SÖNDAG

Blev en mysig dag igår! Tjerna kom hit och vi käkade (även om det blev lite fail haha) senare kom grabbarna hit och vi bara chilla. Idag har jag inte gjort någonting, skööönt. Ska nog hem till farmisen nu och sova, imorgon väntar praktik.


HALV 8 HOS MIG

Hade en riktigt mysig kväll igår, trots kylan! Idag vaknade jag runt 10 och gick till ICA rätt fort, handlade lite för ikväll kommer Emma, Madde och Bea hem hit så ska jag bjuda dom på mat. Än så länge har jag gjort klart efterrätten och städat, jag tog en paus nu för att käka, sen blir det fortsätta med städningen och fixa sig!


FRIDAY

Skapligt trött idag, vaknade tre gånger inatt och trodde det va morgon, inte okej. Ska till praktiken nu, men det blir en kort dag vilket är riktigt sköönt. Ikväll blir det nog att träffa saknade tjejer och det blir super mys!


VÄL GODKÄNT

Är hemma idag också, jävla skit att må såhär!! Imorgon går jag hur jag än mår, har missat alldeles för mycket nu. Måste bara berätta att jag fick VG i både matte A och engelska A, så jävla glad!! Båda kurserna var osäkra och jag låg mellan G och VG så är överlycklig nu!!

MÄSTERKOCKEN

Sov hos Philip igår och är fortfarande dålig :( men min älskling tog så bra hand om mig igår! (klia mig på ryggen alltså hihi) Nu är jag hemma, Amanda och jag har lagat god lunch och senare ska vi till farmor och käka god mat!


RSS 2.0