BRÅVALLA FESTIVAL

Seriöst, jag måste faktiskt dit.... A day to remember, Green day och Bullet for my valentine ska ju förfan dit!!!
 
MADDE?
CILLA?
MALLAN?
ALICE?
FANNY?
NÅGON DÄR UTE....
...SNÄLLA GÅ MED MIG?????

WHERE ARE THE EYES

Har intagit soffläge för ett tag sen och bestämt mig att ligga här hela dagen. Mår inget bra alls, men blir nog bättre snart.

Skolan var rolig som vanligt, har kommit in i ett flow och då känns allt bra nästan hehe. Ska fortsätta kolla Simpson nu, men ni vet att jag lever i alla fall


HOPPAS PÅ ATT SOMNA IKVÄLL

Tänkte faktiskt tipsa er alla om några saker! Har ni samma problem som mig och kan inte somna om kvällarna? Ja som ni ser på bilder är det en lättöl, mjölk, hönsbuljong, vitlök och vatten.
 
Lättölen - Den är vätskebindande (bra om man är trött ofta och även tränar) och sätter även igång kroppens naturliga B-vitamin tillverkning (bra för hud, hår och naglar) det man gör är att blanda en dl vatten och dl lättöl och sedan dricka. Det ska man göra var tredje dag.
 
Mjölken - Den ska man koka och dricka vajre kväll (hjälper till med sömnen). Sedan försvinner dom "dåliga" ämnena i mjölken om man kokar den. Man kan dricka den varm eller ställa in den i kylen och dricka den kall. 
 
Hönsbuljong, vitlök och vatten - Det är bra för spänningar i ansiktet och huvudet (och även spänningar förövrigt). Det man gör är att koka upp en halv liter vatten med hönsbuljongen och sen stoppa i vitlöksklyftan. Sen ska man dricka det sakta, som när man "mys-dricker" tee. 
 

SOON BE HOME

Är tyvärr lite down idag, av olika anledningar. Men var effektiv i skolan och fick mycket gjort! Nu inväntar jag att klockan ska bli 5 för då ska jag till Maria och bli masserad (allt för länge sen, igen) ska bli riktigt skönt faktiskt. Jajaa, ska plugga lite matte och mitt svenska tal nu när jag fortfarande har ork.

Hehe.. Outfit for today barreee


THAT MEANS SHE HIT THE GROUND

Imorse var jag redo klockan kvart över 7 för att åka till Vadstena med släktforskar gruppen. Vi var där hela dagen och släktforskade, riktigt spännande faktiskt! Efter det åkte jag och klippte mig och sen åkte jag och gymma med Amanda. Nu ska jag sova, det är ju en dag imorgon också hehe


DU GICK FÖRBI MIG PÅ STAN, SÅG UT SOM DU VAR GLAD

Tjaaa, dagen börja sisådär. Vaknade halv 9 (började skolan 8.10) så vart bara gå upp och klä på sig i stort sätt.. annars har dagen varit bra! Dampade i skolan som vanligt, har skapligt muppiga kompisar <3 hehe. Nu har jag jobbat med min debattartikel och ska åka och gymma snart. Wish me luck!
 
Haha, mupp-Alice och jag i ett hörn

UTAN ATT JAG TÄNKT PÅ

Gick as bra på jobbet igår, man kan inte annat än att gilla eurobowl alltså. Slutade 1 och åkte ner till puls, hade en riktigt rolig kväll så fler nyktra utgångar får det bli! Skjutsade hem Madde, Cilla och Cissi sen när det stängde och efter det när jag var påväg hem så råkade jag se Matte (Däckhammar) och Totte så dom fick åka med hem! Blev även en snabbis förbi donken och sen somna jag sött i min säng.
 
Imorse så vaknade jag runt 11 och så åkte jag till maxi med mamma och pappa. Efter det så åkte vi hem och började med maten, sen blev jag inringd till eurobowl så åkte upp dit och jobbade. Kom hem precis och ska käka nu, sen bara typ sova.
 
