I'M COMING UP ONLY

Sa hejdå till Emma igår.. Haha as larvigt men känns sjukt konstigt och kommer sakna henne massa :( 

Johan kom hit igår kväll och sov här. Idag var första dagen på skolan, det gick bättre än vad jag hade tänkt. Så är nöjd med mig själv! Ska väl sova snart, dubbelpass hela veckan väntar.




IF I LET YOU GO

Utgången i onsdag blev kaoz för både mig, Emma och Hannah! Haha alla tre fick en karatefylla, men vi hade roligt i alla fall. I torsdags var jag inte människa direkt men överlevde.

Var ledig helgen den här veckan så i fredags hängde jag med pikon, Johan och Freddie. Vi käka spicy, kolla film och skulle på spökjakt som misslyckades. Igår var jag och Johan på bio och såg wolf of Wall street, den va dyngbra! Även om jag hade svårt att sitta still i 3h haha, sov hos Johan efter det också, mys!

Nu väntar jag på att Emma ska vakna så jag kan åka dit och va med henne för sista gången på 2 veckor eftersom den jäveln ska till Thailand!





I NEED SOMETHING TO REPLY ON

Var hemma hela söndagen och även igår, åkte till Johan en snabbis men fick feber och fick åka där ifrån lika snabbt. Har jobbat idag mellan 7-14 och efter det har jag bara varit hemma. Ska göra naglarna sen, och imorgon är det jobb igen och sen utgång! 




JAAAAA

Haha har glömt att uppdatera på länge. Men har hänt en del sen sist. Har slutat på eurobowl och har fått jobb på Texas och vikariebanken!! Så kommer jobba med Emma framöver vilket kommer äga!!!! Annars gick vi ut för förra lördagen för att fira min arbetslöshet som vara i två dagar haha!! Ae men livet leker och jag är nöjd, mamma o pappa har varit i Thailand två veckor nu och kom hem igår så ska gosa massa med dom idag!




RSS 2.0