WHEN I WAS ASLEEP

Det var jättegosigt hos Erkabooi i onsdags, vill med fylla 18år är svin avis.. Har massa kort på mobilen men orkar inte lägga in dom (ni får som vanligt en bild på mig från camen, haha lol).. Igår jobbade jag på ICA vilket äger, älskar ICA. Sen hade jag och mamma goskväll hela kvällen, var lite behövligt.
 
Idag jobbade jag förmiddag hos jordgubbarna, nu sitter jag och kollar igenom första säsongen av DH. (stavas det säsong eller sesong btw? tycker båda är fult) JAJAAaa, ikväll blir det att bara chilla också!
 
 

WHAT TEAM?

Tjääännaaaa, har glidit runt på stan med mor idag. Rätt söt sådär äcklig och ofixad. Fick med lite nice things home. Sen har jag målat mina naglar hela eftermiddagen och jag överdriver inte, det tog typ 3 timmar.... Nu ska jag strax dra mig till Maddie, sen ska vi till Erik för han fyller år idag!!!!! GRATTIS BLÖDDERBOY 
 
 

IF I EVER LEAVE THIS WORLD ALIVE

Igår gosade jag med Maddie hela kvällen, vi gick ut på jakt efter det hemliga guldet, hittade en räddare i nöden som fixade det. Sen var vi hos henne och bara chillade, men när jag sitter på spårvagnen hem så kom jag på att jag hade glömt nyckeln hemma.. illa, var tvungen att väcka hela huset.
 
Idag har jag bara varit hemma, Ebba kom förbi en snabbis och vi har ätit bullar, haha så jävla gott.. Börjar jobba nu så min eftermiddag kommer bli spännande.
 

AND MY HEART TOLD MY HEAD THIS TIME NO

Ska till Irland i höst, fick praktik där. (Det var det jag hade på skolan lalalal) Jobbade de restrerande dagarna förra veckan. Tänkte visa mina dagar i bilder sen midsommar!!
 
Enda bilden jag tog på midsommar, jag och mina älsklingar!!
 
Jag och Moa dagen efter, hon var min sov kompis under natten och här är vi kort sagt helt spräckta
 
Under hela lördagen var jag helt förstörd och umgicks med fina syster och extra systern Alex som förövrigt firade sin midsommar med Mange makers, avis? Nae inte alls...
 
Igår sa jag hej då till Kajsa som ska till P&L idag, är inte ett dugg avis där heller...
 
Ikväll ska jag umgås med min Maddie, det känns som evigheter sen??? Men det var i fredags hehe

I CAN'T LIVE WITH OR WITHOUT YOU

Sitter här som en nervös jag vet inte vad, om en timma ska jag röra mig bort till skolan för den där saken jag skrev om igår. Efter det ska jag ha körlektion och är svin nervös för det med. Sen kan man ju känna sig trygg igen när man ska upp och sätta sig vid sitt älskade jordgubbsstånd.


SLITEN TJEJ

Har en jobbig vecka framför mig, vill bara att midsommar ska vara här nu och att det allt ska lösa sig utan problem! Imorgon ska jag till skolan en snabbis på en "intervju" om en sak i höst, säger bara hoppas, hoppas, hoppas!!! Jag unna mig en par skor idag bara för jag tycker lite synd om mig själv.


MAKE UP STORE

Hade inte många bilder från visningen förra veckan, men två får ni och den sista är på mina favorit-tjejer!!


SÖNDAG

Ni ska få ett jätteroligt inlägg utan bilder, för jag orkar inte lägga in dom från mobilen. Igår kände jag mig sjuk men hade goskväll med Emma och Maddz. Vi hade ballen häng hela kvällen, svin gosigt. Inatt har jag inte kunnat sova, märkte visst att jag hade feber, så har legat och tyckt synd om mig själv hela dagen!! Spännande

DU MÅSTE FLYTTA PÅ DIG

Min vecka har varit jobbig så är död nu. Måndag blev det skola sen jobb, samma i tisdags. I onsdag gick jag modell för make up store vilket var svin kul!! Torsdag jobb sen igår blev det jobb och sen kom mina fina tjejer hit! Vi åt mat, BC-tårta och spelade kubb. Väldigt gosig kväll!!

Idag är jag typ sjuk, eller död, eller har huvudvärk. Vet inte riktigt. Så gosar i soffan med en kopp tee.

INATT JAG DRÖMDE NÅGONTING JAG ALDRIG DRÖMT FÖRUT

Sitter i skolan at the moment och har inga lektioner, förstår inte ens varför jag är i skolan. Klockan 4 blir det jobb så min del är inte speciellt spänannde. Tänkte visa hur spräckt jag är idag med tanke på att jag var vaken till typ 3 inatt, bjussar på 2 söta bilder azzzz


KÄNSLAN NÄR MAN GLIDER IN PÅ KLUBBEN

Maten blev as bra igår och Maddie var nöjd så det är ju huvudsaken! Vi gjorde i stort sätt ingenting, hon var trött och jag var speedad haha. Idag har det känns som jag inte har gjort någonting, började jobba kl. halv 3 till halv 8, så dagen har bara försvunnit. Kul att sälja jordgubbar i hagel också, gör jag mer än gärna om.

Nu: en promenad med Kajsa!!

LÖRDAG

Tjaaaa, igår hängde jag med Kajsa ut till Svärtinge hem till Julie. Där grillade vi och hade allmänt kul, blev lite bad på det också! Idag var första dagen med mitt sommarjobb, hänger utanför ICA i år igen haha. Snart kommer min lilla kompis Maddie hit och jag håller på att laga toast skagen och planka ;)


STOCKHOLM

Idag har jag varit i Stockholm med Maddie hela dagen, vilket var ASnice och ASkul. Det var väl behövligt och jag hitta lite fina saker! Hehehe, upptäckte dock efter att jag handlat klart att alla kläder jag köpte gick i blått.. haha lite lol men roligt


A LIFE FAR AWAY

Så underbart, inga uppgifter i skolan. Så är i stort sätt ledig tills vi slutar skolan. Sen börjar jag med jordgubbsförsäljningen på lördag vilken känns rätt nice med! Stockholm på onsdag också, kommer äga!

Såhär söt är jag just nu....... sjukt alltså

SOME SAY WE'RE NEVER MEANT TO GROW UP

Spenderade gårdagen hos Maddie, hon laga ASgod mat till oss sen drog vi på oss så mycket kläder vi kunde hitta och drog ut i kylan. Svin gosig kväll som borde göras oftare!!


SUMMER PARADISE

Fan vart tog sommaren vägen liksom? Nu tycker jag värmen ska komma tillbaks, eller så kan någon köpa en flygbiljett till varmare ställen till mig.

RSS 2.0