LÖRDAG

I tisdag fixa mamma mitt hår - jag är inte nöjd, men men. På kvällen så åkte jag till Erik en snabbis.

I onsdag hade jag en lugn dag, vilken innebar skola, plugg och gym. (Ja ni hörde rätt jag tog mig till gymmet)

I torsdag var det först skola, sen stå i stallet och sälja fika, sen hem och fixa sig snabbt som fan, sen till Fanny för en riktigt rolig förfest (hahah resten håller vi oss för oss sjävla)

Fredagen bestod av bakishäng hos Fanny vilket var behövligt typ. Drog en spontantrip till ikea för att käka köttbullar också. Sen på kvällen var det bara att fräscha till sig för sen skulle vi fira Amanda. Blev en rolig kväll igår också, bara att jag knappt inte fick i mig någon dricka... Haha

Idag så har jag bara tagit det hur lugnt som helst, nu får vi snart gäster för att det är påsk sen så jobbar jag hela dagen imorgon. Hörs


MED NÅN JÄVLIGT FUL

Myspys kväll i söndags som vanligt! Blev rätt sent och var trött igår på jobbet. Slutade klockan 3 och hade utvecklingssamtal på skolan. Efter det blev det maxi en sväng där jag köpte hårfärg (blonda slingor yeeey) och sen myste jag med våfflor hemma. Vid 9 gled jag bilen hem till Fanny där tjejerna var och sen sov vi där.

Idag när jag vaknade sken solen och man får fan vårkänslor!!! Jajaaa gled hem och nu väntar jag på mami som ska fixa mitt hår!


SÖNDAG

Ojoj, inte bloggat sen i onsdags...

Jajaaaa jobb i fredags och sen igår så hade Gabbi middag och det var riktigt trevligt! Utgång på det också, vilket var roligt.

Idag har jag jobbat (jaa, jag var bakis, tack för du äger Jensa och sa att det var okej) nu är jag hos min kusin och firar honom. Ska svänga förbi Fanny sen och umgås med mina girls lite grann.


DIKT TILL HAGABOKEN OM MIN KLASS

Suttit och skrivit klart klassens dikt som ska vara med i hagaboken, den blev såhär:
 
Nu ska vi berätta en liten grej, den handlar om BF3b så säg
Vi är alla rätt udda individer, men ingen av oss kan stå fulla på skidor.

Vart är Emelie, Besa, Becca och Micaela, klockan är ju 10 över 11 dom är ju alltid sena.
Att vi fick ett kärlekspar i klassen förvånar oss ej, Calle och Michelle är verkligen inte gay.
Andreas ”Anders, Runken, Hans” har många namn, sitt bowlinggrepp kan han minsann. 
Jasnas och Armelas humor är något vi andra i klassen inte har förstått, att Felicia och Jennifer alltid är sjuka är något vi nu påstått.
Amandas garv ekar i korridoren, hennes Vilmas och Elin J’s sex humor är något som alltid tagit dom längre än låren.
Linnea är klassens snille, smart och snäll oh tycker om sin danska kille. 
Skolmaten är äcklig tycker Ebba och Maria, "TAGGA DONKEN OH EN CHEESE FÖR EN TIA"
Att fastna på skoltoaletter är Julia Å’s grej, Denice och Erika får då vara räddare i nöden och hitta på att det är en ny modegrej
Blackatjejerna - Sandra, Elin, Lisen och Emma är faktiskt klassen träningsnarkomaner, vad är det ni käkar för att hålla formen, kan det vara bananer?
Rebecca Jonsson gjorde precis sin andra tatuering, undra hur du kommer se ut om 10 år? Har hört att det lätt blir som en över-dosering. 
Emma B har sin kärlek för sin pojkvänn, hon var även bra på att hitta ragg åt Frida i Irland - erkänn? Nej mer erkänner vi inte där, vi kan bara tillägga Julia Hallberg just nu inte är kär!
Sist men inte minst så har vi Peder - han kan aldrig vara tyst, käftar alltid emot och ska alltid ha rätt, men hallå? Vad ska vi göra varje dag utan dig, det här kommer inte bli lätt.

