JULDAGEN

Har hänt ganska mycket på en vecka faktiskt. Vi hade julklappsspel förra veckan och jag fick det jag ville, så jävla nice var det<33

Blev en utgång som sluta i kaozzzZ också, ganska spännande ändå.

Gjorde en av dom svåraste grejerna i mitt liv, men är sjukt nöjd och känner mig taggad på livet för en gångs skull.

Har varit långledig från jobbet och det har varit underbart, igår var de ju julafton och det var supermys. Började dagen med att tända ljus för farmor. Sen åkte vi till macke och hans familj och senare till mina kusiner. Julen slutade dock i kaozzzZ men skitsamma det mesta var ju bra. 

Idag ska jag fira jul med ena sidan släkten sen ska jag ut med alla brudarna!!




I WILL BREAK THE PAST

Det gick bra att jobba i lördags, dock var det stressigt som in i helvete så hann inte äta. Så mådde inte speciellt bra när jag slutade. Blev väckt vid halv 4 av mina bröder, haha tack för den jag kunde inte somna om igen efter det<33

I söndags sov jag bort halva dagen och på kvällen var vi hos en släkting och fick hur god mat som helst!! Åkte hem till Johan sen och hamna där över natten. 

Igår eftersom jag var hemma klockan 8 hann jag med as mycket på morgonen, jag gymmade och luncha med mamma. Sen jobb mellan 3-10.

Idag är jag helt förstörd men ska ner på stan med pikon nu snart! 




WELL, THATS NOT FAIR

Igår på dagen fixade jag iordning mina naglar, det var typ det jag hann med innan jag började jobba. Kom ifrån jobbet redan 12 igår så var fyllechafför åt pappa, hahah äskar när han är full. 

Nu ligger jag i sängen och försöker gå upp, jobbar mellan 12-1 idag.


Saknar Moa och våran födelsedag!! 

LIVET ÄR EN FEST

Hade en as dålig dag igår, var bara allmänt nere och ville sjunka under jorden. Jobbade ett 12h pass på det också vilken inte var så härligt. Men träffade ett härligt gäng uppe på bowlingen som bjöd med mig på förfest, så när jag slutade drog jag dit, lyckades bli full på kort tid och hade faktiskt en rolig utgång. 

Idag har jag mått skit, blev dock väckt av ett samtal från Emma "vill du ha donken?" en riktig broder, så fick donken till frulle och fick hänga med Emma ett tag. Sen hon drog har jag legat i sängen och kollat serier. 




LET'S UNWRITE THIS PAGES

Haha ska fan ändra personlighet helt och hållet från och med nu. Om jag inte orkar med mig själv hur fan förväntar jag mig att andra ska göra det. Haha kan va en av jordens träligaste människor och det är ju inte positivt någonstans... Nää ska va glad, positiv, ej trälig och sluta ta plats och lägga mig i allt, det blir nog bra. 

Heeeeeey alla nu ska ni få se en ny fridaaay 

AND I GO BACK, AND SIT DOWN

Den här veckan har jag inte gjort så mycket heller haha... Känns typ som jag inte hinner med mycket annat än jobb. I söndags hade vi våran årliga släktbowling, inte ens efter ett års jobb i en bowlinghall lyckas jag vinna... Hahah. Annars är nog den här veckan också en lugn vecka, men det blir skönt. 




BUT YOU LOOK LIKE YOUR SAD

Haha suger på att uppdatera, men har inte hänt något speciellt sen förra veckan. Har tagit det lugnt den här veckan. I helgen var jag själv hemma så gick ut efter jobbet i lördags och blev full som en kastrull på 2 timmar haha, men bra jobbat av mig ändå! 

Igår hade jag en bakfylla från helvetet.. Lisa bjöd på trerätters på kvällen och det gjorde att man vakna till, tack Lisa!!! 

Idag har jag bara varit hemma och det har varit så jävla skönt!




RSS 2.0