I'M COMING UP ONLY

Förra veckan va en skön vecka ändå, jobbade lunch på Texas och blev även kväll både fredag och lördag. I helgen blev det utgång i lördags som bestod av förfest hos Fanny innan, blev en lyckad kväll! 

Igår och idag jobbade jag på tuppen och har även hängt med Emma efter jobbet båda dagarna, igår blev det film och idag stan! Från och med imorgon börjar mitt vikariat på klockartorpskolan som är för april ut! Ska bli riktigt roligt! 







JAG VILL DU VET JAG VILL

Var ledig i torsdags och det var sååå välbehövligt!! Fredag och lördag bestod av jobb, och Johan kom och sov hos mig båda nätterna. I söndags var jag bara hemma hela dagen, Amanda och Marcus kom hit och käkade och på kvällen så åkte jag hem till Fanny någon timma. 

Idag har jag jobbat på en ny förskola jag aldrig har varit på innan och det gick faktiskt bra! 





BRING ALL THE BOYS

I måndags blev det först jobb sen häng med Fanny. I tisdags tog jag det lugnt efter jobbet, kollade någon bra film med mamma. 

Igår efter jobbet så träffa jag Emma!!!!! Äntligen är hon hemma igen och brun va hon också.. Så himla roligt att träffa henne och på kvällen gick jag, hon pikon och Hannah ut för att fira att pikon fyllt år. Även Freddie och Johan hängde på. 




NOW LET'S GO BACK TO THE STARS

Det här blev visst två riktigt hektiska veckor där jag inte har hunnit med annat än att jobba känns det som. Förra veckan blev det dubbelt hela veckan och efter jobbet på lördagen blev det utgång för att fira Amanda, Ellen och pikon. Lyckad utgång och lätt fylla måste man ju ändå säga. 

Den här veckan tänkte jag "va skönt bara dubbeljobb på tisdag och fredag" men blev inringd till Ensjöholm på onsdagen också så även denna vecka blev jobbig. Ännu jobbigare att vakna med feber på fredagen men klarade mig igenom den dagen också. Efter jobbet på lördagen kände jag att jag inte har träffat människor på år och dar så blev en utgång med tjejerna plus basketgrabbarna!! Nyktert denna helg men jag lyckades ha roligt i alla fall. 

Nu måste man väl sova, men denna vecka är rena drömmen mot dom andra. Jobbar bara en vanlig vecka liksom! Ska bli så skönt. 





RSS 2.0