GODNATT

Nu ska lilla jag sova efter en bra dag. Har hunnit med massa men ändå ingenting. Så perfa blandning! Men började med ett återbesök på enebyskolan, nostalgi på hög nivå. Sen umgicks jag med Madde en snabbis för hon hade hål, sen hängde jag med Amanda en snabbis efter det!!

Jaaaa, sen var jag fylle chaufför till min familj typ. Och hängde med Madde hela kvällen. Och så gled vi bil med Alice och Fanny!!!! Haha hann med massa skoj, jaaa imorgon är det utgång som gäller och jag är taggad till max!


I AM ONE OF THOSE

Idag när jag vaknade mådde jag as dåligt, blev bättre och satte mig på bussen påväg till Stockholm för Saco-mässan. Sen blev jag åksjuk..... men sen mådde jag bra. Haha, jag tror alla vi var överens om att det inte var världens roligaste, men fick lite bra information i alla fall (och snygga poliser, brandmän och militärer). 
 
Har varit helt slut nu ikväll och ska ta och sova nu, en annan sov ju inte på bussen hem liksom ;););)
 
 
Haha, godnatt!!

DO YOU HAVE THE TIME

Idag hade jag en välförkänt sovmorgon och sen hade jag bara två lektioner. Åkte och fixa en julklapp till Amanda&Marcus sen, hoppas dom blir glada. 
 
Sen kom Mallan hem till mig och vi satt bara och prata om allt mellan himmel och jord. Sen blev jag uppbjuden på lite mat hos henne och sen agera jag taxi och skjutsa henne till hennes förfest (jaaa, jag hade också velat gå ut ikväll, men tagga tagga tagga till lördag)
 
Nu har jag myst och druckit varm choklad och ska sova snart, imorgon ska man på högskolemässa!
 

LUCKIEST GIRL ON THE PLANET

Åh..... blir fan ledsen, sista avsnittet med portkod 1321 idag! Världens bästa serie alltså. Aja life goes on så att säga. Borde plugga idag och vara lika effektiv som igår men har inte samma ork idag... Så ska ut och gasa bil med Madde och Emma sen (GRATTIS TILL KÖRKORTET EMMZ!!!) det låter tusen gånger bättre än att plugga. Hörs latero 
 
(en outfit bild på det också barreee)

I'M STILL ALIVE BUT I'M BARELY BREATHING

Igår var det lång skoldag! Sen efter skolan traska jag hemåt i regnet och plugga hela eftermiddagen. Ni hörde rätt, jag pluggade faktiskt. Hahaha
 
Nu sitter jag och äter fruskost och ska röra mig mot skolan strax! (fick ta bilen för det regner, score!!!!)
 
En tråkig dag som denna vill man dricka istee i Dublin igen :(:(

DET ÄR ALLT SOM FINNS KVAR

Åkte hem till Amanda nu på eftermiddagen och så hämta vi Velli, så himla gosigt. Ska åka och jobba nu på Ensjöholm, wish me good luck!!


A DROP IN THE EYE

Igår blev det Ikea först på dagen och fick med mig det jag ville hem! På eftermiddagen fixa och trixa i mitt rum sen på kvällen kom alla muppar och vi kolla film! Så såg min dag ut igår.


BREAKING DAWN PART 2

Filmen var så sjukt grym! Ååh, vill också ha sån kärlek som Edward och Bella
Efter bion skulle jag svänga förbi och säga hej till Mallan och det sluta med lite häng på vinkällaren, jaa vi skulle hälsa på favorit grabbarna.

Nu ska jag sova, för imorgon blir det Ikea med mina gose tjejer!


OFF TO WORK

Slutat skolan för dagen, nu blir det jobb på Ica, sen bio ikväll med tjejerna!


SKJORTAN ÄR REN OCH BLICKEN ÄR BLANK

Idag var det skola igen (nahe ärligt) och det var rätt soft. Har egentligen massa plugg, men som vanligt skjutar jag upp det! Har stått och lagat gryta hela eftermiddagen till när jag ska dema imorgon. Nu ska jag till Madde, hon bjussar på käk!! Underbart. 
 
Bye
 
HAHAHHA VILKEN LOL BILD

LET'S GO CRAZY

Sitter och har naturkunskap B nu, som måste vara världens tråkigaste kurs. Menmen..... Snackade lite och så på hagatimman nyss, hoppas alla treor ställer upp som bröder och kommer på bowlingen!!
 
Igår efter jag och Madde hade gosat och efter en välförkänt dush kom Mallan förbi på lite glass, så värt!!
 
