ÄR BARA SÅ GLAD

Ja rubriken säger det mesta, hade det sjukt bra i Dublin, både på skolan och utelivet! Åååh så himla bra. Och idag är man hemkommen från Malta, var där med Mallan och det var så sjukt skönt. Vi tog det faktiskt hyffsat lugnt, men lite party blev det allt! Nu har jag bara en vecka kvar i skolan, sen går vi på studentveckan och det känns helt galet!! Åh är så glad och taggad på livet!


SÖNDAG

Tänkte uppdatera lite! Sitter på vandrarhemmet nu och taggar morgondagen. Ska bli så sjukt roligt att träffa alla barnen imorgon. Förövrigt ska jag njuta av lite ledighet och hoppas på bra shopping typ! Nu ska jag upp till mitt rum och se vad det är för spännande människor som bor på samma rum haha får se om man kommer kunna somna!


DUBLIN

Svindålig uppdatering men ska bli bättre! Har inte hänt mycket sen sist, har pluggat och försökt må lite bättre typ. Idag är det fredag och på söndag åker vi till Dublin, ska bli så sjukt roligt!!!! Kommer hem på torsdag och sen på söndag nästa vecka åker jag och Mallan till Malta, helt stört så roligt det ska bli!!!!
 
Amaaaagad, har så mycket att se fram emot! Men måste bli klar med mitt plugg först nu. Hejsvejs
 

RSS 2.0