Däckhammar från igår, haha

AND ON, AND ON

Vilken helvetes dag det var igår. Men det var roligt igår ändå, får vara glad att man har roliga jobb. Dock blev det stängning nästan vid 2, sista gästerna gick aldrig haha...

Idag vakande jag skapligt, åkte och gymmade och nu ska jag göra mig iordning! Sen blir det jobb och troligtvis utgång, wäääy


DEEP SEA BABY

I onsdags så var det skola, sen fikade jag med Moa, Hanna och Madde! Det var så mysigt att träffa dom igen!!!! Sen pluggade jag men tröttnade lika fort och åkte och gymma.
 
Igår hade jag skola, sen gymmade jag sen chillade jag.
 
Nu sitter jag i skolan, sen väntar jobb på ica 1-6 och sen jobb på eurobowl på 6-1!!
 

JAG ÄR NÄSTAN DÄR

Okej, inlägget igår kom aldrig upp så jag börja inte plugga sådär sent... Sov typ då.

Idag började skoldagen med att jag berätta om Haga på 9ornas prova på dag! Sen hade vi projekttid, och det sluta med släktforskning. Efter det hängde jag med Amanda och Markus till gymmet. Och nu har jag pluggat och ska fortsätta med det!

Haha söt bild på mig och Madde från förra veckan


HERE HUSBAND WAS VIOLENT

Skola 8 imorse med prov, gick faktiskt hyffsat. Efter det rullade dagen på. Hängde på ica väldigt lång tid och sen åkte jag och hämta min skjorta på eurobowl. Efter det körde jag ett benpass på gymmet och solning med Madde på det.

Ska duscha nu, sen plugga! Livet äger


THERE IS A POINT I THINK WE ARE MISSING

Har konstaterat två saker idag..

1. Jag kommer aldrig bli troende
2. Man kan få för mycket av det goda

Nu ska jag plugga sen sova!


NIKE AIR MAX

Åh.... dom är så fina. Snart så ska jag väl ta mig i kragen och köpa ett par. Men tror jag väntar till Dublin (jag ska ju tillbaks!!!!!!)
 

MAKES YOU LOSE CONTROL

Blev en trevlig kväll igår, först mat hos mig sen häng på t3! Haha sen agera jag fylletaxi åt mor och far, föööör roliga när dom är fulla "Frida du är så jävla bäst alltså, helt underbar" hahahah!!

Nu väntar jag på Robin och Micke så ska vi iväg på äventyr. Sen lunch här hemma hos mig, sen fira Jonas ikväll! Bye


MUSIC

"Vad gillar du för musik då Frida? Ofta du lyssnar på sånt här" Haha, standard kommentar jag brukar få när jag berättar om min musiksmak. Men men, här får ni ett par bra låtar
 
 
 
 
 
Annars kan ni ju alltid lyssna på min lista P-R-O

THEY SAY YOU'RE A FREAK

Hola bröder! Igår hade jag en lektion, men satt i skolan alldeles för länge ändå... Haha!! Sen åkte jag till gymmet med Amanda och Marcus. Efter det gjorde jag mig iordning snabbt och sen bar till av till Madde. Vi satte oss ett gäng på manesa och tog några drinkar innan vi gick till Hugo för bowling. Sjukt roligt var det! (Jag äger, elleeeer) haha kvällen avslutades på pullan, även om inte det var tanken, men jag hade fan roligt. Somna sött hemma hos Madde sen!

