TISDAG

Jaa, ligger i sängen at the moment. I söndags va jag och Madde hos Emma vilket va dö mysigt. Vi kolla film och bara chilla, igår hade jag och Mallan en sån chillkväll också. Så himla skönt, det behövdes verkligen. Idag har jag inga planer förutom att träffa Madde en stund, får se vad som händer helt enkelt (jag har fått iPhone btw hihi)

 


I'M FALLING DOWN

Kan inte säga annat än att gårkvällen blev en lyckad kväll! Skrattade konstant kändes det som, sen att man är rätt skämmig av sig är ju en annan femma. 
 
Idag har man mått som man förtjänat så att säga. Haha, men Mallan ställde upp på en låååååång promenad. Tror vi gick över två timmar (känns det som i alla fall), jajaaa hon är bra hon. Ska snart, eller jaa rätt så snart, åka hem till Emma där det blir skräckfilmsgos ikväll med tjejerna (kanske en tripp till rodga på det?!). Sover där ikväll också, fan så skönt med lov!!!!!
 
Jag och mina brudar igår (hoppas att ni fick rida sen)
 
 

ALL NIGHT

Igår efter X-factor tog jag bilen till Maddie. Alltid lika mysigt att bara ha soffhäng, jaaa hade några intressanta samtal om allt möjligt, haha. Somnade sen tidigt. 
 
Idag åkte vi till farmors lägenhet och kollade på olika grejer, jag fick några väskor och en servis och så. Nu är jag hemma och städar för ikväll kommer alla gosisar hit sen blir det utgång!! Wiiiie
 
Fina väskorna
 
Haha, tjejer hitta det här också, kanske kan va något till ikväll heeheheh

FREDAG

Så dålig på att blogga jag vet. Igår försökte jag utnyttja min dag så mycket som möjligt, började med att åka till maxi och köpa en liten present till Amanda. Sen mötte jag Madde och kolla på halloween-saker. Efter det käka jag lunch sen så åkte jag och Amanda hem till farmors lägenhet. På kvällen hade jag praktik och sen svängde jag förbi Madde och sa hej.
 
Idag var det farmors begravning. Världens finaste du, du kommer föralltid finnas i våra hjärtan!
 
Min lilla pumpa jag gjorde häromdagen 

FALLEN LEAVES

Lite kort om gårdagen bara, jag slingade och klippte mig. Sen hade jag praktik och efter det så åkte jag förbi Madde och sa hej. Efter det så träffa jag Mallanbby och vi skulle gå en promenad, slutade med att vi åkte bil och satte oss vid en "sjö" och snackade skit till klockan 12. Myyyyyys
 
Idag var jag ledig!!!! As skönt. Morgonmyste med mamma, sen luncha jag med Madde på haga. Hem till mammie igen, sen ner på stan för en fika med alla tjejer! Gose ni. Följde med Madde hem där vi gjorde ett litet utbyte och gjorde upp planer med hennes mamma! (som förövrigt äger)
Nu står jag och gör raggmunk och det är ett helvetes göra, ska fortsätta så jag inte bränner dom. BYE
 

LET'S GO

Okeeeeej kompisar, jag är hemma! Haha, känns as konstigt att va hemma jag trivdes nog rätt bra i Dublin ändå. Men igår fick jag träffa min gos familj och sedan mina efterlängtade kompisar Maddz&Cilla<3 och Cilla hade varit söt och bakat go-fika. Madde sov här sen och idag har vi bara chillat och tog en sallad på paus. Sen på kvällen var det praktik som gällde för min del, är på Ensjöholm i år igen (och kan inte va annat än överlycklig, världens bästa ställe) dock segt med kvällar, men jag överlever det också!
 
Nu ska ni få se mina dagar i bilder
Bild från sista kvällen i Dublin, Emma gick hem och sov för hon va orolig för att hon inte skulle komma upp på morgonen. Ebba och jag var inte lika oroliga, fick i alla fall 2 och en halv timmars sömn haha
 
Frulle på burger king på flygplatsen <3
 
Wooooho, mys
 
ÄNTLIGEN
 
Taggar lördag så jag vet inte vad
 
Fasen vad gott det var att äta sallad och inte friterad mat

DAY 21

Så nu ska vi till flygplatsen, ses om några timmar igen verkligheten

DAY 20

Sista kvällen ikväll, känns sjukt att tre veckor har gått så fort. Igår var sista dagen på paktiken, sved lite att lämna allt. Fick fina presenter, alla är så snälla så jag blir tårögd. Gick sen bort till skolan för att säga hej då där också. Att Dolly kom springandes kändes bara för ont, började böla som en gris. Fick även småtjejerna att gråta också, världens bästa dom, helt klart. På kvällen gick vi ut och käka på en resturang (där min blivande man förövrigt är kock) sen gick vi en pubrunda och träffa sköna holländare, kvällen slutade på club M som dom flesta av våra kvällar. 
 
