one - two_two pictures



JUSTE..

nya mobilen


Idag?

Säger bara ett ord - plugg.
HELVETE

spanska prov.fredag
no prov.fredag
krönika inlämning.tisdag
engelska gramatik.imorgon

ojojoj, blir och ligga i idag.
SOLA SEN, tjaaarå

bLiNk 182

It's alright to tell me
what you think about me
I won't try to argue
or hold it against you

Dålig uppdatering

Gårdagen:
Blev först fail och kallt. Sen hade jag dö kul inne hos Lina, tack för att jag fick komma! Sen hade vi ju oturen och behöva dra så tidigt. Så stod ute och blev en isbit, ORDAGRANT. Aldrig frusit så mycket. Sov hos Malin sen, mys.








Idag:
Vaknade hos malin och softade där. Sen hämta pappa mig vid 1 och vi åkte till media markt och köpte en mobil. Sen hem duscha och fixa sig. Sen på 60års firande.. vid halv 10 var lilla frida trött och tog spårvagnen hem. Ska snart sova, TJARÅ

@ malins place

Sitter hos mallan och nu ska vi käka pizza!
Senare bär det av mot blacka med mallan, bella och grabbsen till blackagrilsen.
DET LÄR BLI NICE.
Sover här inatt.. TJARÅ

YES

Det där var tider ..


Fredag imorgon, hur nice som helst??

Okej..
rolig dag i skolan idag faktiskt. Matte hade damp och sprang runt med mig, haha bästa han! Annars softa man med Mallan och va jätteduktig på lektionerna, fast nae. Gick sällskap hem med Bella och det blev ett låååångt snack. DET GILLAS. Plugg plugg och åter plugg gäller nu. TJARÅ


Blått

Skola, as nice. Två lektioner.
Sen trodde jag inte att judevandringen skulle va så sämst.
Just då brydde jag mig bara om mig själv .....
Gymma sen, med Mallan. Kajsa&Alicia var där med.
Sen stan, blev en blå mössa. hehuhehu
MAT I MÄNGDER, nu plugg

Så pass

Ae helt sjukt.SKOLTRÖTT SOM FAN.nu får det räcka.

Annars då? P-R-O på bowling, fast nae. Sög idag.

Gu va intressanta inlägg jag skriver nu för tiden.TJA

Skit, allt är skit, mår skit

Behöver väl inte säga mer än vad överskriften säger.
VA STARK FARMOR.va stark frida.

Mi ringde förut, nu vet jag vilken låt vi ska spela och sjunga på musiken. Eller ja, troligen den. Vårat band kommer äga.... bästa jag, mi, sofie, sophia & emelie.

Den sa dom att det troligen blev. NICE.


Sjukhuset nu..

Nu ska vi till sjukan, sen gymma, sen sola, sen måste jag bli klar med SO:n ...
TJARÅ


Det var typ lördag igår

Gårdagen:
Åkte ner på stan med mamma, blev ett par nya skor, en kofta, och en t-shirt. Ni anar inte vad jag fick betala,haha hur billigt som helst! ;) Sen hem och sen vidare till vilbergen och kolla bowling. Nice. Och sen till farmor på sjukan. DU ÄR STARK DU KLARAR DET HÄR. Sen hem och duscha och fixa sig, samt käka pomme&korv. Sen kom Mallan och våran kväll behövs inte diskuteras, tråk. Men alltid kul med Mallan ialf.


Idag ska jag plugga, åka till maxi.. KANSKE GYMMA. hejs

En helt vanlig fredag, fast nae

Ja, imorse när jag stod och fixade mig fick jag ett samtal av Nelly. Blev lite chockad, men sen fattade jag haha :D hon ville att jag skulle joina till haga och det gjorde jag. Bästa bf, eller va sägeruu? Kommer bli 3najs år framför oss. SMACK som Nelly skulle sagt. Mmm aa, efter haga traska jag upp till min kära skola på två lektioner. Sen gick jag och min älsklings-Philip till ica.. jag käkade och han kollade på. NICE VA. Sen gick jag hem och åkte till farmor på sjukan.. fyfan är allt jag säger. Sen blev det spicy hot med mamma och pappa. Efter det träffade jag Elin och Bella och vi var hos Robi hela kvällen. Nice kväll! Nu ska jag sova, TJARÅ

Gott, ja tack! LOVE U ♥


Om någon timme ungefär.. !

Slutar Amanda och då kommer hon hem med massa godis,glass&läsk och då ska vi tjocka sönder i våra depression. Samt kolla på en får jag säga gammal film vid namn JallaJalla! Ha en bra kväll, för det ska vi!