Idag vaknade jag och fick god frulle serverad. Nu ska jag röra mig hemåt och ikväll ska jag bjuda tjejerna på tre-rätters! Låter fan bra alltså


ÄVEN JAG HAR VARIT SÖT


WHERE DID I GO WRONG

Igår pluggade jag faktiskt lite, men annars softade jag och somna skapligt för en gång skull. Imorse hade jag matte test och helt ärligt gick fan as bra, blir fan förvånad över mig själv haha. Nu sitter jag och har natur men det är så grymt tråkigt (hann med en kaffe på rasten med Maddie förut) och sen i eftermiddag blir det projektarbete dags. Jajaaa, annars ska jag plugga i eftermiddag bara
 
Så jävla mumma alltså
 

JAHA SÅDÄR...

... hur länge höll den där headern då? Jajaaa, den här bilden gör mig glad och varm typ, så får ha den ett tag

OCH ALLT ÄR FÖRLÅTET ÄLSKLING

Igår stod skola på schemat igen, hade enbart softa lektioner så jag klagar inte! Efter skolan hängde jag med mammi ner till stan en snabbis och sen försökte jag plugga (notera försökte, gjorde ingenting alltså) sen kom Maddie hit så bestämde vi oss för att sola, gick typ hundra mil för soltior men det funkar haha! Sen så gosade vi bara i min källare, skratta tills båda insåg att vi var tvugna och sova typ....
 
Haha man borde ha sleepovers oftare, så himla mysigt!!! Idag blev det först skola, sen nu efter gym med Mallan. Nu idag MÅSTE jag plugga, så ska väl sätta fart. Hörs bröder
 
 

HARD WORK

Känns så skönt att vara igång på gymmet igen! Mallan och jag körde på bra idag!!

Nu dusch, sen sova


HERE'S THE DAY YOU HOPED WOULD NEVER COME

Tjaaaaa, skola idag då. Lika soft som vanligt (fan ska jag göra när den slutar?). Efter skolan traska jag mig hemåt och käka gott mellanmål och nu ska jag snart till stan med mor! Sen ikväll står träning med Mallan på schemat (äntligen har vi hittat ett sätt att umgås!!!!!) 
 

ROCK STAR LAND

Igår efter jag hade bjussat Amanda på lunch uppe på eurobowl åkte jag hem och softade. Senare åkte vi hem till Anki och Lasse och fikade! Träffade världens sötaste Alida som jag inte har träffat på ett år typ, nu har hon till och med börjat prata och det äger (norskan är grädden på moset).
 
Vid 7 typ åkte jag och hämtade Madde, sen solade vi och åkte och köpte chirre och dirre. Sen blev det soffläge hos mig. Vid 12 drog vi bort till Matte (där han inte var hemma?) och spelade slender i hans garage med alla grabbar. ROLIGASTE OCH SJUKASTE SPELET EVER. Blev ett donkenhäng som avslut på den kvällen.
 
Idag vaknade jag halv 2, WTF?!?! Brukar aldrig vakna så sent. Men men, har bara chillat, så nog åka och träna sen kommer Amanda och Marcus hit ikväll och käkar mat! Myspys
 
Jag och sötis-Liam från bowlingen
(har för snygga bilder på mig och Madde för att dom ska få visas)

ON MY OWN NOW

Tjaa, kvällen igår blev rolig i alla fall! Kom massa kunder mot kvällen/natten och dom skönaste stannade till stängning. Haha sen agera jag visst taxi till dom, seriöst Sveriges skönaste killar!! Bra avslut på den natten!

Nu ska jag upp och göra mig fräsch, sen ska jag upp till eurobowl med Amanda och kolla när pappa spelar!!


IKVÄLL SÅ SKITER JAG I ALLT

Sitter @ the moment på en barstol uppe på eurobowl, då förstår ni att vi inte har något att göra!

Gissa om jag va glad imorse då, fick träffa Madde igen!!!!!! Blev kaffe-mys på morgonen innan skolan och tusen kramar!!

Borde kanske återgå till arbetet (om det vore så att det fanns något att göra) jajaaa bye


JUST MYSELF AND THE CAPTAIN'S OLD DOG

Dag nummer 2 i skolan, och har redan ångest igen. Vill bara att det ska sluta samtidigt som jag njuter som bara fan för snart är det över på riktigt. 
 
