19/9

Jag borde sluta skriva här, har inte tid typ? Nu i veckan har jag i alla fall inte gjort mycket alls? Sovit och umgåtts med fina vänner samt min underbara pojkvän. I fredags hade jag en lång trevlig fika med Hannah, Tilda, My och Odd. På kvällen var jag Tilda och My hemma hos Phille hela kvällen. Det va mys. Sov där också.

Igår drog jag hem skapligt, duschade och käka. Sen somnade jag och sov till 5. Fixade mig jättefort, sen drog jag till lindö och va med alla brudar. Hade en riktigt trevlig kväll som vi måste göra om! Phille sov här inatt och det va den värsta natten i mitt liv, morgonen likaså. Nae nu ska jag baka, have a nice life!!

My love!

Hela veckan har varit soft, gymmat har jag gjort en hel del hihi det känns bra. Idag är det ju fredag och jag och Philip har tre månader! Så vi är på hans land nu och ska bara mysa hela kvällen. PUSS

I'm not afraid

Igår så gick skolan dö fort, drog ner på stan med Amanda. Fick med mig ett träningslinne, sen drog jag Amanda och Alex till gymmet. Dö skönt idag igen, svetten bara rann haha ;) Somnade gott sen.

Nu ska jag till skolan! TJARÅ



Don't ever worry

Igår tog jag 20 över 11 bussen hem, kom hem sen ringde Phille och ville att jag skulle komma till Mallan, det gick inte. Så jag joina Phille och Honken hem till Phille. Vid halv 4 hämtade Amanda mig sen kom jag hem och slockna direkt.

Idag gick jag upp vid 12 och softade med mamma. Sen åkte jag till gymmet med Amanda, har inte varit där på 3månader!!! Det va sköööönt. Ska sova nu, godnatt.

Untill you hold my hand

Igår va skolan ganska nice faktiskt, ner på stan sen och fikade med My och Odd, sen hem till My och va där hela kvällen med Phille och Matte. Sov hos Phille sen.
Idag va jag på kräftskiva hos Phille, sen nu är jag hos Danne i svärtinge och chillar med my friends. BYYE




Still she's on her knews

Skoldagen idag gick fort, men har fått massa läxor redan :(:(  Haha, nu ska jag ner på stan och träffa tjejorna. Ikväll träffar jag nog Philip och pluggar med honom! TJARÅ



When I see your face






Haha söta bilder, visar min dag lite sådär.
Blir skola imorgon faktiskt.

RSS 2.0