Ska väl lyssna vidare nu, och bjussar några bilder
från Irland
 
 

I KNOW SOMEWHERE, SOMEHOW WE'LL BE TOGETHER

Idag var det andra skoldagen, tycker nog om skolan trots allt. Ska plugga lite nu, sen förbi Madde och kolla på portkod 1321!!!! (som är världens bästa serie).
 
Haha det va allt från mig, hej
 
Hej från mig och Nisse (och Emanuel på sidan hehe)

FAN SÅ BRA DET BLEV


FULLMÅNEN LYSER, SOM VAR DEN AV GLAS

Igår pluggade jag på dagen, sen firade vi pappsen på kvällen!! Han fyllde hela 44 år igår.
 
 
Idag så var det skola igen på 7 veckor. Jaaa, det var faktiskt kul. Eller funkade i alla fall. Madde lekte med maten på lunchen och vi kom fram till såååååååå mycket på festkomittén mötet. LOL 
 
 

ONE LAST TIME, I BEG YOU PLEASE

Haha spännande lördag, hade praktik 11-20 och kom hem som en liten tröttis. Det va i alla fall väldigt kul idag, det va något band som spela för dom boende och dom dansa och va så söta. Hihi.

Nuuuuu är jag jävligt trött och ska väl röra mig mot sängen


THERE'S A TRAIN LEAVING TOWN IN AN HOUR, IT'S NOT WAITING FOR YOU AND NEITHER AM I

Igår efter praktiken åkte jag förbi Maddie en snabbis! Kände att jag behövde en Madde-kram. 
 
Idag vakna jag klockan 12?! av att Mallan smsa. Så åkte ner till stan med henne och traska runt ett tag. Så mötte vi Oskar och Ab och vi bestämde oss för att fika. Blev istället O'Learys men det är väl ungefär samma sak haha. Är hemma nu igen och har gjort mig lite fräsch, ska väl bara ta det lugnt idag eftersom jag har praktik imorgon klockan 11. Jaaja, bye
 

AND WHEN I CLOSE MY EYES IT'S YOU I SEE

Igår så myste jag och mamma hela dagen, kollade på i taket lyser stjärnorna och båda satt och stor tjöt. Sen hade jag praktik och det blev träning med en av de boende, alltid lika roligt haha. På kvällen sen gick jag och Mallan en två timmars promenad, vi är så duktiga.
 
Imorse bakade jag och skrev ihop ett cv, åkte till Ensjöholm och lämnade in det och nu sitter jag hemma igen. Snart blir det att åka dit igen för praktik!
 
 
Okej, den ser inte så god ut, men världens godaste kola-tårta!!
 

RISE AGAINST

 

JUST TURN AROUND

Tjaaa! Va nyss på skolan och fick mitt psykologi betyg, men ska komplettera det. Jaa hann med att säga hej till Madde och nu väntas thaimat med broder! Ikväll blir det praktik igen.


THE TWO OF US WE BREATHE LIKE ONE

Tjaaa, lördagskväll behöver jag inte skriva om känns det som. Hahaha.. Igår i alla fall hämta jag upp Maddie på dagen och vi lagade lite god mat. Blev självklart en kaffe på maten så att säga. Efter hon hade åkt hem skrev jag klart min psykologi, sen på kvällen kom älskade mor och far hem igen. Wiiiiie. 
 
Idag har jag än så länge hunnit med att ha en lektion, käkat frulle med mamma på ICA och sen umgåtts i ca. 20 min med Madde. Braaaa jobbat av mig, ikväll blir det praktik igen.
 
Jag och Björnta från i lördags

STOCKHOLM

Sitter på bussen hem från Stockholm nu. Har varit här hela dagen med Maddie och det har varit jättemysigt! Fick med mig lite hem i alla fall. Ikväll blir det utgång och jag är hyfsat taggad, blir nog en bra kväll!


MY WEAKNESS IS THAT I CARE TOO MUCH

Åh, så glad att jag har praktik på Ensjöholm helt seriöst. Dom är så söta och man får så mycket beröm! Världens bästa ställe helt klart. Fick i alla fall åka hem tidigare igår eftersom jag inte mådde bra, sen somna jag gott efter twilight. 
 
Idag har jag varit hemma och ska fortsätta vara det, mår inget bra, och ska bli frisk imorgon för då har jag en viktig dag framför mig. Stockholm med Maddie står på schemat, även utgång på kvällen. Blir nog en bra dag!! Juste, Maddie kom förbi och gav mig en kram också, så det gjorde mig lite frisk faktiskt hihi. 
 
