SINCE YOU BEEN GONE

Trött chey.. Var en jobbig dag i skolan, och imorgon väntar en ännu jobbigare dag! Buuhu.. Efter skolan idag pluggade jag och umgicks med familjen och Philip, myspys! Nu måste jag sova, goodnight

Here's the day you hoped would never come

Allt känns bara helt tomt, mörkt..

Lördag

I torsdags jobbade jag på ica i ca. 5 timmar så det känns bra med lite pengar! Igår hade jag fredags mys och glodde på idol! Idag ska jag på maskerad fest hos Felicia som har fyllt år och vi får hoppas det blir en bra kväll!

End game

Det var riktigt roande att va guide igår, haha. Men blev väldigt trött av det, sen fick vi komma hem till Martin och Linda en snabbis på kvällen och träffa Nea, så mysigt. Sen somnade gott på kvällen.
Nu har jag gjort nationellt prov i engelska, och idag slutar jag kl 5 och det är seeegt :(
Ebba är bäst btw! (hon har verkligen inte sagt att jag ska skriva det)

Fall down seven times, stand up eight

Igår såg jag Twilight på bio, så underbar film alltså!
Nu sitter jag i skolan och har slutat, men inte jag Becca och Maria.. Vi ska va guider ikväll på öppet hus så vi får inte gå hem, så synd om oss.. buuuhu.

It's like paradise

Igår chillade jag och Philip i stort sett hela dagen, men runt halv 8 fick jag skjuts av mor ut till Emma i jursla där Madde och Hanna var också. Vi myste, snacka massa skit och kollade på film. Sen fick jag och Madde skjuts av några vänner till Philip där vi chillade ett tag sen drog jag hem.
Idag ska pappa firas igen, fast den här gången med släkten.
Okej.. ni lär se många sånna här bilder. Haha är inne i en photoshop period ;)

Happy birthday

Grattis pappa på din dag! Idag på kvällen har jag och hela min familj + Marcus och Philip och Anki och Lasse ute och käkade och firade pappa, det var jättemysigt! Nu är vi hemma och alla sover, förutom jag och Philip som kollar film.
Haha tyckte bilden blev lite rolig!

Every night in my dream

Åhhh.. gråtit som en gris till Titanic dom senaste timmarna, den är så sjukt sorglig ju! Men väldigt fin, nu ska jag käka lite lunch och sedan kanske plugga lite(hehe om jag orkar).

All day, all night

Opepp på livet, men börjar om en kvart med en lektion och det funkar, speciellt när det är fotografisk bild som äger. Sen har jag nog en hel del att göra som sagt.. vet med mig själv att jag inte kommer göra något, dåligt Frida!! Aee, nu måste jag rulla iväg. (haha cykla med andra ord)
Honken brooor får stå för en bild idag så inlägget blir roligare att läsa.

Home is wherever i'm with you

Stannade hemma idag hade bara en lektion och förhoppningsvis missa jag inget viktigt. Nu är jag super hungrig men det är så långt till köket och jag mår inget vidare, orkar inte. Vill pussa på min pojke också, saknar honom.

Tomt, kallt & helt bortglömd

Börjar skolan kl 11, men mår egentligen inget bra så vill inte dit. Kom också på att jag har en hel del att plugga, men vart är orken..

Känner du hur fort det går

Rullstol på stan är ju aldrig fel, lätt vare ju inte heller! Gick hem innan skolan sluta, somnade och blev lite omhändertagen. Nu har jag glott tv och druckit svamp, nu time to sleeep!

Right now

Drar mig till skolan nu för att ha matte, väldigt spännande. Efter skolan måste jag nog ta tag i mitt pluggande.. Får se hur det blir med den saken haha.

Pretty little liars

I fredags hade jag myskväll med Kajsa, Cissi & Elin och efter det kollade jag när grabbarna spelade poker. Det slutade med att jag och Philip somnade sött i min säng. På lördagen var jag med älsklingen hela dagen och sen på kvällen hade jag mys med Madde, Bea & Hanna.
Nu ska jag kolla Pretty little liars!




Our love is like the wind, you can't see it but you feel it


17 underbara månader <3 helt sjukt!

It's a beautiful thing


Broken things is hard to fix, but we fix it

Höst, åh det är så mysigt. Fin pojkvän, gu så fin.

RSS 2.0