HEAR YOUR VOICE

Säger bara hahahah min inställning jag hade i lördags fungerade fin fint. Resultera i att jag inte ens hamna på krogen, bra jobbet av mig :):) 

Ångesten jag hade igår behöver vi inte diskutera. Den var gaaanska så jättejobbig. Aa Emma, Lisa, Johan och Viktor kom på kvällen och vi kollade film och chillade. Idag jobbar jag mellan 3-10 sen ska jag förbi Fanny! 




I WANT YOU TO STAY

Jobbdagen igår gick bra! Haha det blev världens fight här uppe igår så polisen kom och så, händelserik kväll haha! 

Idag började jag vid 10, slutar om en timma typ. Då ska jag hem och fixa mig sen kommer allt folk så kör vi på en utgång!! Ikväll går jag in med inställningen att bli full som en kastrull, haha tack o hej för mig :) 


Fina köket duktiga jag har slavat i idag!!

AND IF YOU WANT ME TO BE REAL DEEP

Igår jobbade jag mellan 3-10 och under jobbdagen hälsade mammi på mig. Efter jobbet kom Emma och Lisa förbi mig så myste vi och åkte även förbi max och käkade!! 

Idag har jag lite och fixa med nu på morgonen! Sen börjar jag jobba vid 6 och kör till 1 inatt, jobbar dag imorgon och sen tar jag helg!!! 




TO SHOW YOU WRONG

Igår efter jobbet åkte jag hem till Fanny och vi kollade lite pll och snackade om livet (standard). 

Idag gick jag upp redan vid 9 och gjorde mig iordning. Så åkte jag och mamma till alla ica butiker i stan och bjöd in till en sak vi ska ha på jobbet. Mys dag helt enkelt, hann även med en lunch och lite shopping. Började jobba vid 3 och jobbade till 10, efter det åkte jag en snabbis till Fanny och sen till Johan. Nu är jag hemma och ska sova!! 




SO ME WAIT FOR

Igår så vaknade jag vid 1 och kände att dagen var förstörd. Jaaa gjorde inte mycket fram tills 6 då jag spelade korpen (gjorde mitt sämsta resultat någonsin) haha så dålig jag var. Efter det så åkte jag hem och käka, sen drog jag och hängde med Cilla och Fanny! 

Idag har jag hunnit med att göra mina naglar och nu sitter jag på jobbet och jobbar till 10 ikväll. 




ANIMALS

I fredags gjorde jag ingenting fram tills jag började jobba vid 5, så blev det jobb hela kvällen och Emma hälsade på en snabbis också!

I lördags jobbade jag mördar passet mellan 8-1, 17h tar på kroppen! Tur att man jobbade med världens bästa chef i alla fall!!

Idag blev det jobb mellan 1-5 sen blev det yoga med Cilla. Nu på kvällen så blev det filmmys i min källare med Emma, Erica, Lisa, Viktor och Johan!! Myspyyyys och nu ska jag sova natti




OM MAN ÄR POSITIV SOM FAN SÅ GÅR ALLTING BRA

I lördags blev det jobb mellan halv 11-11. Efter jobbet hängde jag med Fanny och vi agera lite fyllechafförer.

I söndags så blev det jobb mellan 10-4. Efter det blev det yoga med Cilla, vilket ägde så sjukt mycket!! Och senare hängde jag med Viktor och Johan och efter det sov jag hos Fanny.

I måndags så jobbade jag mellan 3-8 och efter det blev det raka vägen ner till stan för att kolla på bio! Hade tydligen redan sett filmen men den var sjukt läskig!! Så det sluta med att alla tjejerna hamna i min källare halva natten och prata om livet. 

I tisdags var jag ledig!!!! Så jävla skönt. Körde ben med Cilla på gymmet och käkade god mat hemma. Sen åkte jag till Fanny där Cilla, Johan, budda och Viktor var och hängde där hela kvällen.

Igår jobbade jag mellan 3-10 och efter det åkte jag hem med Lisa och fixade mig sjukt snabbt! Sen blev det en utgång på det, det var helt okej men det kan bero på att jag var nykter haha.

Idag ska jag snart till gymmet sen jobba kvällen. 





HEY BROTHER

Blev en utgång i onsdags och det var riktigt roligt, älskar Hugos och onsdagar helt enkelt.

Jag var ganska seg igår men tog mig till gymmet med Cilla. Sen blev det jobb mellan 4-10.

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, börjar jobba klockan 6 och jobbar till 1.




BUT I'VE NEVER SEEN YOU CRY

I söndags kväll fikade jag med Johan och Viktor på fräcka på kvällen.

I måndags blev det jobb hela dagen, så kom Cilla och livade upp stämningen mot slutet.

Igår var jag ledig och det var så jävla skönt!! Åkte och gymma med Cilla, käkade världens godaste ceasarsallad gjord av mamma, myste med Fanny och sen firade jag Emma på kvällen/natten. En riktigt bra dag om ni frågar mig!

Idag har jag inte gjort mycket och jobbar kväll idag, verkar som det blir en utgång ikväll också!


IT'S BEEN A TUFF TIME FOR YOU

Jobb hela torsdagskvällen och det gick bra trots allt (avsluta kvällen på ett jävligt roligt sätt haha). I fredags så tog jag det lugnt hela dagen, träffade Cilla och Fanny en snabbis innan jobbet och jobbade kväll då också! Igår så gymmade jag och Cilla på förmiddagen, sen började jag jobba vid 4 och körde till 1.

Idag började jag 9 och är helt slut, jobbar till 6 idag och sen ska jag bara ta det lugnt.


IN THE CITY OF DEVILS

I tisdags efter jobbet åkte jag förbi Oliver och hängde där hela kvällen. Igår var jag ledig och det var hur skönt som helst. Framåt kvällen gjorde jag mig iordning så kom tjejerna hit och vi började förfesta! Johan och Viktor kom förbi också, sen blev det Hugos. Det blev faktiskt en riktigt rolig utgång!!

Idag mår man som man förtjänar men ska vara på jobbet om en timma! Wooho tagga


BUT I NEVER SEEN YOU CRY

Söndags blev en jättemysig dag och jag var med familjen hela dagen. På kvällen gick vi ut och åt planka, perfekt avslut på helgen. 
 
Igår var jag och gjorde iordning mina naglar på förmiddagen och sen hjälpte jag mamma hela dagen med massa saker. På kvällen köpte jag och Emma med oss spicy och åkte hem till Johan där Viktor också var. Hängde där ett tag och sen åkte vi hem till Fanny och var med henne och Cilla.
 
Idag ska jag inte göra någonting, börjar jobba klockan 3 i eftermiddag och jobbar till 10.
 
 

RSS 2.0