MuuuuSIC

Papa roach_Scars

-

I can't help you fix yourself
But at least I can say I tried
I'm sorry but I gotta move on with my own life
I can't help you fix yourself
But at least I can say I tried
I'm sorry but I gotta move on with my own life


Borta bra men hemma bäst

Så är det.
Men det är inte kul och vara hemma när man är sjuk :(
STACKARS FRIDELYN.
Hmm.. ska till sjukan sen och hälsa på farmor, stackars henne!!
Imorgon chillar vi järnet?? Kanske.
Aaa fast nae
mm aa mm aa TJARÅ

En tanke

Jag och mamma kollade på en film nyss "sister's keeper" otroligt bra.
Men jag kan lova att jag fällde en och annan tår och man fick sig en tankeställare.

Så jag tänkte vilket tur jag har haft i livet. Och speciellt tänker jag på när jag blev påkörd.. Hade jag stått två meter fram hade jag varit död. Eller om operationen hade gått snett hade jag troligen blivit hjänskadad eller liknande. Det var inte meningen att jag skulle dö, jag hade riktig tur i oturen. Så jag tycker alla ska tänka varje dag hur lyckligt lottade vi är. Visst vi har en och annan förskylning. Men vi lever och har varandra.. Så måste jag börja tänka oftare.. tycker allt för synd om mig själv för ofta.

Jag lever, kan man tänka sig

Det var hur obehagligt som helst och sätta in p-staven.. Men lever gör jag ju? Haha, vi får hoppas jag inte får några biverkningar bara, det kunde hända.
(Då lär det hända mig)
Haha, men ska kolla film ikväll.. sen får vi se om jag kommer till skolan imorgon. Har faktiskt ont..
Men men.. Det får vi se imorgon. TJARÅ



En underbar vän.

Haha gullig header

Hade absolut inget och göra..
gick ut och tog bilder i snön

(klicka för större)

S-n-a-c-k-a-o-m-r-ä-d-D

Okej
1 och en halv timma kvar
till elma kräm.. bara det är jobbigt
sen in med p-staven.
AJJJ.
Sjuk
fortfarande lika illa
undra om dom där pillerna
jag fick igår kommer hjälpa.
Stackars mig!!
nej men seriöst, fan

 

 

Billy Talent_Rusted from the rain


Nu funkar det..

Yes! Internet igen och allt känns underbart.. haha nevars. Fortfarande sjuk eller mår lika dåligt nu, och längtar inte till imorgon!! För då ska jag ju sätta in p-staven.... folk säger att det gör dö ont så är jätterädd. Aaa, fick några tabletter utskrivna. Dom ska tydligen vara bra sa min doktor .... ? Ja vi får se.


Haha, någon mer än jag som såg idrottsgalan igår?


I keep you my dirty little secret, who has to know?

Sjuk.
Sjuk som fan.
Mår inte alls bra.
Förövrigt bra dag.
Datan kommit hem, internet funkar ej.
Hmm.. attans.
Bara en fråga, är allt som det brukar?

Det bara É så

När jag ser dig vill jag va med dig
           Jag ryser när jag hör ditt namn
Glöm allt det dumma som jag sagt


18år nu tack

Tråkig dag, deppig dag, inget känns kul. Förutom när Bella kom och berätta en sak i skolan... då vaknade jag till liv. Haha. Känner mig inte pepp på något. Så just därför åker jag och gymmar nu. TJARÅ
(fortfarande virus på datorn..)



Det va mitt egna fel, borde gett mer. Men det är lätt att va efterklok, lätt att se i backspegeln och skilja rätt från fel.

Virus

Igår gick jag över till olwan sen, med mallan också! Hade en riktig rolig kväll, även fast vi inte gjorde... nåt?


Snart kommer min kusin och hämtar min data, den har fått dö mycket virus ... då drar jag bort och solar, sen ikväll ska jag gymma med elin. Vet inte när jag får tillbaka datan, så hejdå föralltid, buuhuuuu..

Tårta och kaffe? Tack själv

Lördag idag då..
Och hela förmidagen har spenderats på ica med cissi, vi har delat ut kaffe och tårta. Det va fan i mig roligt haha :D fick 300kr för't. Och det va lätt värt det! Ikväll dårå.. ? Tänkte ringa olwan strax och kanske gå över till honom. He's the best. Helt klart, känner ingen sjukare människa! Men fortfarande äger han.. jaja, tänkte skriva om gårdagen sen inget mer!

Gårdagen..
Började med att bowla, gick dö bra igår alltså. Sen träffa jag elin och vi drog oss till olwan, sen drog halva gänget och mötte upp melker men vi fick inte komma in på randomfjortisfesten..... sen fick olwan och dom komma in så vi drog tillbaka, sen blev det mc i staden och sen olwansplace. Kollade på skräckfilm sen sprang jag dom där två meterna hem.



Så ja!