Idag har vi gått på stan och handlat det sista, känns sjukt konstigt att säga att det är sista dagen, men ska bli skönt att komma hem till vardagen igen. Vi ska packa allt nu, sen ska vi fixa oss! Ikväll blir det att dra ut och käka igen och se vart vi hamnar helt enkelt. Imorgon blir det uppstigning klockan 6 för att åka hem. 
 
Världens bästa ungar
 
Finaste Dolly
 
Sista gången man träffa Miriam, våran lilla extra mamma här nere
 
Haha, jag och en "staty" från idag

TELL THE WORLD THAT I'M COMING HOME

Praktiken idag var rolig, men det blir lätt segt att vara på ett dagis. Men alla barnen är så himla söta och jag älskar att när man "skäller" på någon så säger man "no thank you" hahaha världsbäst. Gick sen till homework club och sa hejdå till Dolly och gänget.... haha jag börja gråta, världens bästa dom. Kommer sakna alla från skolan så hilma mycket, men ska ändå bli så skönt att komma hem, aja nu ska jag sluta prata.
 
Efter skolan hängde vi med en irländsk kompis (lol), sen gick vi runt på stan bara. Ska gå över och säga hej till grannen snart tänkte jag, bye
 
VÄRLDENS BÄSTA DOLLY (sorry för hur jag ser ut, men hon är så söt och snäll och jaaaa bäst)
Homeworkclub gänget, skönaste ungarna i världen (9 år och smartare än mig)

DAY 18

Nu har jag precis käkat frulle och ska traska bort mot spårvagnen. Känner typ glädje för att det är näst sista dagen!!!! Igår så traska jag och Ebba runt i hela Dublin (stackars Emma är hemma och är sjuk) så tappa vi bort oss och hamna i läskiga kvarter men vi hitta äntligen tillbaka till älskade tempelbargata<3 
 
Nu har vi i alla fall fixat oss och måste rusha, ska köpa något gott på spar innan jobbet. Haha mat är livet, världens bästavän typ. Senare ska vi till phoenix park och kolla läget. Byyyyye
 

DAY 17

Dagarna rullar rätt snabbt och nu är vi inne mot slutet. Ska bli så skönt att komma hem, men jag är lite ledsen att åka från denna underbara stad. Vore rätt awesome om alla jag tycker om kunde vara här, det hade ju varit perfa. 
 
Praktiken idag var as kul. Barnen är så himla gulliga så man kan inte annat än att gilla dom. 
 
Nu ska vi utnyttja sista tiden vi har, tänkte gå ner till ett fik och sedan käka någonstans. Förövrigt va jag och Ebba as duktiga och gick hem från praktiken idag (nästan) sjukt värt efter all fet mat.
 
Ebba powerwalkar barrrrreeeee

TUR ATT NÅGON GÖR DET I ALLA FALL

Världens bästa Dolly!!!

DAY 16

Nu ska jag sova, såg att klockan rulla på. Idag var det praktik som gällde igen och sen skulle vi skriva ut våra boarding kort men det blev något konstigt (så vi får nog stanna i Irland föralltid........) På eftermiddagen traska jag på stan och köpte äntligen mina efterlängtade Vans<3 och så fick jag med mig en t-shirt också. Efter det blev det god mat på en resturang (som förövrigt ligger över gatan, men vi har aldrig vågat gå dit, lol)
 

DAY 15

I lördags så var jag hemma hela dagen typ, framåt kvällen så gick alla föräldrar och vi ut och käka. Där sa man också hej då till mamma och pappa. Men nu är det mindre än en vecka kvar. Jag och Ebba mötte sen upp Jack och Nikki. Vi drog ut med dom och fick visa oss Dublin lite, det blev en rolig kväll.
 
