer hem från magaluf, woooho


DU ÄR BRA

Blir glad av den här bilden, min fina vän<3
 

RSS 2.0