TWO BOTTLE WHISKEY FOR THE WAY

Efter allt jobb i helgen blev det en rolig utgång i lördags!! Haha hade verkligen as roligt hahah, söndagen blev en seg dag men vi firade mamma som fyllde år i alla fall. Blev en sväng med Emma och pikon på kvällen också. 

Idag har jag jobbat på skolan och inte gjort mycket mer än så.




YOU'RE GONNA MISS ME WHEN I'M GONE

I tisdags blev det ikea med Johan! Har längtat efter deras köttbullar<33 efter det skulle vi ta en kvällsgolfrunda men vände lika snabbt som vi kom ut, haha. Blev en film istället sen sov jag där. 

I onsdags blev det dubbeljobb men jag och Emma fick sluta tidigare så vi åkte runt och träffa lite olika människor efter jobbet. 

Igår blev det jobb sen tog jag det lugnt hela dagen, försökte hitta något nytt till lördag men gick sisådär.....

Idag har jag än så länge jobbat på skolan, dom har övat för sin musikal som jag missar ikväll, men dom är så duktiga!!! Så ikväll blir det jobb på Texas och imorgonkväll också, sen utgång med tjejerna! 




LIGHTS WILL GUIDE YOU HOME

I söndags gjorde jag mina naglar och sen blev det golfbanan med Amanda och Therese! På kvällen åkte jag hem till Johan och myste. 

Igår tog jag det bara lugnt hela eftermiddagen efter jobbet. Blev en sväng hela familjen till Velli sen införskaffade jag mig en ny bärbag också! 





IT WAS'NT ME

Mån-ons blev det dubbeljobb på skolan och Texas. Sen i onsdags efter jobbet blev det utgång med alla tjejerna!  

I torsdags blev det golf med Johan sen mys hela kvällen!!

Igår var det jobb på kvällen och det är det idag också. 




RSS 2.0