Sköldpaddan

Fick sluta skolan klockan 3, sen kom jag hem och kollade två filmer. Upptäckte då att klockan va typ 8 så jag och Philip gick ut och sprang i spåret. Sen kollade vi lite på true talent och nu är jag sov sugen, trött tjej

Glöm inte bort

Nu kommer Ebba strax så ska vi gå till skolan, idag är det en as lång dag mellan 8 och 4 :( kommer dö. Men det ska bli skönt att typ sova när jag kommer hem! Jättemys va det igår förresten, och Philip sov här så bättre kan det ju inte bli, älskar dig gubben.

Family guy

Jag gjorde precis klart min läxa till imorgon och nu snart ska jag göra planka till 7 personer, roligt! Längtar för det ska bli så gott haha, bye

Sometimes but not now

Klockan är halv 10 och jag ska bege mig mot skolan strax, börjar 10 med coaching. Sen har jag nog en rätt slapp dag med människor i behov av stöd och typ idrott om jag minns rätt. Gårdagen spenderades med Philip och jag sov hos han inatt. Idag står planka och filmmys på schemat, bye!

Paris new BFF

Jag och Philip sov inatt och imorse åkte jag och köpte ett "hårsmycke" från style by tyra. Väldigt nice, och nu ligger jag och kollar på Paris new BFF haha, i brist på annat. Borde gå ut och sola men orkar ärlig talat inte! Bye

Cause I can

Eftersom vi på haga har fått en varsin Mac så tänkte jag att jag kanske kommer komma ihåg bloggen, och även tjuvblogga lite på lektionerna hihi. Ikväll blir det en enbart chillkväll, tror jag sover med Philip. Imorgon ska min kära granne Olwan ha partyy och det lär bli nice!
På första bilden ser ni mig och Kajsa, och på andra jag och Sandra! Sjukt söta

Nu är det dags igen

Torsdags:
Då kom Ebba in på förmiddagen och hämta mig på hennes mc, fan va cool hon är! Vi åkte till smultronstället och käka god glass och efter det åkte vi och typ överraska Becca lite sådär! Ebba och jag drog sen hem till mig och käka tacos, sen drog hon sig hemåt. Då drog jag ner på stan och mötte Kajsa och Fanny och traskade runt med dom.. Trevlig dag!

Fredag:
Igår fick Kajsa och jag för oss att vi skulle åka in till stan TROTS att det regnade... Kan inte på stå att det var våran smartaste plan.. Slutade med att man typ var as blöt och ville hem. Så vi drog hem till Kajsa och bara myste och så kom Sofia förbi också. Sen fick jag skjuts av mamma till Philip och skrattade och hade kul med honom och hans gäster som var där, sen sov där!

Idag:
Vaknade vi runt 12, eller jag vaknade och typ as väckte Philip. Vi kollade klart på bad teacher som förövrigt va en rätt okej film, för att sedan få i sig lite frukost! Pappsen hämta mig och ikväll verkar det som stan lockar lite granna! Vi får hoppas lille Philip mår lite bättre så vi kan åka ner.

Nu fick ni lite onödig information..

All this time spend waiting up

Igår sov Philip hos mig och imorse skrev vi in hos på helenes för körkort, snart blir det övningsköra för våran del! Åkte till Maxi med farmor sen och fick massa fina saker och är SÅÅÅHÄÄÄR glad nu. Fick en skinnjacka, typ klänning sak, en väska och en nagelfil. Så nöjd jag blev!! Nu ligger jag och kollar på en riktigt rolig film och vet ej vad som händer sen.


Såhär super glad är jag nu!

Gossip girl

Ligger och kollar på Gossip girl i brist på annat! Vet att det är fint ute så borde kanske gå ut... Orkar inte hehe. Va med Philip hela dagen igår, förutom en stund när jag träffa Noel och Nea, världens sötaste ungar! Sov hos Philip inatt igen men denna gång hos hans mor. Och imorse GICK jag hem, så va skapligt trött! Ae, nu ska jag fortsätta kolla på Gossip girl.

Walk the line

Sitter hos Philip och vi såg precis klart Walk the line som måste vara den bästa filmen på länge! Förövrigt idag har jag inte gjort mycket alls, väldigt skönt med tanke på att jag så ont i halsen/munnen :( Nu började precis Happy gilmore så det blir att kolla på den! Måste bara säga att jag älskar dig Philip, du är bäst!!

Family guy

Gårkvällen spenderades hos Ab med alla grabbar plus Lenne och Amanda. Myspys kväll med massa prat och skratt, Philip sov hos mig och vi somna rätt sent. Idag har jag hjälpt farmor med en sak på datorn som tog ett par timmar, annars har jag och Philip bara segat (jag har dock lärt mig spela wow, fan va grym jag är) vi fastna framför family guy maratonet när det började kl. 18 och vi sitter fortfarande här.... Nu ska vi skynda till ICA innan det stänger.

U smile, I smile

Kom hem från stan för ett tag sen, blev en vääldigt lång fika med tjejerna. Vi hade mycket att ta igen eftersom vi inte har setts på typ hela sommaren?? Hihi. Drog förbi Matte där jag skulle hem och hamnade nu hos Philip, vet inte vad som händer senare eller vart jag sover men det är sånt som märks! Nu får ni två söta bilder på mig och min älskade Philip.

Aldrig någonsin

Nu ska jag ner till stan och fika med mina efterlängtade vänner Becca och Ebba!! Mys pys. Igår var jag med Philip hela dagen och med grabbarna på kvällen. Nu måste jag dra mig!


Gos gos

Hade en väldigt bra födelsedag igår och hade inte velat ändra på något! Fick massa fina saker + pengar, bättre kunde det inte bli. Sov hos Philip sen och nu idag har vi gosat massa sen åkte vi ner till stan och käka, jag köpte även en ny tröja (den jag har på mig på den jättebra cambilden) myys!



17 år!

Idag fyller ingen mindre än jag år! Åhh grattis till mig. Än så länge har jag fått underkläder, kläder och en ny telefon :D Ikväll kommer släkten och älskling hit och firar mig och det kommer bli myspys! Juste, ska snart iväg och käka lunch med mamma och Amanda (dom bjuder hihi)



The same arguments are always on our mind

Oj, har visst glömt bort att jag har en blogg. Har varit mycket att tänka på sista tiden så har inte haft tid. Har i alla fall haft en as bra sommar, men det ska bli skönt att börja skolan trots allt! Får se om jag kanske skriver lite mer här från och med nu, det borde jag ju orka :)


RSS 2.0