Igår chillade vi hemma hela dagen, på kvällen drog jag och Ebba och käka donken och handla. Myyyys
 
Idag var det praktik och det var så mycket roligare idag. Gillar fortfarande skolan bättre, men det här är ju också en erfarenhet. Nu är vi hemma men ska bortåt mot Jervis och käka KFC, som jag har taggat hela dagen haha. Byee
 
 
I'll call you right now

DAY 13

Igår stannade jag hemma från praktiken eftersom jag mådde as dåligt. Miriam, som förövrigt är världens snällaste, bokade läkartid åt mig. Så mamma och pappa följde med, eftersom dom ville träffa Miriam. Men läkaren sa att jag bara behövde vila så det har jag gjort. 
 
Mamma och pappa blev också chockade när de såg vart jag hade praktik, dom hade inte fattat att vi var i ett "slum" område. Så det är ju riktigt annorlunda här. Alla föräldrar + vi, gick ut och käkade på kvällen, sen gick jag hem och sov. Det behövde jag kände jag.
 
Idag så tog jag en morgonpromenad när jag vaknade eftersom jag kände mig pigg. Dom andra tjejerna är i ett shoppingcenter men jag valde att stanna hemma för att orka med ikväll. Tänkte dra mig bortåt till Penneys senare kanske, vi får se. Men nu vet ni att jag lever!!
 
 
Utsikten från mitt sängläge, helt okej ändå
 

LOL

Efter praktiken idag så kom äntligen våra FÖRÄLDRAR!!! Som jag har längtat. Vi gick ut och åt och vi visa dom Dublin. Sen fick jag ett goseSMS av min flickvän (hahaha lol, alla skypar med pojkvännerna, jag med Maddie) så gick hem och skypa med henne, gör det fortfarande. Wiiie
 
 
 
 

SOME PICTURES FROM INSTAGRAM

 
Saknar alla där hemma något enormt... (bara en och en halv vecka kvar....)
 

LOOK WHAT I FOUND

Bild från en nattklubb vi var på, hehe bättre och vara med på vimmelbilder här en på pullan

DAY 11

Jag vill börja med att be tusen gånger om ursäkt för min dåliga uppdatering. I söndags efter jag och Madde skypat klart så drog vi och käka på en as nice resturang. 
 
I måndags var det praktik som gällde, det var riktigt kul och jag verkligen älskar alla barn. På kvällen drog vi ut till en as nice nattklubb.
 
Tisdags var jag, sjuk. Mådde alltså hur dåligt som helst. Så efter praktiken så sov jag, skypa med Maddie, sen sov jag igen.
 
Igår mådde jag heller inget vidare, men tog mig i kragen och gick ändå. Pigga på mig under dagen faktiskt. VILL OCKSÅ SÄGA GRATTIS TILL MALLANBBY, SOM BLEV 18 ÅR IGÅR, WIIIIE!! På kvällen så åkte vi hem till vår lärare här i Irland och vi fick prova på att dyka i en pool. Riktigt häftigt.
 

ÄLSKADE MADDIE

Ligger och skypar med min älskade vän Maddie som jag saknar som in i helvete. Hatar att jag inte kan ligga och gosa med henne nu, livet suger. Du får en telepatisk kram i alla fall, alltid något.
 
Ska ut och äta nu, sen hem och sova, så ser mitt liv ut idag. 
 
VÄRLDENS FINASTE

SOME SCARY SHIT

Finns lite sånna här "statyer" här och var i Dublin, sjukt fräna om du frågar mig

DAY 7

Igår vaknade vi som sagt klockan 1 och var helt döda. När vi hade vaknat till gick vi ner till stan och traska runt, köpte en ny topp på Pennys, som är världens bästa affär (skulle seriöst kunna handla allt där inne). När vi kom hem började jag med maten, sen började vi förfesta lite. Runt klockan 11 drog vi ut och drog till världens bästa pub, där vi träffa riktigt roliga männsikor. Sen drog vi vidare till en nattklubb och sen hem. 
 
Är helt slut idag, men vad ska man göra? Ska försöka bli männsika igen och tagga till inför imorgon, då blir det praktik igen.
 

DAY 6

Vaknade klockan 1 idag, haha hur skönt som helst.
Igår gick vi ut och käka på en pub och träffa sköna människor som vi sen drog vidare till en nattklubb med. Det var en rolig/galen kväll och nu ska vi till subway för brunch. Utgång blir det troligtvis ikväll också, byeeeee
 
Go hard or go home?? haha
 

DAY 5

I onsdags gick vi ut dårå, Dublins nattliv levererar. Man stannar vid varje pub och skaffar nya vänner typ. Hängde i alla fall med ett riktigt skönt gäng hela kvällen, när klockan var 3 kom vi på att vi skulle upp och jobba vid 8 dagen efter så då var det dags att röra sig hemåt. 
 
