IRLAND

Jaa, nu sitter vi på planet och ska åka snart. Är väldigt nervös och hoppas jag överlever haha. Hörs när jag kommer fram, eller om tre veckoooor
 

MOVE LIKE THIS

Är hos Emma at the moment men sitter och tar det lite lugnt så att säga haha. Har verkligen jättekul men är sjukt ledsen att det är sista dagen i Sverige på ett jävla bra tag. Ska ner till dom andra ett tag, ni får en bild på mig och min kärlek sålänge
 

IF YOU NEVER TRY, YOU'LL NEVER KNOW

Igår så gosade jag med Maddie&Cilla. Vi gasade bil, gled runt och åt donken. Sen när jag skulle hem gled jag förbi och träffade Mallan och hennes friends. Sen mellan 12 och 4 på morgonen så åkte jag bil med Johan, haha sjukt random men en väldigt rolig kväll/natt.
 
Imorse vakna jag av ett sms och blev happy på en gång. Nu måste jag sätta fart på mitt liv, jag ska packa och göra iordning allt inför imorgon. Sen så jag hem till Maddie och vidare till Emma där vi ska fira henne och Hanna. Så ikväll blir det utgång alltså. Hörs!!
 
Fina gosisar från i våras hos Emma, äntligen BC återförening ikväll wiiiii

SO I SET THE WORLD ON FIRE

Var med om en olycka på lektionen i onsdags och fick en hjärnskakning, va därför hemma från skolan igår.
 
Men gick till skolan imorse, men åkte därifrån nästan lika fort. Åkte upp till farmor och satt med henne i en timma ungefär, sen hem till pappa. Vi har suttit och pratat om allt som går att prata om typ, nu ska jag bort till ICA och dema, ikväll ska jag mysa med Madde&Cissi.
 

WITH OR WITHOUT YOU

Efter skolan igår så åkte vi till farmor, sen packade jag lite kläder till Irland och gick och sola med Mallan + en mini promenad.
 
Nu sitter jag i skolan och ska plugga till redovisningen jag har sen och plugga lite naturkunskap. Var och hälsade på farmor på hagatimmen nyss i alla fall, världens finaste hon. Hoppas inte Maddie bangar på hennes idé om myshelakvällensovaöver-kväll ikväll. 
 
 
Ska väl plugga vidare och vara vettig eller något i den stilen.

TISDAG

Ska ta bilen till skolan nu, bara för jag kan!!! Haha, sjukt lol egentligen men så himla nice. Har en soft dag i skolan idag, känns helt okej.
 
Jaaaa, det var allt från mig en "fin" tisdagsmorgon
 

Två bilder på hur jag ser ut idag
(koftan jag har på mig älskar jag, köpte den + en till kofta och ett par strumpbyxor för en utgång av Maddie, vilken kompis gör så?! Bästa hon)

JUST LIVING MY LIFE

Var som sagt hemma från skolan idag, men imorgon så blir det verklighet igen. Mallan kom på den smarta idén att dra till ikea och så blev det, vi gick runt och kolla kläder på ikanohuset, sen käka vi köttbullar (helt serri, åtta köttbullar, läsk, kaffe och chokladmousse gick på 35kr!!!!!!) 
 
Åkte hemåt sen och kom på att jag sakna Maddie lite väl mycket, så åkte förbi och hälsade på. Vi satt i bilen och prata om livet, den bruden äger. Nu väntar min underbara säng, byeeeeee
 
Köttbullar äger!!
 
Plus att det äger med körkort barreee

WAITING FOR YOUR CALL

Jag, Maddie och Cilla hade standard söndagshäng igår igen! Den här gången hos Maddie med BJ och film. Som alltid när man är med dom två mupparna mår man bra och blir glaaaad.
 
Idag vaknade jag med världens jävligaste huvudvärk. Så ringde och sjukanmälde mig och somna om. Helt ärligt, jag drömde om att folk slog mig i huvudet, sån jävla huvudvärk har jag. Sen är jag allmänt trött på skolan och skulle helt ärligt må bra av att hoppa av (skulle aldrig göra det, men ändå).
 
 
Såhär ser mitt soffläge ut just nu, lär göra det ett tag framöver också

DREAMCATCHER

Ligger och kollar på föräldrafällan som är på tv, den är så gosig. Ska hem till Maddie snart där Cilla kommer va också, vi ska mysa som vi har gjort dom senaste söndagarna. Sorgligt nog är det min sista söndag på tre veckor.
 
Jag älskar er mina fina vänner och så ni vet så äger ni sjukt mycket. Låt INGEN få er och må dåligt, för som sagt ni äger! 
 

SÅ RING MIG KANSKE?

Tjaaa, söndag idag, har massa jag måste hinna med, men kommer inte hinna med något om jag känner mig själv! Igår va jag med Maddie och Gabbi på kvällen och sen skjutsa vi hem lite fulla och glada människor.
 