Detta är då våran underbara klass, och helt ärligt dom är tre åren har varit som ett j*vla träningspass. Kommer sakna er allihopa, vi har haft en rolig tid tillsammans, tack för allting - kom igen nu let’s bring! 

”Var är BF? HÄR ÄR BF”

LIKE THE ANGELS

Började skolan klockan ett och slutade två, jag klagar inte! Hann med att baka innan skolan också! Jajaa, nu är jag på jobbet igen, jobbar till 8 idag. Sen ska jag plugga matte! (Måste också tacka Calle för mattehjälpen, wiiihuuuu jag börjar fatta)


OCH RÖKER SAMMA MARLBORO

Igår var det kort skoldag (ja, jag var jätteäcklig och ofixad) och efter skolan åkte jag hem och gjorde mig iordning. Sen åkte jag och mamma på lite ärenden, b.la. hämta jag mitt nya pass som var det värsta jag har sett typ. Hahaha... Åkte och träffade Madde ett tag på eftermiddagen, sen åkte jag till Erik efter det! Avsluta en snabbis hos Fanny innan jag åkte hem och sov.
 
Häj häj, här är jag och min drömfångare

SKÖN CHEF

Blev inringd av min chef till korpen ikväll, samtalet lät ungefär såhär:
 
"Vi är kort med folk så du får va med och spela korpen ikväll"
Jag - "Men är du skön eller jag kan inte spela bowling"
"Jo, men jag tränade ju dig när du va 14, det blir bra"
 
Jaaaa...... Haha alla håller tummarna och önskar mig lycka till ikväll då.

IT'S ALMOST OVER

Igår på kvällen åkte jag hem till Fanny och gosade med alla tjejer. Satt och pratade i timmar om allt och ingenting, det var välbehövligt.

Idag var det skola, hade bara tre lektioner! Nu ska jag nog plugga hade jag tänkt!


OCH NU BLEV DEN BÄTTRE


BRA SÖNDAG


VART VI ÄN GÅR

Igår så vart det jobb hela dagen, gick bra men det var riktigt stressigt där ett tag, förövrigt var slutet av jobbet riktigt roligt. Träffade Madde, Cilla, Alice och Amanda ett tag efter jobbet och sen skjutsade jag hem Mallan!

Idag vaknade jag med världens huvudvärk, känner lite för att dö... Men får se vad som händer idag.

(skön kund igår som drack öl genom sugrör, haha)


HEJ HEJ VÄRLDEN


DANCE ARE TEARS AWAY

Gick prima och stå i stallet igår, sen på kvällen hade vi mys hos Fanny (+fyra kärringstop på vägen hem, sorry för utskämningen pappa)

Idag var det först skola, sen jobb på ica för sista gången och sen jobb på eurobowl. Av någon anledning hamna jag på puls, och hängde med Mallan hela kvällen! Nu ska jag sova, jobb imorgon väntar också.


SIMPLY BECAUSE YOU CAN BREATHE, DOESN'T MEAN YOU'RE ALIVE, OR THAT YOU REALLY LIVE

Igår sov jag ut rätt så länge också, sen fick jag skynda mig för att komma i tid till passfotot. Efter det chillade jag fram tills jag började jobba, jobbade mellan 4-8 och efter det gjorde jag mig i ordning lite snabbt. Sen rullade jag hem till Madde och vi började dricka, fortsatte på Babyl och avsluta på Hugo. Riktigt rolig kväll! (Eller vi avsluta på kebaben för att vara exakta, tack för pommen Calle, den satt fint) sov hos Madde sen.
 
Imorse rullade jag bilen hem när min parkeringstid gick ut, nu ska jag göra mig fräsch sen blir det att stå i stallet och sälja fika idag. Det blir bra!
 

AND SHE HATE THAT DICK

Så himla skönt att sova ut imorse!!! Rena drömmen ju. Förövrigt har jag hunnit med att gymma och shoppa idag, sen åkte jag till Erik för lite häng och avsluta kvällen med Madde! Nu ska jag sova, imorgon väntar det att ta passfoto, jobba och utgång med mina tjejer!