Igår gick det kanske sådär att jobba, med tänke på tre timmars sömn. Det var i alla fall en rolig dag och man lär sig så grymt mycket engelska! På eftermiddagen hade jag planerat att göra massa saker, men Ebba&Emma följde med till donken i stället. 
 
Idag har jag varit på praktiken, men valde att åka hem vid lunch. Har käkat och ska storstäda här för det är så äckligt överallt. Ikväll ska vi nog gå till en pub och bara mysa. BYE
 

VANAEMA

Förstår inte riktigt någonting just nu, känns så fel att jag är här och alla ni är där. Jag älskar i alla fall dig farmor så himla mycket att det inte går att beskriva med ord. Jag önskar inte att du var annorlunda på något sätt! När jag tänker på att mina barn i framtiden aldrig kommer få träffa eller lära känna dig blir jag så ledsen, för du är så bra på alla sätt.
 
Är fortfarande i chock och kommer nog ta ett tag innan jag har förstått att det var sista gången jag pratade med dig, eller kramade dig eller bara var med dig. 
 
Jag önskar du har det bra där du är nu och du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta, kunde inte önskat mig en bättre farmor. 
 
Vila i frid, älskade du.

SLITEN TJEJ

Skapligt sliten nu, kom hem runt 3 inatt och gick upp halv 7! Men hade en bra kväll i alla fall!!
 
 

DAY 3

Idag började vi på praktiken, det var lite läskigt men riktigt roligt. Stor skillnad från i Sverige, här sitter 6åringar tysta med värsta respekten för läraren, det skulle aldrig hända här. Jaaaaja, det är jobbigt med engelskan men det funkar hyffsat bra faktiskt. 
 
Nu väntar jag på att få mat, idag sköter Ebba&Emma käket, sen ska vi nog gå en pubrunda. Det är ju trots allt onzdaaa ;);) 
 
Langar en pic på mig som vanligt hahaha
 

HOPP BILDER

 
Medan vi turista så tog jag en hoppbild vid varje coolt ställe, wiiiiie
 
 

DAY 2

Idag var vi på en busstur hela dagen och fick se Irlands landsbyggd. Hur fint som helst och är helt kär i Irland som land. Var på samma väg som P.S I love you spelats in (!!!!) as coolt ju. Så har varit borta enda från 8 till klockan 6, nu ska vi laga mat och bara chilla. Ska gå över till min as coola granne senare och snacka skit, han är från Kapstaden och är hur snäll som helst!
 
Bild från igår när vi åkte bil
 
Kolla vilket jävla natur, mådde så bra när jag stod där alltså
Kan inte ladda upp fler bilder tar för lång tid, men ni ska få ett "Hopp bilder inlägg" snart hihi
 
 

CITY OF DEVILS

Sitter på hotellet och ska sova nu, har varit en lång dag och att prata engelska blir man trött av. Nu vet jag i alla fall vart jag ska ha min praktik osv, jaaa laga nyss mat och jag lever typ? Då vet alla det.
 
Fan så sjukt har varit borta en dag, men känner att jag saknar mina älsklingar där hemma!!!!!! 
 
Som Madde alltid säger "din blogg består bara av bilder på dig" så tillägnat henne får ni en bild på mig
 

HARD ROCK CAFÉ

Åt för första gången på Hard rock café igår och det var jättegott verkligen!!! Hamna i matkoma efteråt, gick runt på stan och blev förföljd när vi gick hem. Haha, läskigt men vi lever! 
 
Nu ska vi dra till colleget! Hörs latero
 

DAY 1

Ligger i sängen och just nu är klockan är 8 i irländsk tid. Så vi är en timma före, efter? Eller va man säger. Idag ska vi åka till ett college och få träffa dom som läser BF här i Irland, sen ska vi åka och hälsa på dom olika praktikplatserna och sen bara kolla runt i staden. 
 
 
Hahaha, igår när jag somnade på planet skulle Dilmona ta ett kort bara, resultera i att en irländare ville ställa upp och va rolig! Sjukt sköna människor i denna stad alltså.

RSS 2.0