Ae, va helt borta i skolan idag. Typ i en annan värld? Haha, men hade roligt med Viktor på matrasten, 20 kr bara sådär. Haha, sjukt P-R-O. Annars var det en dö seg dag. Efter skolan tog jag och Amanda spårvagnen direkt till gymmet. Fick instruktioner och ett schema idag :) nice! Bästa Marcus haha ! Efter det åkte vi direkt hem, en snabb dusch och sen till min kusin som fyller 22år idag, grattis! Aaa va där ganska länge, kom hem lite efter 9.. så haft en riktigt körig dag idag.. Skönt med helg imorgon! Mmmm ska sova strax, TJARÅ

Try everything you can

Skolan idag var as nice ! Hemkunskap, idrott.. sen två skitämnen, men ändå dö nice? Gymma med Elin efter skolan, sen skulle jag och pappa åkt upp och spelat bowling, men det va för mycket träningar .. Så drog hem, och käkade hamburgare och pomme. As goooott! Ska seriöst sova snart, död i hela kroppen. TJARÅ


Calle är snäll

Här får jag höra att jag inte suger på bowling i alla fall .. ? =)


Boys boys boys...

Skolan idag var sjukt soft, bästa Mi och jag stod i cafeterian. Haha alla säger att det är tråkigt, men fan jag hade roligt. Aaaaaa efter skolan så joina jag Cissi & Elin med hem till Kelly&Kevin. Snälla pojkar ;) Pappa kom och hämta mig vid kvart i 5 ialf, så drog jag på träning. Sjukt tagg va jag på bowling alltså, det gick hyffsat idag med! Nu har jag i alla fall käkat och ska sätta fart med mitt so arbete. Vid tio är det bästa paradise hotel, får ej missas! TJARÅ

Tillbaka om 20min

Drar och får lite färg förhoppningsvis. PUSS

förenas på en vinterdag.


Nintendo 8 bitars

Drog hem från Olwan för ett tag sen, haha rikitgt roligt. Vi körde sms-roulette, haha fail och få skicka vissa sms till olämpliga personer. Men sen satt vi ju på chattroulette också, haha sjukt kul. Bästa ni alltså, love u guuys.
Nu snart dårå ska jag käka äpplekaka, sen spela lite mario haha. Sen plugga .. typ min kväll.


@ olwans place

Första skoldagen idag då.. sjukt seg, men det funka! Efter skolan nu drog jag mallan olwan och tha gang hem till olwan. Skriver mer ikväll, tjarå

Skola imorgon

Sjuukt skönt och gymma kan jag lova. Nu ska jag verkligen komma igång ;) Men det blev ingen bowling :( jag som va dyng tagg på det! Aja, det blir bowling på tisdag i alla fall. Nu resten av kvällen ska jag bara softa som aldrig förr, sen sova som jag aldrig sovit förr. Och sen får man ju inte glömma hur taggad man är till skolan imorgon ;) haha hejdå!

Lördag kväll

Min kväll igår börja med att jag frös.. sen så skulle Elin till Emil så jag drog till Mattisen! Där va alla grabs, mallan och blackatjejorna. Sjuuuukt kul kväll hade jag :D haha, riktigt bra avslutning på lovet.





Idag ska jag Elin&Amanda dra och gymma.. Sen blir det lira lite bowling med far. TJARÅ

 


Elin är här nu

Vaknade vid halv 12 idag vilket var riktigt skönt. Kollade på tv hela morgonen, sen hoppade jag in duschen. Efter det fixade jag mig lite och Elin kom hit typ nyss. De é nice, föfan.
Och vad ska hon och göra idag då... ingen aning.... men kul kommer vi ha....
HEJDÅ



jävla fucking skitsnack

5 mm bara sådär

Min dag idag känns ovanligt jävla fucking lång ;o .. Men den har i alla fall spenderats med Adde, mys det :) Vi har även hunnit med och träffa Cissi&Jimpan en snabbis + att gå till ica. Aaaa måste säga att vi såg paranormal activity med, tycker inte den är ett dugg läskig alltså men aa. Det va min dag sådär va.

KOLLA VAD JAG HAR I ÖRAT NU:

(klicka för större bild)
5 mm BARA SÅDÄR !

Helt sjukt

Jag gick upp för en timma sen frivilligt ?!? Eller nästan haha, ska ju till tandläkaren om en halvtimme ;) Ae, sen kommer nog Adde hit.. TJARÅ

Underbar

Hon är helt enkelt underbar.
min storasyster.

- uggla kommer alltid vara bäst, håller du inte med amanda? ;)


Nu kör jag!

Nu har jag skaffat gymkort, så nu kör jag. Haha ae det behöver jag!

