JUL IGEN

Nu är julen över vilket är trist, jag som älskar julen! Men har fått massa fina presenter och är dö nöjd. Nu ser jag fram emot att shoppa på mellandagsrean och hoppas verkligen man kan hitta något, speciellt en typ.. klänning till nyår! Ska gå och lägga mig snart, måste orka med att gå hela dagen på stan imorgon ;)
Tänkte bara visa mina naglar jag gjorde nyss!

CAUSE YOUR'E EVERYWHERE TO ME

Sista veckan i skolan, köttade på och måste säga att jag är nöjd med min insats i år ;) .. Nevars, i tisdags blev det en snabbis på stan med Mads och Hanna och på kvällen sov min kärlek här. Onsdagen bestod av en lektion och sen på kvällen fira Bea! Grattis i efterskott! Vi var i alla fall ett gäng tjejer på hennes land och det va svin mysigt.
Nu vaknade jag för ett tag sen och varit borta och solat, ska laga mat nu sen enbart chilla. Har ingen ork för något annat!!

MÅNDAG, EN VECKA SENARE?

Denna helg har också varit väldigt mysig och rolig. I fredags var det fotboll för hela slanten, vårat lag HONKENS FLICKOR ägde ju inte lite.
Jag sov hos Philip och på lördagen myste jag och my love hela dagen, söndagen blev det lill-jul hos farfar. Lite awsome sådär.
Snyggt team från i fredags!

MÅNDAG

I fredags så blev det middag hos Philip, sedan chill kväll med grabbarna. Philip och jag sov här.
På lördagen vaknade vi sent, sen chillade vi bara. Mamma och jag åkte till maxi och fixa lite det sista med julklapparna, sen skjutsa hon mig till Madde där alla tjejer var. Vi hade julmys med julklapps spel och pepparkaks bak! Drog hemåt vid halv 12 och mötte upp Philip, sen sov han hos mig, för vi hade ett och ett halvt år på lördagen.
Igår va jag farmor och amanda på stan hela dagen, åt paus och myste bara! Mysig helg.

WOOP WOOP

Redan torsdag igen.. tiden går fort. Veckan har bestått av chill och plugg! Idag var jag på stan från 12 till 6.. snacka om död i kroppen, men många julklappar klara nu! Yeey. Helgen kommer bli väldigt mysig, och snart är det jul. Kan ju inte vara annat än glad!

FEEL THE BEET

Min fredag bestod av fest hos Eric som blev väldigt kul! Dansade med mina tjejer och bara levde, somnade gott brevid pojken min på kvällen sen. Hela dagen idag har vi segat som bara fan, men vi åt både god frukost och lunch mumma!! Madde kom hem till mig nu på kvällen och vi myste kolla film och tjocka oss med chips&dipp! Tummen upp för denna helg.
Sommar skulle inte sitta fel tack!

HALV 8

Tisdagen var jobbig, gårdagen var jobbig (förutom teatern som verkligen äger) men denna dag var slapp! Slutade 12 och drog hem och sov till 4, hur skönt som helst. Nu sitter jag och glor på halv 8 hos mig, blir nog en tidig kväll ikväll.

RSS 2.0