RISE AGAINST

Det var sjukt segt att komma upp imorse, somnade om fem gånger. Men hann i tid till skolan och hade bara tre lektioner. Nu ska jag röra mig bort mot eurobowl, det blir jobb fram till 10! Hörs


SÖNDAG

Det var sjukt roligt i fredags och Madde tog hem ölhävet lätt, grattis!!! Sen vann Haga också, så jävla grymt!!

Igår började jag jobba klockan 8 så var lagom trött när jag vaknade. Jobbade till stängning, men det flöt på bra. Nu ligger jag i sängen och ska pallra mig upp, jobb idag också. Livet äger osv


AT FANNYS PLACE

Har precis käkat tacos med alla brudar och sitter och taggar till maktkampen! Ska bli så jävla roligt, sen har jag vårkänslor också!!!!! Wiiiiie allt är bra trallaaala


HOME IS WHEREVER I'M WITH YOU

Var ute i onsdags sen med Mallan och hennes kompisar, haha riktigt rolig kväll! Kom hem runt 2-tiden och somnade inte förrän 3. Så igår var jag seg i skolan (blev lack när jag märkte att jag bara hade en morgonlektion och sen hål fram tills projekttiden) Jajaaa, var med på dogebollträningen sen. Det var faktiskt ganska roligt trots allt. Efter det åkte hela familjen till Velli, älskade hon, hon kom inte ihåg vem jag var, men hon såg ut att må bra i alla fall. Sen myste jag och Amanda hela kvällen med pizza och en as bra film "what to expect when you're expecting" dyng bra och grät as mycket haha. Efter det solade jag (klockan 10 i 9, aldrig mer, fyfan vad jag hatar källaren) sen åkte jag hem och sov hähä.
 
Idag kom jag till skolan klockan 8, men började visst 10...... haha, hann med att göra klart ett arbete och nu inväntar jag redovisning. Sen blir det jobb på ica och efter det förfest hos Fanny och sen MAKTKAMPEN! Det blir nog en bra kväll. (Om man bortser från jobb imorgon klockan 8....)
 
 

SMOKE WEED EVERYDAY

Världens bästa tjejer alltså


OUT THERE

Igår var en riktigt chill dag, rätt bra dag till och med.

Började skolan med invigning av kalendern på Hagatimman! Tycker det blev lyckat och fatta att det bara är 100 dagar kvar tills studenten. Helt galet. Senare ska jag och mamma kolla på balklänningar och ikväll ska vi tjejer ha inflyttningsmys hos Fanny!


LATE NIGHT, COME HOME

Imorse när jag vaknade hade jag fått sms av Madde "är du vaken?" svarade att jag var det, så kom hon och gjorde mig sällskap innan skolan! En bra start på dagen liksom. Skolan förövrigt var väl som vanligt (har nog ingen ork till plugg egentligen, är mer som en zombie) förutom på rasterna när jag får vara speedad<333
 
Haha, sitter hemma nu och ska plugga lite. Sen ska jag åka hem till Emma och hämta toapapper (yes, ni hörde rätt toapapper haha) och efter det tänkte jag rulla förbi gymmet. Det var ganska så mycket för längesen jag var där. Jag skulle också vilja titta förbi hos Fanny i hennes nya lägenhet, men vet inte om jag får ihop det. Annars så ska vi tjejer faktiskt ha mys hos Fanny på onsdag, längtar<3 jajaa, är ledig från jobbet alla veckodagar (JIPPI) så ska försöka hinna med skolan tänkte jag. Sen har jag dock en mördarhelg framför mig #kämpa
 
Nu babblar jag för mycket igen...... nu sätter vi punkt här. (ingen är ju hemma och har ingen att prata med, det här är lite som att föra en dialog, hehehe jajaaaaa) PUNKT
 

HON ÄR EN MAN

Hagas maktkampsuttagning i fredags, var väldigt rolig faktiskt. Blev en snabbis i sörping också efter det!

Igår jobbade jag hela dagen, mellan 12 och 1. Avsluta jobbet med några serier bowling och öl, världens bästa jobb och arbetskompisar!


FREDAG

Sitter i skolan nu och är allmänt irriterad på min jävla skola. Skitsamma. Jobb på ica efter skolan i ett par timmar.

Haha den här söta bilden fotade Anna på oss nyss när vi stod på scen och pratade för alla 3or och 2or


RSS 2.0