Vid 1 blev det jobb på ica, var nästan inga människor idag så det var väldigt lugnt. Sen nu kom jag hem, är så jävla trött och har ont överallt.... Ska sova nu typ och imorgon väntar skolan sen jobb på eurobowl!
 

LISTA 2012

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, det gjorde jag!

 

Höll du några av dina nyårslöften? Nej jag höll dom inte, men i år ska dom hållas!

 

Dog någon som stod dig nära? Tyvärr ja

 

Vilka länder besökte du? Irland (bästa resan jag har gjort)

 

Är det något du saknar från år 2012 som du vill ha år 2013? Haha, yes det finns det faktiskt! (komsi kärlek)

 

Finns det något du inte kommer att glömma från 2012? Ja verkligen, har träffat så himla många bra människor

 

Vad var din största framgång 2012? Att jag växte som människa

 

Största misstaget? Att jag har lite svårt att lita på människor, vilket har skapat konflikter

 

Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej ingen längre tid, bara min jävla huvudvärk

 

Bästa köpet? Hmm.. måste vara mina vans

 

Vad spenderade du mest pengar på? Tråkigt nog mat och alkohol! (så ska det inte bli i år)

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, massa saker!

 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? Haha, även om den inte är från i år har jag kört den mycket i år, Linda Bengtzing - Jag ljuger så bra 

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Svårt att svara på, har haft tråkiga perioder 2012 men ändå väldigt många bra. Men 2011 var lite mer "jämnt" om man kan säga så

 

Vad önskar du att du gjort mer? Tagit vara på tiden typ

 

Vad önskar du att du gjort mindre? Tänkt 

 

Hur tillbringade du julen? Väldigt annorlunda, jobbade hela julafton på Enjöholm

 

Favoritprogram på TV? Hehe måste nog säga "Once up on a time"

 

Bästa boken du läste i år? Läste ingen bok

 

Största musikaliska upptäckten? Öhh, va?

 

Något du önskade dig och fick på julafton? En foundation och en superfin tröja

 

Något du önskade dig men inte fick? Vore ju mina Air max, men det va ju ändå en dröm typ haha

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Firade med släkten och sedan utgång med Kajsa, sen dagen efter hade jag och Moa gemensamt födelsedagsfirande med en jättelyckad förfest hos mig och utgång på det!

 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja om jag hade kunnat se allt lite mer positivt

 

Hur skulle du beskriva din klädstil år 2012? Haha, har inte hittat det jag gillar bäst än så det har varit väldigt blandat

 

Vad fick dig att må bra? Vänner och familj

 

Vilken kändis var du mest sugen på? Channing Tatum (seriöst, gift dig bara med mig)

 

Vem saknade du? Farmor

 

Hittade du någon ny favoritmaträtt under året? JA! Fish and chips

 

Hur skulle du sammanfatta ditt 2012 med 2 ord? Lärorikt, jobbigt men ändå så himla bäst


HERE I GO AGAIN

Idag satte jag klockan på 8 och åkte till gymmet. Hade tänkt ta det lugnt men Alex var där och körde slut med mig, haha! Började skolan klockan 11 och kommer gilla onsdagar från och med nu alltså!

Nu ska jag iväg på ett möte och senare gå en promenad med Malin. Det va allt från mig

Lånad bild från Maddes instagram!


