EUROBOWL

Sitter på jobbet just nu och försöker plugga samtidigt som jag jobbar. Igår var skolan soft, sen så gjorde jag inte mycket alls. Idag har jag haft matteprov men det kändes helt okej faktiskt, dumt att klaga liksom. 
 
Annars har jag inte så mycket att säga om mitt liv, rätt ointeressant. Haha, jobbar och går i skolan så ser det ut typ. Blir jobb i helgen också, både på ica och här uppe. Men nu ska jag väl ta tag i livet, fortsätta plugga och jobba vidare. Hörs
 

SECRET CROWD

Igår var första skoldagen och jag Får ångest. Åååh ska bli så jävla skönt att sluta (igår var det hundra dagar till mösspåtagningen) jaaaja.

Bakade med Mallan efter skolan, hände massa och sen hjälpte jag henne med körkortsplugg.

Idag är skola igen, bajsskola. Slutar fyra sen jobbar jag på eurobowl till tio.


DU OCH JAG UNDER TÄCKET BABY

Sitter just nu på eurobowl och mår åt helvete (fan att jag ska vara så snäll och inte kan säga nej) får i alla fall gå hem skapligt idag och det är ju skönt.

Förövrigt ska jag hem och sova sen, hoppas på att må bättre. Skola imorgon också, wiiiiie


BALKLÄNNING

Åh, den här klänningen blev jag faktiskt lite sugen på!!

VI SKA ENAS I JORDEN

Blev som sagt utgång i onsdags, och konstigt nog vaknade jag tidigt i tordags. Åkte till minneslunden och tände ett ljus för farmor, älskade du. Sen vid klockan 3 åkte jag till sörping och stod i stallet och sålde fika med projektgruppen, efter det gled jag förbi Erik en snabbis.
 
Igår blev det jobb, men gick hem vid 2 för jag inte mådde bra. Spydde som en gris bokstavligt talat hela eftermiddagen, kvällen och natten.
 
Idag har jag varit jävligt slut i kroppen, men kanske inte är så konstigt, annars mår jag nog lite bättre.
 
Du var och kommer alltid vara världens bästa, min förebild.

JAG LJUGER SÅ BRA

Jobbat hela dagen, var sätt seg i kroppen där ett tag. Fixade mig och sådär, sen kom Madde och Emma sen kom irländarna! Vi käkade sen drog dom, torra jävlar helt ärligt. Alice och Fanny kom så drog vi till k7 (premiär för min del) det funkade, sen blev det Hugo! Haha hade fan roligt ikväll.

Nae nu ska jag sova och hoppas på bättre tider. Hörs då

(tog visst inga bilder ikväll, den där får duga)


NU ÄR DET DAGS IGEN

Idag är det tisdag bara för att vara med i svängarna. I lördags blev det utgång med irländarna, riktigt rolig kväll faktiskt som avslutades vid 5 tiden.

Söndagen sega jag bara och drog en sväng till gymmet. Även en promenad med mamma sen en med Mallan på det.

Igår jobbade jag mellan 9-20 och sen åkte jag hem till Madde och gosade. Sov dock svin dåligt hela natten....

Idag blev det jobb 8-16 och sen åkte jag och Jensa och lämna ut flygblad lite här och var. Sen åkte jag och Mallan till gymmet. Nu ska jag sova för imorgon väntar jobb också. Även en trevlig kväll, med irländarna och fina kompisar.


OCH DET VAR JU BRA DET

Ondags blev väldigt mysigt då vi firade Gabban och åt på texas!
 
I torsdags var det alla hjärtans dag, fick en ros i skolan så jag var väldigt nöjd. Förövrigt sov jag bort dagen för jag hade sån jävla huvudvärk.
 
Igår var det skola mellan 8-12, jobb på ica 1-4 och jobb på eurobowl 4-1. Kom dock inte ifrån jobbet förens runt halv 2, skjutsade hem Jensa då och agera fyllechaffis åt pappa.
 
Nu sitter jag här igen och ska upp och jobba i bowlinghallen, fick ta dagpasset istället. Vet inte vad som händer och fötter ikväll, återstår och ser.
 

I'VE GOT 20 DOLLARS IN MY POCKET

Väntar @ the moment på att duschen ska bli ledig. Ska då göra mig iordning och ikväll ska vi fira Gabbi som fyllde år igår, blir nog en utgång på det också!

Hade riktigt roligt igår i Stockholm också! Jajaaa nu måste jag skynda mig annars blir jag sådär stressad som vanligt, puss och kram vi ses på stan

(sover hos muppen på bilden tonight)


TISDAG

Yellowcard i lördags var grymt!! Så jävla bra. Hela söndagen gick till att shoppa, köpte äntligen ett par air max!!!! Sen på kvällen kom Fredrik förbi en snabbis.

Igår var det skola, sen gym med Mallan sen solning med Madde.

Nu är jag på bussen påväg till Stockholm och ska va här hela dagen med irländarna. Blir nog en bra dag!

Hihi jag och Peder igår


YELLOWCARD

Igår satt jag i skolan från 8 - 15 även om jag inte hade lektioner, älskar skolan helt enkelt. Haha! Satte mig på en buss till Stockholm sen med Amanda och vi var framme hos Jennie vid 21 typ. Somnade gott sen.

Idag har vi inte gjort mycket men snart ska jag och Amanda på yellowcard!! Glädje på hög nivå.


NATTEN ÄR VACKER

Det gick as bra att jobba igår och sen efter jobbet blev det träning och film med mamma.

Idag chillade jag skolan och nu är jag i sörping och ska sälja kakor på stallet här för att få in pengar till Irland.

Det va allt från mitt intressanta liv hehe


SET THE WORLD ON FIRE

Tjaaaa, idag så var skolan chill (som alla dagar typ) efter skolan blev det gymmet med Mallan, sen plugg, sen solning med Madde, sen plugg....

Haha kort sammanfattning av min dag. Nu ska jag sova, för imorgon ska jag upp tidigt och jobba på eurobowl.

Haha men kolla här, magrutorna börjar ju ta sig


I STOD UP FOR YOU

Idag kom jag försent till skolan, igen. Fan så dålig jag är. Klockan 9 kom irländarna i alla fall. Så jävla roligt!! Hade bara två lektioner sen var vi med dom hela eftermiddagen, hängde med dom till elevhemmet sen fick jag skjuts hem av mamma.

Sen har jag haft en sån jävla huvudvärk hela dagen så åkte till maxi och köpte en army jacka och en hoodie, men mår inte bättre för det. Ska sova snart, hörs


WE'LL BE OLD

Har redan berättat om gårdagen, men den blev i alla fall väldigt lyckad!

Idag har jag i stort sett gjort ingenting. Fick ett ryck vid 7 och drog till gymmet med Mallan. Nu ska jag sova och imorgon får Sverige finbesök av irländare!!! Wiiiiiie ska bli kul


IRELAND

Inte alls långt kvar tills jag får träffa Dolly, dör lite inombords!!!


ONE LOVE

Kom precis hem, igår blev det mys hos Madde efter jag hade jobbat klart på ICA. Hon lagade god mat och vi bara chillade.

Idag vaknade jag tidigt och åkte och gymmade med Amanda. Efter det blev jag inringd till eurobowl, så fick börja ett par timmar tidigare. Efter det blev det utgång, så jävla roligt. Haha älskar att va nykter och se alla fulla...

Ja det va allt från mig, godnatt bbys


RSS 2.0