31 JANUARI

Har varit så trött på sista tiden!! Känns som jag jobbar hela tiden, men nu är jag i dagverksamhet så nu jobbar jag bättre. Är dock sjuk idag men annars funkar det. I helgen var jag i Stockholm med Kajsa och det var underbart, älskar verkligen Stockholm!!

Och idag väntar hemmagjorda hamburgare och pomme med Ebba, senare träffa Philip tror jag! Och är inte ett dugg avis på mor&far..

NEVER SAY NEVER

Fredag idag så underbart!! Veckan har varit jobbig med sena kvällar, igår va jag hos Maria och det var hur efterlängtat som helst. Idag vaknade jag med världens huvudvärk så det blev ingen lektion för mig inte, nu börjar det bli bättre, men ska bädda ner mig till en film!!


TISDAG

Är så sjukt trött hela tiden, jobbade hela söndagen 11 - 20 och igår 15 - 21. Så man blir rätt trött.. Idag blir det även en dag med jobb, men måste säga att det är så sjukt kul och alla är så snälla emot mig!!

Borde göra mig iordnig lite smått nu, sen blir det dra till praktiken!

SLITEN TJEJ

Är så sjukt trött hela tiden och vi ska inte prata om hur mycket huvudet dunkar. Det gick i alla fall bra att jobba i torsdags, Philip kom ett tag till mig på kvällen och det var efterlängtat!!

Igår hade jag en lektion i skolan, sen jobb på praktiken mellan 16 - 21. Gick en kvällspromenad med Kajsa efter det som var väldigt kallt, men mysigt. Philip kom senare så sov vi här, myspyyyys!!
.
Idag tänker jag inte göra någonting, som det känns nu i alla fall. Mår inget vidare, sen väntar jobb imorgon igen så om jag hittar på något så tar jag det lugnt!! LATER

SKOLA

Hej, bloggade inte igår men var sjukt trött! Jobbade mellan 3 - 9 så kom hem sent. Idag har jag studiedag från praktiken men ska jobba i alla fall. Först skola 8 - 9.30, sen jobb på ica 10 - 18. Det blir en lång dag och kommer vara trött som ett barn ikväll!!


ENSJÖHOLM

Som sagt hade jag första praktikdagen idag, gick suveränt. Dock gjorde jag ingenting haha, nae men vi gjorde ett schema, dom berättade om dom boende och jag fick se hur allt såg ut. Fick gå hem vid 1 och då tog jag 2:an den låååånga vägen till ica och käka lunch! Är nu hemma och ska sätta på en film, är sjukt trött..


INGEN BILD

Sitter här och måste gå till spårvagnen snart, idag är min första praktik dag och jag är hur nervös som helst :( Blir säkert jättebra men jag hatar första dagar. Nu måste jag röra mig, kommer va skapligt trött på 2:an efter dom här 6 veckorna..

TODAY

Tänkte ta en liten promenad upp till ica nu, för att köpa massa onyttigt. Sen blir det att spendera dagen framför datorn, har lite arbeten att göra. Imorgon börjar som sagt praktiken och är inte bara lite nervös, men det blir nog bra!

HARRY POTTER

Är hemma nu efter en mysig (dock kort) kväll. Mina homies kör ju alla Harry Potter inatt/imorgon men jag fick ej bara för att praktiken börjar på tisdag, helt sjukt egentligen men det blir spännande! Men som sagt så var den lilla stunden jag joina myspys!!

Blir tyvärr ingen bild, har inga spännande juuuu

AND I'D LIKE TO TAKE A MINUTE

Idag gick jag upp skapligt för att jag var tvungen att kolla var praktiken låg och lite så, gårkvällen var väldigt mysig. Vi bade bubbel hos Ab, märkte inte ens att man satt typ flera timmar i bubblet. Det var roligt i alla fall, senare idag ska jag hem till Madde och kolla harry potter med the guys!

SEX IS ON FIRE

Tjaaaa, idag har jag inte gjort någonting förutom en sväng till maxi där jag bytte ett par skor jag köpte igår till ett par hela haha. Är verkligen jättehungrig nu så hoppas vi ska käka snart och senare ska vi bubbla hos Ab tror jag, blir niiiiice!


DU ÄR HÄR, JAG ÄR FRUSEN

Blev en väldigt mysig kväll med Philip. Vi var hemma hos honom, åt god mat, myste och kollade film! Bättre fredagskväll kunde jag inte önska idag, inte efter jag märkte att jag hade feber.. så kommer nog inte kunna hitta på något nu på slutet av lovet och det suger!

Men tänkte lägga upp två bilder på min kärlek i alla fall, tötisen

I KNOW

Blev maxi istället för stan, så nu åker jag dit och förhoppningsvis hittar vi på något kul ikväll med ;)


SOME SAY

Igår drog jag med Emma, Madde och Lovisa hem till någon i svärtinge. Jag kan inte påstå att det var så jättekul så vi drog runt 12, då gick jag upp och sa hej till Philip, sen gick jag hem och sov!

Idag har jag inga planer, kanske ska ner till stan en snabbis.. får se helt enkelt.
Bra tjejer det där!!

THIS IS A RADIO MESSAGE, TO MY BABY

Tjaaa, vaknade vid 12 idag och har typ inte gått upp än. Eller jag och Philip har hunnit med att käka och duscha, och snart måste jag väl börja göra mig iordning för ikväll ska jag iväg på bus med tjejerna!

Hihi fick bli en gammal bild på min kärlek!

LILLA SJÖJUNGFRUN

Kom hem precis nyss, har varit hos Emma i jursla där hon jag och Madde kollade disney filmer. Så underbara barnfilmer är alltså. När jag åkte hem svängde jag förbi Jacke lite snabbt bara och var med grabbarna en stund, så fick jag med mig en liten sötis hem och nu ska vi sova!

Söta gos flickor..
.. och två snusk killar!

4 JANUARI

Är skapligt nöjd med mitt 2011, men kan bara hoppas att 2012 ska bli ett awsome år! Mitt nyår ägde inte bara lite heller, hade underbara vänner omkring mig hela dagen och allt var bara bäst!

Nu ska jag ner på stan och träffa tjejerna för en sallad på paus, mums!

RSS 2.0