 


nu blire solariet, tjarå


Bilder sen 09

Vi börjar med vintern 09:












Vi fortsätter med våren:













Sen hade vi ju sommaren:
















Sen kom hösten och kylen och här sitter jag nu 1år senare:































2009 blev ett bra år, bortsätt från vissa saker. Hoppas på att detta år blir bättre! :)


All the small things

Idag har jag bestämt mig för att inte göra något alls! Sjukt skönt.. Men hade tänkt lägga in lite bilder sen året 09 i alla fall :D .. Hmm sen måste jag plugga so med, inte lika kul men måste få det gjort. Jaa, sen om någon vet någon bra film kan dom ju säga det, för en film idag skulle inte sitta fel! TJARÅ


Trött & huvudvärk, nice fan

Gick upp halv 10 idag fan, skapligt trött. Lilla mamma hade gjort frukost till mig som jag käka, sen när amanda vaknade drog vi och gymma. Nice ska skaffa gymkort och bli värsta biff... så alla vet. Kom hem duscha och sen fixade mig. Så drog vi till min kusin dårå som fyllde år, käkade gott och så :) .. Runt 4 sen gick jag ut och mötte Adde så drog vi hem till mig. Softade som faen och kollade paradise hotel, he-he. Följde honom till bussen vid 8 sen så drog jag och mötte Elin, vi gick till ica.. Sen hem till mig och åt mackor<3 Bästaste elin drog för en halvtimma sen och snart ska jag sova.. TJARÅ!



IKEA

Mamma väckte mig 10 imorse, det va hemskt. Haha.. Nej men seriöst det va inte skönt. Fixade min jättesnabbt sen åkte vi till ikea, först gick vi på ikano huset dårå. Köpte någon slags tröja, men den va söt. Sen käkade vi thaimat, fyhelvete vad gott det va alltså! Sen gick vi en stund på ikea, sen hemåt.. Nu ska jag städa lite i mitt rum, sen leka med Elin!!! Min underbara vän hihi. Ha en bra kväll! Tjarå

Sjukt grymt alltså

Filmen var otroligt bra. Älskar dom där filmerna.


Sen måste ni kolla det här klippet, sjukt grymt!


Lite bilder sen vi bubbla






Haha åt bilderna, men bästa vi.

Jag har en kärlek för Uggla alltså!



TJAFAN

idag kommer min dag se ut såhär:

Gå bort till solariet snart, måste få lite färg helt seriöst alltså. Sen vid klockan två ska jag och mina brudar bubbla. Dom är P-R-O..
Ikväll sen ska jag mamma och Amanda gå på bio, vi ska se Luftslotten som sprängdes. Får hoppas min dag blir trevlig. Lägger säkert in lite bilder sen.

Skoltröjor




Jag älskar våra tröjor och byxor :) hihi så mysiga. Och måste tillägga, bästa jag. Helt P-R-O.

Bästa Johan Glans alltså.. eheh

Igår hade jag en händelserik kväll, jag träffa 1 - 2 - 3 kanske till och med 4 bögar.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Idag har jag också haft en händelserik kväll, jag har inventerat. Räknat varor alltså.



Drar ut med elin nu


där har vi ju även våran outfit :O eheheheh



Nu drar sexiga Elin och jag ut. Ha en trevlig kväll..

Ah du tänker så



Inatt tänkte jag, jag funderade. Jobbigt var det, för jag förståd inte. Jag förståd inte vad som hände. Händer? Vet inte, förstår inte. Det var inatt, när jag tänkte. Då just för stunden skulle jag behövt någon, något? Men just det var inte där. Jag tänkte, medans jag satt där. Med min cola klockan 3. Inatt.


Om jag säger såhär..

.. jag mådde hur dåligt igår under hela filmen. Gick ut och missade massa, fan. Men ändå bästa filmen!


Ska träffa elin sen om jag mår bra, ciaao.

2010

Nae känns inget bra och säga det, 2010 alltså. Haha.. Kan berätta om min dag lite kort, vaknade åt på donken sitter här. Haha bästa jag. Ska på bio ikväll med my homiez, ska bli nice!! Inget mer och berätta för er töser så tjaarå.

Bilder sen gårdagen


innan med brudsen, nelly&mallan.


otroligt gullig bild @ me.


nelly, snygging.


mallan <3


bella kör på! :D


puuuuss


emelie kör på röd tunga !


brudarna =)


aeee äre inte oskaR??


bästa olivia ;)


mina brudar.


min bästaste pett.


fowks.


jackeee


niklas och jag


suddig bild, idisen och rebecca :)

GOTT NYTT ÅR

Aee helt galen kväll hos Pett, med alla underbara :) .. Bästa Pett alltså! Och tack alla andra för en sjukt rolig kväll. Aja sitter med mamma&pappa och alla fowks nu. Ska snart sova, men imorgon lägger jag in bilder.. puss

RSS 2.0