I KNOW

Sitter för tillfället i något jävla konferensrum. Har gått två modevisningar (lol) och inväntar den sista nu. Ikväll ska jag fira Ebba som har fyllt 18! Sen åka lite bil, hihi
 
 
Helt serri fan så ful outfit. (jag har massa smycken och en jacka på mig också, gaaaaay)

TEXAS LONGHORN

Sitter på texas och har precis ätit jättegod mat! Pappa bjöd eftersom jag klarade körkortet hihi!! Ska ut och åka bil med tjejerna sen, hehehe är så taggad på livet nu! 
 

KÖRKORT

Behöver nog inte säga mer, överskriften säger allt, är så sjuuuuukt glad!!!!

MOBILBLOGG

Sitter hemma hos mig just för tillfället och är överlycklig, JAG KAN ÄNTLIGEN MOBILBLOGGA! Hehe, maddie och jag käka nyss lunch här hos mig och hon ska snart till skolan igen, själv har man ju slutat för dagen! Jaaaa, bara så ni vet kommer jag uppdatera massa nuu wiiie
 

SOME SAY

Sitter i skolan nu och är lite småtjurig. Hade det jättegosigt igår med Maddie, älskar att ha sovsällskap <3 (borde vi göra oftare!!!!!!) Jaaaa, det där med att jag är tjurig är för att min lektion blev inställd när jag kom, så jag hade kunnat sova längre imorse :(:( jaaajaa, nu har jag natur, livet "äger"
 
 
bild från nyår, fina tjejor
 
 

DON'T YOU WORRY CHILD

Idag är det onsdag, jag borde egentligen plugga jätte jätte jätteeeee mycket men har ingen ork. Har alltså ingen ork på livet helt enkelt. Hade i alla fall en hyffsat rolig skoldag idag, och sen fick man se Robins nya lägenhet!! Världens bästa han alltså. Nu har jag precis käkat och borde plugga, men istället inväntar man lite nattsällskap av en fin liten flicka (madeleine jespen). Bra tjej dääääär alltså. Vi ska gosa rejält har JAG bestämt!!!!
 
sjukt muppig bild på mig och världens bästa kissekatt NISSE

WHEN I CLOSE MY EYES

Hejhej, dålig dag idag. Är ledsen och tjurig. Men va lite, bara lite, glad i skolan idag. Gick en liten promenix med Mallan nyss och så ringde Oliver lite oväntat med roliga besked, wiii det blir nog kul. Pappa muntra upp mig med donken också, hehe. 
 
Så det va min intressanta dag, nu ska jag kolla vidare på X-factor och sen sova och invänta ännu en dag.
 

snodd bild av Emmz från i lördags

YELLOWCARD - EVERYWHERE

 
 Så underbar låt, väcker så fina minnen!

OR HAVE I JUST BAD LUCK

Tjaaaa, idag är det måndag och det är väääldigt deprimerande. Gick en promenad till maxi igår med Mallan, prata om allt mellan himmel och jord och hann med en kebab också! På eftermiddagen övningskörde jag, sen gjorde jag pomme och kyckling till mig och Maddie! Cilla kom senare också, så vi tre låg i min källare och glodde tv och snacka skit. Underbara tjejer det där.
 
Jaaaa, måndag idag och det kommer bestå av övningkörning (ovanligt haha). Ska väl återgå till pluggandet eller något i den stilen, tjarååå
 


(sorry maddie att jag snor bilder hihi)

LEGENDARY


GANGNAM STYLE

Tjaaaa, idag är det söndag och jag mår prima! I fredags tog jag det så lungt som det bara gick men mådde ändå dåligt i lördags (as konstigt). Övningskörde lite med mamma, sen kom Maddie hit så fixade vi oss. Vi fick kasta i oss mat och sen fick vi lägga på kol för att hinna med bussen, men världens bästa grabbar skjutsade oss till busshållplasten så vi hann med! Firade Emmz som har fyllt 18, hennes första utgång och jag hade en svin kul kväll. 
 
Idag ska jag enbart chilla, kanske plugga lite matte, men nu vet ni va jag gjorde i helgen bröder!
 


(ni får stå ut med bilder på mig, haha orkar inte lägga in från mobilen)

I SPEND THEM WAITING FOR YOU

Äntligeeeeeen fredag! Sjukt skönt ju. Är svin taggad inför imorgon, hehe utgång denna helg också, men som sagt, man lever ju bara en gång så varför inte passa på?? Slutar skolan om en timma och ska luncha med Maddie&Cissi i matsalen (som varje dag dock haha) sen ska jag ner och fixa förköp åt mig och Maddie brooooor. Då vet ni
 


Såhääääääär snygg är jag idag, haha lol, det regnar och är svin kallt ute.  SÅ NI VET

I LOVE IT

Började tidigt imorse och jag var trött, men blev igång taggad rätt snart när jag fick höra Beccas planer för festkommitén! Bliiiiir så glad! Sen nu i eftermiddags gjorde jag en stor grej, i alla fall för att va jag!!!! Så är så lycklig nu, och stolt över mig själv, iiiiih wiiiiie!
 