Nu ikväll ska jag få planka som världens bästa mor ska göra, det var väl allt. Hehe
 
Gose mamma

I KNOW, THEY NEVER KNEW

Har haft 38.4 hela morgonen, så jaa jag är sjuk. Ska till praktiken om en timma i alla fall, sen hem och dö typ.

Ska inte klaga på maten på Ensjöholm i alla fall, underbart.


AMANDA ÄR DUKTIG

Önskar jag kunde fläta på mig själv....


ÅH MITT HJÄRTA SLÅR

Sitter för tillfället mitt emot Maddie och försöker plugga, går lite sisådär haha. Igår luncha jag med Ebba på paus, sen blev det praktik igen. Det blir det ikväll också, tur att man har en bra praktik annars skulle det suga. Men älskar Ensjöholm!!
 
Kolla så mysigt det är!!!

OJOJOJ

Kanske egentligen inte borde slänga in ett till inlägg, men sen tänkte jag "äsch vem fan bryr sig". Jag gör det nog enbart för att jag inte orkar plugga (LOL) men snart är det dags att röra på sig. Måste bara säga att man har fått ut sjukt mycket av dagen när man går upp så tidigt. Så nu känner jag nästan lite, jaha vad mer kan man göra en vacker dag sen denna, men men. 
 
Tyckte den här bilden va så söt, OCH TACK MINA KÄRA VÄNNER ATT NI VISAR ER OFFENTLIGT MED MIG!! :*
 

HUR BABE?

 

I FOLLOW YOU

Gick upp 8 idag och har faktiskt varit hyfsat effektiv. Är nästan klar med allt i psykologin. Klockan 4 är det praktik som gäller igen, taggar som bara den hehe.

Tänkte att ni kunde få den nya standard bilden på min frulle, knäcke och kaffe.

 


CHUCK BASS

"While most people think it's our brain that control our actions, it's often our heart that gets the biggest workout."
 

DON'T STOP ME NOW

Blev nästan klar med allt plugg, jaa en applåd till mig 👏. På kvällen kom Amanda hit och mamma laga god mat, sen vid nio blev jag sugen på att göra något så tvinga ut Mallan på en promenix. Nu kom jag hem precis, så ska sova, natti natti.

 


NISSE TYCKER JAG INTE SKA PLUGGA


CALL ME

Igår så myste jag med Madde på kvällen, vi käkade tacos och lite sådära gosigt. Sen drog vi på bio med Joacim och Gustav, blev att se taken 2! Jag tyckte den va as bra! På natten sen agera jag fyllechafför åt mina kära föräldrar.

Idag har jag bara pluggat och för 10 minuter sen blev jag klar, då insåg jag att jag hade mer att göra...... Så ska väl fortsätta nu. 

 


I REALLY FUCK IT UP THIS TIME

Gårkvällen blev jättegosig, Madde och Cilla kom vid typ 9-10??? Och så drog vi på film och bara myste!!

Idag ska jag till minneslunden och tända ljus för farmor. Senare vet jag inte vad som händer. Men nu ska jag mysa vidare med min latte

 


ONE DAY BABY

Morsning korsning! Haha, ne gick upp kl 9 idag och gjorde mig iordning, sen dess har jag fixat och trixat lite. Nu ska jag käka, sen sätta fart med plugget! Ikväll ska jag träffa Maddie och Cilla, gosisar!

 


KOLLA SÅ GOTT

Så himla god ceasarsalladen blev!!

 


LIVET ÄR MENINGSLÖST

Idag så vakna jag och mådde lite sådär, men pigga på mig när jag gick upp och börja städa. Efter ett tag knacka det på dörren och Alice och Ab stod utanför lite spräckta sådär, följde med dom + Oggen på pizza. Det satt rätt bra. På eftermiddagen kom Maddie förbi på en latte, livet äger när man dricker kaffe <3, som vanligt satt vi i min källare och diskuterade det mesta. DU ÄR BRA. 
 
Nu sitter jag lite forever alone igen (har ju ingen pojkvän som man kan va med LOL) ska laga kvällsmat åt min fina familj. 
 

WHEN THE LIGHTS GO OFF

Igår va det onsdag (eller lill-lördag som jag vill kalla det) börja med en tripp på stan med mamma. Sen hade jag praktik på eftermiddagen och efter det hämta jag upp Emma och Madde så åkte vi hem till mig och börja föra. Alice kom förbi också, sen blev det Hugo! Första gången för min del och det va svin kul om ni frågar mig!

 

oh jävlar, blev rädd när jag såg bilden hahah

RSS 2.0