GIVE IT ALL

Haha.. en vecka senare igen! Gillar att jag typ glömmer bort att jag äger en blogg. Tänkte bara lägga upp lite bilder från dom senaste dagarna, och ikväll ska man hem till Elin för hon fyller 18 år idag!! (Det är exakt tre veckor kvar för mig nu, hihi)
 

WE ARE THE CHILDREN

Ojojoj, en vecka går fort sådär. Har inte hänt speciellt mycket, så inget roligt att skriva hehe. Igår var jag på poolparty, vilket var kallt, men det var roligt ändå! Ikväll blir det att gå på Gurras "välkommen hem fest" och det blir nog också roooligt! Så nu fick ni lite update av mig så ni vet att jag lever
 

YOU HAD ME @ HELLO

Igår spenderade jag halva dagen i trädgården, jag var lite forever alone så joppe fick komma och vara med ett tag. Sen när mamma slutade drog hon och jag på stan för att hon skulle handla kläder, det blev visst jag som gjorde det istället hehe. På kvällen drog jag och sov hos farmor på landet i hopp om sol idag, men inte fan blev det sol? Så hon och jag drog en mysdag plus pizza, perfekt enligt mig alltså. Måste bara tillägga att jag saknar Madde-bror<3333
 

Nu ska jag göra mig i ordning, sen ska jag dra hem till Mallan, blir nog en bra kväll ikväll!!
 
En oldie på mig och Mallan

JUST MORE THAN A MEMORY

Vet inte varför jag skriver nu, har inte hänt något mer intressant idag. Jo, jag klippte av ärmarna på min Rise Against tröja, blev mycket snyggare än en vanlig t-shirt liksom hihi. Är ledig imorgon och ska försöka tvinga med mig någon att åka och sola kanske till och med ta ett dopp eller något sånt.. Blir nog bra!!
 
Där ser ni ju tröjan (dock ser jag as stirrig ut?????)
 
 

JAG VILL ATT DITT HEM BLIR DÄR JAG HÄNGER MIN HATT

Söndags blev en gosig kväll och Maddie sov kvar här. Måndagen träffa vi joppe en snabbis, sen så drog hon hem. Jag chillade hela dagen med DH och det på kvällen träffa jag Cissi&Jimmi en snabbis!! Igår jobbade jag förmiddag, sen blev det solning med Madde och grillat hos mig, senare träffa vi grabbarna och drog en myskväll vid gransjönäs (joppe var med)
 
Idag har jag solat hos farmor och börjar jobba om en timma, seeegt liv hejåHÅ.
 
Jag och Oggen förra veckan, bara du lever!

IF IT MEANS A LOT TO YOU

Igår (lördag) jobbade jag eftermiddag, det är alltid lika segt. När jag slutade drog jag hem och gjorde mig iordning snabbt som fän, för halv 9 stod TT (taxi-tobbe) utanför dörren och vi hämtade upp Maddie&Cissi sen åkte vi till Stefan som bodde långt åt helvete! Jag hade seriöst as roligt, joppe blev det en hel del och mange på det? Vi fick skjuts hem av TT (taxi-tobbe om ni glömde bort det), och en resa i 200 äger ju.
 
Idag kommer Maddie&Cissi hem hit när Maddie slutar, då blir det gos hela kvällen, och en hel del skitsnack!!!
 
MIN UNDERBARA VÄN

RSS 2.0