WHAT DOSEN'T KILL YOU MAKE YOU STRONGER

Idag satte jag klockan och gick upp tidigt. Skulle åkt till gymmet men satte på Magic Mike istället som förövrigt var en riktigt bra film (ska gifta mig med Channing Tatum hade jag tänkt). Efter det gled jag bilen till Madde och sa hej då eftersom hon åker till Polen idag (hoppas resan gick super bra) sen åkte jag ut till sörping och blev bjuden på fin-lunch ;)

Nu ska jag sova för imorgon väntar gymmet innan skolan drar igång igen. FEM MÅNADER sen tar jag STUDENTEN


BUT NOT IN THE RIGHT WAY

Wiiiie, nya tröjan jag köpte idag på stan. Med världens sötaste gos-tiger på


THERE IS A PLACE FOR ME

Igår åkte jag och Mallan ner till stan för att kolla bio, men fanns inga platser kvar till Sune så det blev till Jack Reacher klockan 9 istället. Vi fikade fram tills dess på skafferiet och sen bion, den va så jävla bra!!! Sjukt värd film. Haha, bilresan hem behöver vi inte prata om.......
 
Nu ska jag snart ner på stan för att träffa Madde, sista gången tills på fredag </3 känns as ovanligt då man annars träffar den tösen varje dag. Jajaaaa, ska göra mig iordning nu!!
 

WHEN THE BEST PART OF ME WAS ALWAYS YOU

Tjaaaa! Gårkvällen blev lyckad, började med att förfesta hos Mattes bror först med alla grabbar. Det va riktigt roligt, har typ aldrig förfestat med dom innan. Sen drog vi till puls, där det typ va as lite folk, men jag lyckades ha roligt ändå!

Imorse väckte mamma mig 11 och 12 kom Amanda och Marcus och hämta mig så åkte vi till gymmet. Gick as bra idag också! Jajaaaa, ska fortsätta chilla nu


SO WHILE YOU HERE IN MY ARMS

Igår jobbade jag, som vanligt äger det på ica! Efter det åkte jag hem och gjorde mig lite fräsch för sen åkte jag och Madde till Gabbi på middag. Ååååh, det va så sjukt god mat och efterrätt. Fick en liten matkoma efteråt. Sen myste vi bara hela kvällen, det va riktigt trevligt.

Idag står solning, gym och troligtvis utgång på schemat.


I WILL BREAK THE PAST

Blev både lunch och fika med Oliver, tur att både hade tänkt samma tanke så det blev en sallad på paus. Efter det åkte jag och inventera på maxi igen (tack Madde att du kirra det) hade dock tur och det blev bara till sju.

Sen har jag fått ett träningsryck senaste dagarna så åkte och köpte gymkort på world class igen, yeey heja mig. Så gymmade jag lite också, nu ligger jag och ska sova. Imorgon väntas jobb på ica!!


BARNEY STINSON

Tjaa sitter i väntrummet hos tandläkaren, bara jag som hatar att gå till tandis eller? Aja, ska ner på stan och luncha med Oliver sen, va typ hundra år sen jag träffa honom. Resten av dagen är lite oplanerad, men sånt som märks.

Haha Madde tänkte på dig när jag såg bilden <333


AWAY, IT'S TO LATE

Yes, bytte header precis. Hade dock den här förut, men kände för lite ändring. Så fort det blir bra väder eller liknande ska jag fan ha en fin bild. Men det är sånt som märks, har den här sålänge i alla fall.
 
Igår åkte jag och Madde till spicy och satt där i hundra år och bara myste. Perfekt början på det nya året. Förövrigt tog jag det bara lugnt med tanke på huvudvärken jag hade, men jag bokade i alla fall YELLOWCARD biljetter. Heheehe lyckligbrud.se typ!! 
 
Idag ska jag som vanligt inte göra någonting, men jag ska senare ikväll inventera på Maxi, världens tråkigaste men men, cash is king. Hörs bröder
 
Skulle vilja chilla i Irland idag alltså, speciellt stå på det där berget igen.

2013

Okej, helt sjukt att det är 2013!! Vart fan tar tiden vägen? Hade en bra nyårsafton igår som dock kunde slutat bättre men i det stora hela var allt bra! Kom hem runt halv 4 och somna snabbt där efter.

Idag har jag chillat och ätit planka typ. Haha ganska soft ändå.


RSS 2.0