WE CAN CRY THE PAIN AWAY

Haha känner att det är körkort jag bara nämner just nu, men snart så ska jag inte det, LOVAR. Är i alla fall "sjuk" idag, passar på att plugga istället. Känner mig lite depp och otagg så ska bli kul att gå ut och käka ikväll! (mer om det sen hehehe) Tänkte langa en bild på fina BC-tjejer, kommer sakna alla så mycket när jag åker, blööhö.
 



I'VE COME BACK DOWN

Blev en promenad med Mallan igårkväll, vi har bestämt att vi ska bli duktiga men vi får se hur det blir med den saken. Skola idag dåååå, lika intressant som vanligt.. sluta 4 och har helt ärligt bara pluggat körkort sen dess.. imorgon är det körlektion kvart över 7, sen ska jag plugga haha lol, fan vad jag lever. 
 



MUMFORD & SONS

 

CAUSE THERE ARE THINGS THAT I'VE SEEN I DON'T BELIEVE

Blev en riktig goskväll igår som bestod av chirre, dirre och diskutioner om vad som hände i lördags (hahaha vi diskutera i alla fall en speciell händelse) övningskörde hem sen på kvällen och åt pizzarester och sov som en stock sen. 
 
Idag började jag med psykologi imorse (hahaha gjorde tydligen saker i lördags trots allt, elleeeeer inte va) nu chillar jag på svenskan och vill bara här ifrån..
 

.... och ingen att gosa med heller :(:(:(
LUNCH-DEJT MED TJEJERNA I MATSALEN SEN, BEHÖVER KÄRLEK

AND I'M WASTING AWAY

Åkte hem till Cissi igår (inte direkt fixad haha) satt och käka taco, där vi får den smarta idéen att dra ut. Hade en jätterolig kväll och är glad att vi drog ut!! Spontant är nästan alltid roligast. 
 
Var inne i stan kl 11 imorse, mötte upp Moa och Madde för en frukostfika. Det var jättemysigt och det är nog sista gången man träffar Moa på fyra månader :(( men du får ha det så bra i Italien!! Ska snart hem till Cissi med Madde för att äta chirre (eftersom det inte blev några igår).
 


When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?


SO LEAVE ME AT THE ROADSIDE

HELG!!! Åh så skönt alltså. I tordags va jag i Linköping med Bea och grabbarna, kolla film och åt tacos, en bra torsdag helt enkelt. Igår var det skola (en lektion mellan 8 och 12) alltid lika skönt, sen åt jag donken och plugga körkort. På kvällen gick jag och Mallanbby och satte oss på fräcka, sedan hem till henne och såg snabba cash. Braaa fredagshäng.
 
Älskar att den här helgen bli så skön, för ikväll ska jag hem till Cissi och gosa med henne och Maddie. (Måste hinna med lite körkort också, lol) 
 
 
(oj, bra bild... Kristoffer och jag i torsdags!)
 
(haha bra bild här med, jag och Mallan från igåååår)

THANKS FOR NOTHING

Hade körlektion 7.15 imorse och var döööd kan jag lova. Gick bra, ååååh mår så bra när jag tänker på att det är dags snart. Sitter hemma nu för jag har hål, ska tillbaka till skolan snart (glöm inte ditt pass nu för i helvete) liten påminnelse till mig själv sådär. Ikväll verkar det som det blir bio? Ingen riktig koll, borde egentligen va hemma och plugga körkort..... men meeen, lite till liv måste man väl ha!
 


(första gången jag tar en sån här bild och förmodligen den sista, men här har ni mig idag hahaha)

IF YOU CAN WAIT UNTIL I GET HOME

Sitter at the moment i skolan! Har svenska men lyssnar inte alls.. dåligt av mig men har ingen ork för skolan. Har bara körkort i huvudet och vill ju ha det nuuuuu.. Va hemma och åt gos frukost på hagatimmen med Maddie och min eftermiddag kommer se ut som den har gjort hela veckan, plugga till körkortet. (Haha hörde jag något om utgång kanske???) 
 



I CRASH MY CAR INTO THE BRIDGE

Idag är det lördag vilket innebär - utgång! Haha, lol, blir min fjärde lördag, men äsch pengar är väl bara pengar. Igår var jag och åt mat på tacobar med tjejerna, som var jättemys, fick även en nessär av Emmz.. thank you!! Idag försöker jag plugga körkort, gååår sisådär, blir depp men äsch kommer väl också glidande i en bil så småning om. 
 
Ska väl plugga vidare, kanske sola, borde duscha... jaa, det blir nog en trevlig kväll idag med.
 



RSS 2.0